Brezplačna spletna stran izdelana s Site Publisherjem

Ob zakupu paketa gostovanja si lahko izdelate osnovno predstavitveno spletno stran popolnoma brezplačno.

V prvem koraku se prijavite v uporabniške strani, povezava se nahaja desno zgoraj na prvi strani https://www.domenca.com V uporabniške strani se prijavite z e-mailom in geslom.
Če ste pozabili geslo za dostop si ga lahko ponastavite na spodnji povezavi: https://www.domenca.com/portal/pozabljeno-geslo
Po prijavi pojdite na menijsko postavko Gostovanja. Za prijavo v nadzorno ploščo cPanel kliknete gumb Prijava na desni strani strani, ob znaku cP.
POZOR: V kolikor se vam odpre nadzorna plošča WHM, pojdite v levem meniju na List Accounts in nato kliknite oranžno ikono "cP" poleg imena domene katero želite urejati.

2. V cPanel nadzorni plošči v razdelku “DOMAINS” poiščite ikono “Site Publisher“.

3. Izberite domeno, na kateri želite izdelati spletno stran. Če ima paket gostovanja le eno domeno, potem bo to nastavljeno avtomatsko.

4. Izberite predlogo, ki vam je všeč. Predlog ni mogoče dodajati.

5. Vnesite potrebne podatke in na koncu kliknite gumb “Publish“.

6. Vaša stran je tako izdelana, saj sistem poskrbi za vse datoteke. Spletno stran si lahko ogledate tako, da v brskalnik vnesete ime vaše domene, npr: http://www.domovanje.com.

Gre za zelo omejene predloge, kjer po večini ni možno zamenjati fotografij in ozadja. Bolj prilagojeno spletno stran lahko ustvarite z orodjem Domenca Spletne strani. Na voljo vam je tudi 14-dnevni brezplačni preizkus!
Vam je članek pomagal?
Dislike 0
Ogledov: 199
Niste našli, kar ste iskali? Preiščite bazo znanja