Kako lahko vaše podjetje že danes v očeh potencialnih kupcev izpade bolj profesionalno in zaupanja vredno... ter s tem še v tem mesecu poveča

Pozdravljeni z Domence, največjega slovenskega ponudnika spletnega gostovanja, vam pišemo iz dveh razlogov – prvi je ta, da bi vam radi čestitali (bravo!) ob nedavnem odprtju vašega podjetja in vam ob tej priložnosti želimo čim več uspehov na vaši poti.

Drugi razlog za tole pismo pa je ta, da bi vam radi v okviru naše iniciative za pomoč mladim podjetjem povedali, kako lahko v manj kot desetih minutah “dela” v očeh vaših (potencialnih) kupcev izpadete bolj profesionalno & zaupanja vredno… ter s tem še v tem mesecu povečate svojo prodajo.

Vas zanima več?

Super – naj vam povemo, v čem je “štos”.

Na podlagi naših več kot 23 letnih izkušenj lahko potrdimo, da podjetja, ki danes nimajo e-poštnega naslova na lastni domeni, v očeh kupcev izpadejo… kako naj to povemo… amatersko.

Samo pomislite za sekundo, kaj se odvije v strankini glavi, ko zagleda e-mail, ki se glasi cvetlicarna.polde@gmail.com. Ne vemo točno, kaj vam je šinilo skozi misli, a zagotovo to ni bila beseda “profesionalno”. Ali pa “zaupanja vredno”.

In… ko se ta dvom v očeh potencialnega kupca porodi, je njegov naslednji korak zelo preprost; ker vam ne zaupa, bo iskano storitev ali produkt raje kupil pri vaši (bolj verodostojni) konkurenci.

Ravno zato vam priporočamo, da tako kot že večina naprednih slovenskih podjetij ustvarite E-poštni naslov na lastni domeni (primer: info@cvetlicarna-polde.com), ki bo izžareval vašo kredibilnost in suverenost… ter z njim od sebe ne “odženete” potencialnih kupcev, pač pa jih nase pritegnete kot magnet in s tem dvignete svojo prodajo.

Tej kreativni in preprosti rešitvi pri Domenci pravimo…

E-poštno gostovanje

Zanesljivo, varno in ugodno gostovanje za profesionalen
izgled vašega e-poštnega predala.
 

Ne samo, da boste zaradi Domencinega E-poštnega gostovanja v očeh potencialnih kupcev vredni večjega zaupanja, pač pa boste lahko zaradi njega do elektronskih sporočil dostopali iz vseh naprav – kjerkoli in kadarkoli.

Napredna antispam zaščita bo prestregla vsiljeno (SPAM) pošto, antivirusna in phishing zaščita pa bosta poskrbeli za zaščito pred spletnimi napadi in goljufijami. Prav tako vam omogočamo res velike poštne predale (do 100 GB), zaradi česar boste lahko s seznama svojih podjetniških skrbi za vedno prečrtali tisto zimzeleno ter nadležno “o madona, moj E-mail je zablokiran in poln, kaj sedaj”.

Če povzamemo – s pravim E-poštnim gostovanjem vam bodo kupci lažje zaupali, prav tako pa boste varni pred raznoraznimi napadi in nepotrebnimi skrbmi.

Ker pri Domenci želimo pomagati vsem novoustanovljenim
podjetjem, lahko to našo pogosto pohvaljeno rešitev sedaj dobite tudi do 50% ceneje kot sicer (in to brez obveznosti, dolgoročne pogodbe ali drobnega tiska), saj vas bo storitev “stala” le od 0,99 € na mesec naprej… odvisno od tega, kako velik poštni predal si želite imeti.

Če bi radi izkoristili to neobvezujočo posebno ponudbo, ki jo je naš direktor odobril samo do ponedeljka, 4. julija, do 23:59 – potem kliknite na spodnji gumb in si izberite ustrezen paket E-poštnega gostovanja…

Se slišimo kmalu,

Vaša Domenca

P.S. Če slučajno domene (npr: cvetlicarna-polde.com), na katero bi se vezal vaš E-poštni naslov, še nimate, naj vas to čisto nič ne skrbi.

Pri nas upravljamo z več kot 71.000 domenami in vam definitivno lahko pomagamo tudi na tem področju, saj lahko pri nas izbirate med več kot 1.000 domenskimi končnicami… in to že od 0,99 € na posamezno domeno!

Ob nakupu prejmete 4 brezplačne bonuse…

Brezplačen prenos spletne strani

Če vaša stran ali trgovina gostuje pri drugem ponudniku, brezplačno uredimo migracijo na naše strežnike.

