Špela G.
Najlepša hvala za hitro in učinkovito pomoč. Ostanite takšni :)
 
Elizabeta B.
KAR TAKO NAPREJ. LEP DAN VAM ŽELIM. ELI
Registracija domen in spletno gostovanje Domenca Ocena 5 od 5
na podlagi 641 ocen uporabnikov.

Več priporočil >

Neomejeno e-poštnih predalov


V vseh naših paketih spletnega in reseller gostovanja je možno ustvariti poštne predale.

Lastnosti e-poštnih predalov

Z našimi več kot 15-letnimi izkušnjami se zavedamo, da je e-pošta ključni del poslovanja vsakega sodobnega podjetja, hkrati pa tudi vemo koliko znanja, rednega spremljanja strežnikov in predanosti tehnikov je potrebno, da je dostava e-pošte redna, zanesljiva in varna.

Antivirus in antispam zaščita

Vsi poštni predali, ki jih ustvarite, imajo brezplačno vključeno antispam in antivirus zaščito, ki temelji na najbolj razširjenih, preverjenih in uporabljenih rešitvah v industriji.
Vsak posamezni uporabnik  lahko antispam zaščito prilagodi svojim potrebam in to popolnoma samostojno v nadzorni plošči.

Varen dostop do e-pošte

Varnost e-pošte vse bolj postaja tema, ki se jo zaveda vsak posameznik, mi ji pa posvečamo pozornost že dlje časa. Zato je dostop do vseh naših poštnih strežnikov možen tudi prek protokolov, ki so namenjeni varnemu prenosu podatkov prek interneta (SSL oz. TLS). S tem preprečimo, da bi kdo prestregel vaše geslo, ko se prijavljate na naš e-poštni strežnik, hkrati pa tudi ne morejo prebirati vaših sproročil, ko potujejo med našim strežnikom in vašim odjemalcem.

Nadzorni sistem preprečuje zlorabo vašega e-predala

Vsi varnosti ukrepi na naši strani pa še vedno ne morejo preprečiti, da v določenih primerih nepridipravi pridobijo dostop do e-poštnih predalov. Najpogostje je razlog okužba računalnika uporabnika e-pošte ali prešibko geslo na e-poštnem predalu.

V večini primerov se takšne e-poštne predale zlorablja za pošiljanje vsiljene (spam) e-pošte. Tudi zaradi tega smo na strežnikih za deljeno gostovanje omejili pošiljanje e-poštnih sporočil v okviru ene gostujoče domene (spletne strani) na tisoč na dan.  Po naših izkušnjah to zadostuje za normalno poslovanje, hkrati pa preprečimo zlorabe za pošiljanje vsiljene pošte, ki nato poslabšajo dostavljivost legalne pošte vsem uporabnikom istega poštnega strežnika. Seveda pa vam lahko, če potrebujete masovno pošiljanje za poslovne namene, kot rešitev ponudimo prijazno orodje za e-poštni marketing.

Poleg tega naš požarni zid naslednje generacije preprečuje poskuse vdorov z ugibanjem gesla, naš nadzorni sistem pa stalno spremlja e-poštne strežnike in nas obvesti ob odstopu od normalnega delovanja, da naši tehniki lahko takoj posredujejo.

Dostop do e-poštnih predalov

Razumemo, da imajo naši uporabniki različne potrebe pri uporabi e-pošte, zato smo omogočili, da do nje lahko dostopate tako s pomočjo klasičnih odjemalcev, kot so Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird, Apple Mail in podobni, prek mobilnih naprav (iOS, Android, Windows Phone) ali s pomočjo spletnega vmesnika za dostop do e-pošte, ki deluje tudi prek mobilnih naprav.

Za prejemanje pošte sta vam na voljo protokola POP3 in IMAP, za pošiljanje pa seveda standardni protokol SMTP.

Lahko pa si izberere tudi nastavitev, ki vso vašo e-pošto, ki jo prejmete na naslov pod vašo domeno (npr. info@vasadomena.si), preusmeri na vaš obstoječi naslov npr. @gmail.com naslov.
 

Ali res lahko ustvarim neomejeno poštnih predalov?

Točno tako kot smo zapisali, ustvarite lahko neomejeno e-poštnih predalov. Imate v svojem podjetju več kot 100 sodelavcev? Ustvarite poštni predal za vse sodelavce in to brez dodatnih stroškov.

Naši e-poštni strežniki so optimizirani za hitrost, varnost, pošiljanje in prejemanje spročil. Primerni so tudi za dolgoročno shranjevanje sporočil, nismo pa jih za to optimizirali. Zato je privzeta velikost e-poštnega predala 500 MB, kar po naših izkušnjah zadostuje več kot 95% uporabnikov. Vsem, ki potrebujete več prostora za shranjevanje e-pošte na strežniku, že v redni ponudbi deljenega gostovanja omogočamo razširitev velikosti e-poštnih predalov na velikost 1, 3 ali 5 GB.

Uporabnikom, ki potrebujejo še večje predale oz. imajo za njihovo e-pošto posebne zahteve, pa z veseljem pripravimo rešitev za njihove potrebe. Le stopite v stik z nami.

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Z veseljem vam bomo pomagali izbrati prave storitve za vaše potrebe.

04 58 35 444 info@domenca.com

Pomagamo vam uspeti na spletu!
1. v regiji
200.000+ registriranih domen
100.000+ zadovoljnih naročnikov
1.000 izdelanih spletnih strani
75 sodelavcev se trudi za vas
20 let spletne tradicije
 
Zaupajo nam
mali in veliki podjetniki!


  podjetje Skupine DHH  
Prijavite se na e-novice!
Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
 
 
Informacije in podpora
04 58 35 444
info@domenca.com

DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55
1000 Ljubljana
Slovenija

Splošni podatki podjetja >
Zaposlitev >
DOMENCA
SPREMLJAJTE NAS

 

Podprti načini plačila


GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

© 1999 - 2020 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV.  | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni