Domenca logotip

DOMENCA TREZOR - Upravitelj gesel za organizacije

Prevzemite nadzor nad gesli

Centralizirajte, zavarujte in poenostavite upravljanje vaših gesel.

Odpravite zaplete pri upravljanju gesel in povečajte produktivnost vaše ekipe.

Domenca Trezor uporabljajo podjetja, ki se zavedajo pomembnosti varnega in učinkovitega upravljanja gesel.

Deljenje gesel in sodelovanje v ekipi je sedaj bistveno bolj učinkovito in varno. Hitra prijava v kateri koli spletni račun je ena boljših funkcij.

Monika Šetinc, vodja pisarne

Vsak dostop do naših aplikacij je skrbno zabeležen in dodeljen le pooblaščenim osebam v naši pisarni. Izjemna preglednost in nadzor.

Žiga Peternel, odvetnik

adgy_logo_black_png (3)

Kot marketinška agencija upravljamo z ogromno dostopi do občutljivih podatkov. Končno je vse organizirano in enostavno za upravljati, kljub močnim geslom. 

David Žalec, direktor

Preprosta rešitev za zapletene težave

Ste se znašli v neskončnem krogu ponastavljanja gesel, ker si ne morete zapomniti vseh svojih uporabniških imen in gesel?

Takšni trenutki so lahko precej frustrirajoči, zmotijo proces dela in zahtevajo dodaten čas v že tako natrpanem delavniku.

Ne le da je takšno upravljanje z gesli nepraktično, temveč tudi povečuje tveganje za krajo podatkov.

Z aplikacijo Domenca Trezor bodo vsa vaša gesla urejena in organizirana na enem mestu. Zadostovalo bo, da si zapomnite le eno glavno geslo, ki vam bo omogočilo dostop do vseh vaših shranjenih gesel.

Okrepite vašo varnost in zavarujte vašo zasebnost

Slabo upravljanje gesel predstavlja varnostno tveganje za vdore v uporabniške račune, ki jih uporabljate v vaši organizaciji. Še posebej nevarna je uporaba preprostih in ponavljajočih gesel.

Domenca Trezor za vsak račun generira močna in naključna gesla. Shrani jih v varnem šifriranem okolju. 

Na ta način zagotavlja visoko stopnjo varnosti in nepooblaščenim osebam preprečuje dostop do vaših uporabniških računov in s tem do vaših zaupnih podatkov.

Nadzirajte dostop do gesel

Domenca Trezor omogoča popoln nadzor nad dostopom in varnostjo gesel. Gesla je namreč priporočljivo menjati v:

  • rednih intervalih,
  • primeru menjave osebja v podjetju.
 
Domenca Trezor poskrbi, da je ta proces močno poenostavljen in varen…
 

Če uporabniku odvzamete dostop, nima več pravice do branja ali urejanja gesel preko aplikacije. Ob zamenjavi gesla nato Domenca Trezor samodejno posodobi dostopne podatke za preostale uporabnike. S tem ni več potrebno ročno obveščati vseh ostalih zaposlenih, hkrati pa ste zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom.

Domenca Trezor je upravljana storitev, ki uporablja nespremenjeno Passbolt CE programsko opremo. Passbolt in logotip Passbolt sta registrirani blagovni znamki podjetja Passbolt S.A. Domenca ni povezana ali pridružena podjetju Passbolt S.A.

Enostavna in ponavljajoča gesla predstavljajo tveganje

Organizacije za svoje delo v povprečju uporabljajo 130 spletnih aplikacij 1. Skrb za varnost in preglednost prevzame upravitelj gesel.

Poleg zaščite vaših uporabniških računov z močnimi in unikatnimi gesli, Domenca Trezor poveča učinkovitost in prihrani čas, povezan z obnavljanjem in deljenjem gesel vseh uporabnikov v organizaciji.

Domenca Trezor omogoča fleksibilno dodeljevanje dostopa do posameznega gesla z različnimi nivoji pravic:

Dostop do gesel lahko dodelite glede na potrebe in pravice posameznih oddelkov ali skupin znotraj vaše organizacije.

Vsak oddelek ima lahko dostop do določenih gesel, ki jih potrebujejo pri svojem delu (marketing oddelek, administracija, prodaja …)

S tem je tudi enostavno odvzeti ali dodeliti dostop osebi, ki zapušča ali prihaja na delovno mesto v določen oddelek. 

Dostopajte do vseh vaših gesel kjerkoli in kadarkoli!

Uživajte v udobju sinhronizacije gesel med vašimi brskalniki in mobilnimi napravami …

Vsaka posodobitev ali izbris gesel se samodejno osveži na vseh vaših napravah, tako da vam ni treba skrbeti za ročno posodabljanje. To vam prihrani dragoceni čas in zmanjša nevšečnosti.