Brezplačen
SSL certifikat

Poskrbite za šifriranje podatkov med vašo spletno stranjo in obiskovalci ter omogočite varen prenos podatkov.

30-dnevni
brezplačni preizkus

Preizkusite enega izmed naših Hiper paketov (100% na naše stroške – brez obveznosti in drobnega tiska).

Domenca Aktivna Zaščita

Dnevni varnostni pregled datotek na Hiper paketu z avtomatskim krpanjem ranljivosti in obveščanjem glede varnosti.

Kaj o Domenci pravijo naši uporabniki…

4.8/5

Ocena 4,87 od 5.

Na podlagi 13.932 ocen naših uporabnikov. Več priporočil >

Zakaj je pametno izbrati Domenco?

Prijazna in strokovna
podpora

Vse dni v letu vam bo na razpolago ekipa, ki bo znala odgovoriti na vsa vaša vprašanja.

2000+ domenskih
končnic

Na voljo imate več kot 2000 domenskih končnic po ugodnih cenah.

Nadzorna
plošča - cPanel

Urejajte svoje spletno gostovanje in domene v najbolj priljubljeni nadzorni plošči – cPanel.

23+ let spletne
tradicije

Za vas skrbi izkušena IT ekipa, ki ima na področju spletnega gostovanja več kot 23 let izkušenj.

30-dnevni
BREZPLAČNI preizkus

Nam ne želite takoj “poslati denarja”? Preizkusite naše storitve 100% na naše stroške – brez obveznosti in drobnega tiska.

60-dnevna garancija
na zadovoljstvo

V kolikor z našimi storitvami ne bi bili zadovoljni, vam (brez vprašanj) povrnemo celotno plačano kupnino.

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.

info@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00

04 58 35 444

Vsak delavnik od 8:00 do 20:00

Naše stranke nas pogosto vprašajo…

Najprej dobrodošli 🙂 Ne pozabite, da se lahko v primeru vprašanj vedno obrnete na ekipo Domence. Za vas smo dosegljivi vsak dan od 8:00 do 20:00 na info@domenca.com ter na 04 58 35 444 (vsak delavnik).
 1. Najprej izberite domeno: domena je naslov vaše spletne strani, npr. domenca.com. Pri nas lahko izbirate med več kot 2.000 domenskimi končnicami. Naše stranke sicer še vedno najpogosteje izberejo .SI domeno (npr. domenca.si). Domeno zakupite za neko časovno obdobje: od 1 do 10 let. Preveri proste domene >
 2. Nato izberite paket spletnega gostovanja: spletno gostovanje je prostor na strežniku, kjer se nahaja vaša spletna stran in e-mail predali. Pri nas najdete široko ponudbo različnih paketov gostovanja, vam kot začetnikom pa priporočamo Neomejeno gostovanje. Gre za zelo ugodno, a še vedno zmogljivo gostovanje, še posebej, če izberete tudi opcijo PLUS (Litespeed).
 3. Potrebujete večje e-mail predale? V tem primeru lahko poleg paketa gostovanja naročite še paket E-poštnega gostovanja, ki je cenovno zelo ugoden in omogoča kreiranje predalov do velikosti 100 GB!
 4. Izdelajte svojo spletno stran. V naši ponudbi boste našli Domenca spletne strani z izjemno enostavnim urejevalnikom, s kateri si lahko stran izdelate popolnoma samostojno. Lahko pa se odločite tudi za WordPress, ki ga namestite v programu Softaculous (del vašega paketa gostovanja).
 5. Pridobite prve kupce! Pri tem vam lahko pomaga naše orodje Dostavljalec.si, s katerim boste hitro poslali prve e-novice.
In ne pozabite: v primeru težav ali vprašanj se lahko vedno obrnete na našo ekipo!
Domena je prvi stik obiskovalca z vašim podjetjem ali blagovno znamko, zato je pomembno, da izberete pravo.Ne spreglejte vedno ugodnih .SI domen: domena .SI je vrhnja domena, ki predstavlja Slovenijo, in zato prva izbira za vse, ki poslujete na domačem trgu. Obiskovalci iz Slovenije zaupajo spletnim stranem, ki uporabljajo .si domeno.Domena .COM je splošna, vsestransko uporabna in najbolj poznana mednarodna končnica.Domena .EU predstavlja Evropsko unijo. Nakup .eu domene še dodatno dokazuje vašo kredibilnost, kupci pa bodo vašo spletno stran zaradi te domene pogosto dojemali kot zaupanja še-bolj-vredno.Seveda pa se lahko odločite tudi za katero od drugih številnih domenskih končnic. Priporočamo, da registrirate več domen z različnimi končnicami ter tako zaščitite svoje ime ali blagovno znamko pred konkurenco.Ne spreglejte tudi brezplačnih storitev (brezplačne spletne strani in e-mail predala, brezplačno DNS gostovanje), ki jih nudimo ob registraciji domene pri nas.
V naši ponudbi boste našli veliko izbiro različnih paketov gostovanja:
 • Neomejeno gostovanje je primerno za vse spletne začetnike in lastnike manj zahtevnih spletnih strani in trgovin. Za dodatno zmogljivost priporočamo tudi dodatek PLUS, ki instantno pohitri delovanje spletne strani.
 • Poslovno oziroma reseller gostovanje je namenjeno vsem, ki izdelujete spletne strani za svoje stranke. Ugodni in zmogljivi paketi dovoljujejo preprodajo.
 • E-poštno gostovanje je najugodnejše gostovanje za vaše e-mail predale. Ti so lahko veliko do kar 100 GB.
 • Hiper gostovanje: najbolj zmogljivo deljeno gostovanje za posebej zahtevne strani in spletne trgovine. Hiper paketi gostujejo na Litespeed strežnikih z visoko frekvenčnimi procesorskimi jedri.
 • VPS gostovanje predstavlja vrh naše ponudbe. Za vse, ki želite popoln nadzor nad strežnikom.
Seveda! V naši ponudbi boste našli gostovanje, ki je namenjeno le e-poštnim predalom in kjer lahko ustvarite predale do velikosti 100 GB. V E-poštnem gostovanju boste na enostaven način vzpostavili e-naslov na lastni domeni, do svojih sporočil pa boste lahko dostopali z vseh naprav. Napredna antispam zaščita bo prestregla vsiljeno (SPAM) pošto, antivirusna in phishing zaščita pa bosta poskrbeli za zaščito pred spletnimi napadi in goljufijami. Pri nas je varnost na prvem mestu!Poleg tega so naši strežniki optimizirani za e-pošto in nadzorovani 24/7. Naše e-poštno gostovanje podpira IMAP(S) / POP3(S) / SMTP, do 25 MB velike priponke ter do 6000 poslanih sporočil / dan.E-poštno gostovanje lahko zakupite v kombinaciji z drugimi paketi gostovanja (npr. Neomejenim gostovanjem za manj zahtevne spletne strani ali Hiper gostovanjem za najbolj obiskane spletne trgovine) ter tako poskrbite, da imate vse spletne storitve na enem mestu!

