Ljubomir G.
samo tako naprej :)
 
David Ž.
Brez pripomb. Odlicna podpora!
Registracija domen in spletno gostovanje Domenca Ocena 5 od 5
na podlagi 641 ocen uporabnikov.

Več priporočil >

Kako izbrati spletno gostovanje?


Vsakdo, ki ni tehnik, se prvič, ko kupuje spletno gostovanje, malce zgrozi. Kaj so vsi ti čudni izrazi? Kaj sploh potrebujem? To so vprašanja, ki smo jih tudi pri nas v preteklosti pogosto slišali. Zato smo se odločili, da vse skupaj poenostavimo.


Za vse podjetnike in posameznike smo pripravili pakete Neomejenega spletnega gostovanja. Paketi se med seboj razlikujejo le v malenkostih, najbolj važno pa je, da jih ne omejujejmo in se vam tako ni treba uvkarjati z množico dodatkov in razširitev. Pri Domenci je vse vključeno že v osnovne pakete - tudi brezplačen SSL certifikat:


Vse agencije in izdelovalci spletnih strani lahko izbirate med paketi reseller gostovanja, ki se med seboj razlikujejo le po razpoložljivem prostoru na disku, vse ostalo je prav tako neomejeno. Na voljo so vam velikosti 10 GB, 20 GB, 30 GB, 60 GB, 90 GB in 120 GB.

Za bolj zahtevne spletne strani je na voljo VPS gostovanje v dveh različicah. Obe prinašata vse prednosti lastnega strežnika, za le malo višjo ceno, kot jo je treba odšteti za deljeno spletno gostovanje. Razvijalci se boste razveselili  cenovno zelo ugodnih paketov VPS gostovanja po meri, ki si jih lahko popolnoma prilagodite svojim željam. Poslovneži, ki vas tehnika občiajno toliko ne zanima, imate pa prav tako zelo obiskano spletno stran ali trgovino,  boste veseli paketov vzdrževanega VPS gostovanja, kjer vam je na voljo nadzorna plošča, za vse ostalo pa poskrbijo tehniki Domence z dolgoletnimi izkušnjami.

Izbira gostovanja še nikoli ti bila tako enostavna, kajne? ;-)

POTREBUJETE VEČ INFORMACIJ?

Z veseljem vam pomagamo.

04 58 35 444 info@domenca.com

Pomagamo vam uspeti na spletu!
1. v regiji
200.000+ registriranih domen
100.000+ zadovoljnih naročnikov
1.000 izdelanih spletnih strani
75 sodelavcev se trudi za vas
20 let spletne tradicije
 
Zaupajo nam
mali in veliki podjetniki!


  podjetje Skupine DHH  
Prijavite se na e-novice!
Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
 
 
Informacije in podpora
04 58 35 444
info@domenca.com

DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55
1000 Ljubljana
Slovenija

Splošni podatki podjetja >
Zaposlitev >
DOMENCA
SPREMLJAJTE NAS

 

Podprti načini plačila


GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

© 1999 - 2020 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV.  | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni