Dodajanje elektronskih naslovov na belo (whitelist) in črno listo (blacklist)

V prvem koraku se prijavite v uporabniške strani, povezava se nahaja desno zgoraj na prvi strani https://www.domenca.com V uporabniške strani se prijavite z e-mailom in geslom.
Če ste pozabili geslo za dostop si ga lahko ponastavite na spodnji povezavi: https://www.domenca.com/portal/pozabljeno-geslo
Po prijavi pojdite na menijsko postavko Gostovanja. Za prijavo v nadzorno ploščo cPanel kliknete gumb Prijava na desni strani strani, ob znaku cP.
POZOR: V kolikor se vam odpre nadzorna plošča WHM, pojdite v levem meniju na List Accounts in nato kliknite oranžno ikono "cP" poleg imena domene katero želite urejati.

2. V nadzorni plošči cPanel v razdelku “EMAIL” poiščite ikono “Spam Filters

3. V nastavitvah Spam filtra poiščite opcijo “Show Additional Configurations”

4. Če želite elektronski naslov dodati na belo listo (Whitelist) izberite opcijo Edit Spam Whitelist Settings; če želite elektronski naslov dodati na črno listo (Blacklist) pa izberite opcijo Edit Spam Blacklist Settings.

5. Za dodajanje elektronskega naslova Izberite opcijo Add A New “whitelist_from Item za belo listo ali Add A New “blacklist_from” Item za črno listo.

 

6. Vpišite elektronski naslov, ki ga želite dodati na listo ter kliknite moder gumb “Update Whitelist (whitelist_from)” za belo listo ali “Update Blacklist (blacklist_from) za črno listo.

Če želite na listo dodati celotno domeno, lahko vpišete naslov z znakom zvezdica (*). Na primer: *@domena.si

 

Vam je članek pomagal?
Dislike 0
Ogledov: 207
Niste našli, kar ste iskali? Preiščite bazo znanja