Spletno stran lahko izdelate tudi sami. Vsem začetnikom, ki potrebujejo predstavitveno stran, priporočamo Domenca spletne strani. Te so primerne tudi za vse, ki nimate predznanja programiranja, saj v prvem koraku izberete želeno oblikovno predlogo strani, v naslednjem pa že vnašate svoje vsebine! Vnos poteka s pomočjo preprostega drag & drop urejevalnika, stran pa na svoji domeni objavite z enim samim klikom.

Vsem, ki potrebujete kompleksnejšo spletno stran ali trgovino priporočamo enostavno namestitev ogrodja spletne strani s pomočjo orodja Softaculous, ki ga najdete v naših paketih Neomejenega in Hiper gostovanja. Ta omogoča namestitev več kot 400 aplikacij, med njimi so tudi WordPres, Joomla, Drupal, Magento, OpenCart in Prestashop – torej vsi najbolj priljubljeni CMSji.

Naša ekipa vam lahko nudi namestitev WordPressa in najbolj pomembnih vtičnikov na vaš paket gostovanja.

V kolikor bi potrebovali agencijo za celotno izvedbo projekta izdelave spletne strani, pa lahko vaše povpraševanje posredujemo najbolj zanesljivim ponudnikom, s katerimi sodelujemo tudi mi.

