Kaj je WHOIS privacy oziroma WHOIS zasebnost?

Storitev WHOIS privacy vam omogoča zaščito osebnih podatkov pred prikazovanjem v WHOIS informacijah. Omenjeno storitev lahko naročite hkrati z registracijo domene, pri obstoječi domeni ali pa nam pišite na info@domenca.com.

Registri določenih domenskih končnic zaščite osebnih podatkov ne omogočajo. Med njimi je tudi končnica .si. Če WHOIS zaščite za vašo domeno ni možno naročiti, boste to opazili ob naročilu ali na seznam domen.

Kako naročim WHOIS zaščito?

Za nove domene

1. Na spletni strani https://www.domenca.com/ v iskalnik vpišite želeno domeno in kliknite gumb “Najdi“.

2. Domeno dodajte v košarico in izberite opcijo Nadaljuj z naročilom.

3. V naslednjem kraku kliknite na gumb Dodaj WHOIS zaščito in nadaljujte z nakupom do zadnjega, 6. koraka. Priporočamo vam tudi izbiro Zaščite pred potekom domene, kjer domeno avtomatično podaljšamo mi in vam nato pošljemo račun za podaljšanje.

Za obstoječe domene

Povezava za prijavo v Uporabniške strani se nahaja desno zgoraj na prvi strani https://www.domenca.com V uporabniške strani se prijavite z e-mailom in geslom. Če ste pozabili geslo za dostop si ga lahko ponastavite na povezavi: https://www.domenca.com/portal/pozabljeno-geslo Uporabniško ime je vaš e-mail naslov, s katerim ste se registrirali. Če ga ne poznate, nam pišite na podpora@domenca.com

2. Pojdite na zavihek Domene in v stolpcu Whois zasebnost kliknite na ikono. Storitev se bo dodala v košarico, od tam naprej pa le še sledite korakom do zaključka nakupa.

Vam je članek pomagal?
Dislike 0
Ogledov: 277
Niste našli, kar ste iskali? Preiščite bazo znanja