Vaša gesla bodo tudi vedno ‘pri roki’, ne glede na to, ali ste za računalnikom ali na poti z mobilnim telefonom …

Razširitev za brskalnik in mobilna aplikacija ponujata fleksibilno in dostopno rešitev za upravljanje gesel ne glede na vašo lokacijo.

Rešitev za varno upravljanje, hranjenje in deljenje gesel

Akcija - 1. leto samo 9,99 € na mesec

Redna cena: 14,99 € na mesec za 1 leto

*Akcija traja od 13.11.2023 do 27.11. 2023. Akcijske cene veljajo za naročilo novega paketa gostovanja, ne veljajo za podaljšanja, nadgradnje ali spremembe obstoječih paketov.

Pri Domenci verjamemo v kvaliteto naših storitev!

Da se lahko ‘na lastne oči’ prepričate o vseh prednostih Domenca Trezor za gesla, vam omogočamo 60-dnevno garancijo na zadovoljstvo z vračilom celotne kupnine.

Kaj o Domenci pravijo naši uporabniki…

4.8/5

Ocena 4,88 od 5

Povprečna ocena zadovoljstva v obdobju januar – marec 2024

Prejeli smo že več kot 13.000 ocen naših uporabnikov. Več priporočil >

Naše stranke nas pogosto vprašajo…

Implementacija upravitelja gesel v vašo organizacijo je ključnega pomena za izboljšanje varnosti vaših gesel. Vsa vaša gesla bodo namreč varno shranjena v šifriranem okolju, kar bo preprečilo morebitne vdore uporabniške račune z zasebnimi podatki podjetja.

Upravitelj gesel Domenca Trezor omogoča enostavno deljenje gesel med zaposlenimi. Vsa vaša gesla bodo urejena in organizirana na enem mestu ter dostopna z vseh naprav, kar bo povečalo učinkovitost vaše ekipe.

Geslo vsakega uporabnika lahko ponastavi glavni administrator. Glavnega administratorskega gesla ni mogoče ponastaviti, pred vsakim začetkom pa je pomembno, da si uporabnik shrani privatni ključ, s katerim je geslo mogoče obnoviti.

Za razliko od večjih sistemov za upravljanje gesel, vaše občutljive informacije niso hranjene v tujini skupaj z drugimi uporabniki. Domenca Trezor hrani vaša gesla v šifirani obliki na vašem lastnem virtualnem strežniku. S tem ohranite popolno lastništvo podatkov, vaše občutljive informacije pa ostanejo na varnem v Sloveniji.

Shranjevanje gesel v brskalnikih ali dokumentih ni priporočljivo, saj so v tem primeru gesla lahko dostopna komurkoli z fizičnim dostopom do vašega računalnika. Poleg tega so dokumenti in brskalniki ranljivi pred zlonamerno programsko opremo, kot so trojanski konji in keyloggerji, ki lahko preberejo in ukradejo vaša gesla. Dodaten problem predstavlja tudi pomanjkanje šifriranja, saj so gesla pogosto shranjena brez dodatne zaščite, kar povečuje tveganje za krajo občutljivih informacij.

Po uspešni vzpostavitvi računa boste prejeli e-poštno sporočilo, ki bo vsebovalo vse potrebne informacije in navodila. S klikom na priloženo povezavo boste preusmerjeni v nadaljnji postopek, kjer boste vpisali svoje osnovne podatke in nastavili geslo. Ta postopek vas bo vodil tudi do namestitve razširitve za brskalnik, kar celoten proces naredi še bolj preprost. V primeru kakršnihkoli težav ali vprašanj pa se lahko obrnete na nas, z veseljem vam bomo priskočili na pomoč.

Če vas skrbi, da vam naša rešitev Domenca Trezor za gesla ne ustreza, brez skrbi! Verjamemo v kvaliteto naših storitev, zato vam nudimo 60-dnevno garancijo na zadovoljstvo. Če v 60 dneh ugotovite, da storitev ni prava za vas, vam brez oklevanja povrnemo celoten znesek nakupa.

Domenca Trezor uporablja programsko opremo, ki je zasnovana posebej z mislijo na potrebe podjetij in organizacij. Rešitev uporabljajo tudi podjetja v obrambni industriji, univerze, startupi in mnogi drugi.

 

Domenca Trezor je upravljana storitev, ki uporablja nespremenjeno Passbolt CE programsko opremo. Passbolt in logotip Passbolt sta registrirani blagovni znamki podjetja Passbolt S.A. Domenca ni povezana ali pridružena podjetju Passbolt S.A.

 

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.

info@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00

04 58 35 444

Vsak delavnik od 8:00 do 20:00

"Za popuste do 57% izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 04 58 35 444 in vrnili vam bomo klic v najkrajšem možnem času"