Kot spletni profesionalec verjetno že veste, da je izbira zanesljivega ponudnika gostovanja ključna za uspeh vašega posla. Pri Domenci smo v več kot 23 letih pridobili ogromno izkušenj, naši naročniki pa so nas naučili, kaj pričakujejo od dobrega poslovnega partnerja. Pri nas lahko računate na:
 • Nižje cene za stranke z več storitvami. Pri nas velja: več domen imate, manjša je cena. Za stranke, ki imajo pri nas zakupljenih 10 ali več domen, smo pripravili nižje cene domen z najpogostejšimi končnicami.
 • Spletne agencije običajno izberejo Poslovno (reseller) gostovanje: omogočamo vam popolno fleksibilnost, saj lahko (za razliko od drugih ponudnikov) pri našem Reseller gostovanju izberete poljubno število cPanel računov in količino prostora. Tako nikoli ne boste plačali za več prostora in cPanel računov, kot jih potrebujete. Seveda pa lahko za zahtevnejše spletne trgovine zakupite tudi zmogljivo Hiper gostovanje in pa VPS strežnik. V naši ponudbi boste našli pakete gostovanj za začetnike, izjemno zmogljive VPS strežnike in mnogo različnih tipov gostovanj nekje vmes.
 • Za varnost poskrbimo mi! Domenca aktivna zaščita samodejno odpravlja ranljivosti v številnih aplikacijah ter vas opozori v primeru najdbe sumljivih datotek ali aktivnosti. Požarni zid preprečuje morebitne vdore in napade.
 • Praktične rešitve, ki vam bodo prihranile čas. Naš interno razviti personalizirani slikovni Pomočnik za e-poštne odjemalce, s katerim lahko vaše stranke enostavno nastavijo svoj e-mail naslov na priljubljeni napravi, vam bo prihranil dragoceni čas, ki bi ga porabili za vodenje stranke skozi nastavitve.
 • Ekipo, ki vam bo pomagala pisati uspešno poslovno zgodbo. Ekipa Domence šteje 23 posameznikov, ki so specializirani za različne spletne naloge. Če boste kdaj naleteli na težavo, ki je sami ne boste znali rešiti, se lahko zato vedno obrnete na nas. Vsak dan, po telefonu, e-mailu, Facebooku ali chatu, od 8:00 do 20:00.
 • Mnogo brezplačnih storitev! Začeli bomo z brezplačnim prenosom vaših spletnih strani na vaš nov paket gostovanja pri Domenci. Priporočamo pa tudi brezplačno WHOIS zaščito ter brezplačno gostovanje za DNS zapise.
Seveda! Priporočamo Brezplačno analizo hitrosti vašega spletnega mesta. V prvem koraku bomo preverili delovanje vaše spletne trgovine in odkrili vzroke za počasno delovanje. Analiza bo pokazala ali bi bilo smiselno najprej izvesti storitev Pohitritev spletne strani.Sledi izbira zmogljivejšega paketa gostovanja, ki bo zadostil potrebam vaše spletne trgovine. Pri tem ne pozabite, da mora stran normalno delovati tudi ob večjem obisku (ob npr. Black Friday akcijah). Za vse bolje obiskane ali zahtevnejše spletne trgovine priporočamo Hiper gostovanje. Hiper gostovanje je optimizirano za WordPress + WooCommerce, Magento in druge sisteme ter omogoča do 6x hitrejše delovanje spletne strani. Zaslugo za to imajo hitri SSD diski, napredni Litespeed strežniki in najnovejša zmogljiva procesorska jedra.Če želite imeti popoln nadzor nad strežnikom, vam bomo predstavili tudi možnost VPS gostovanja.
Smo največji ponudnik registracije domen in spletnega gostovanja v Sloveniji, ki je z vami že več kot 23 let. Zato lahko nudimo:
 • Prijazno in strokovno podporo. Vse dni v letu vam bo na razpolago ekipa, ki bo znala odgovoriti na vsa vaša vprašanja.
 • Vse storitve na enem mestu! Nudimo vse storitve, ki jih potrebujete za spletno prisotnost: registracijo domen, spletno gostovanje, e-mail marketing orodje, pomoč pri e-mail predalih in tehničnih nastavitvah, in mnogo več.
 • Mnoge brezplačne ugodnosti: prejmite brezplačno spletno stran, brezplačen paket gostovanja, brezplačne SSL certifikate, brezplačno DNS gostovanje, brezplačen prenos spletnih strani k nam, …
 • Ogromna ponudba domenskih končnic: pri nas lahko izbirate med več kot 2000 domenskimi končnicami! Po ugodnih cenah…
 • Spletno gostovanje s hitrimi in zanesljivimi strežniki z SSD diski – po ugodni ceni. V naši ponudbi boste našli različne pakete: od cenovno ugodnih paketov gostovanja za spletne začetnike, do super zmogljivih VPS strežnikov. Za vsakega nekaj! Seveda omogočamo tudi prehod med paketi. Naj vaš paket gostovanja raste skupaj z vašim poslom!
 • 60-dnevno garancijo: po nakupu spletnega gostovanja imate kar 60 dni časa, da preverite naše storitve. Če z gostovanjem ne bi bili zadovoljni, vam vrnemo denar!

"Za popuste do 57% izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 04 58 35 444 in vrnili vam bomo klic v najkrajšem možnem času"