Kako dodam in urejam poštne predale na cPanelu pri paketih E-mail gostovanja

V prvem koraku se prijavite v uporabniške strani, povezava se nahaja desno zgoraj na prvi strani https://www.domenca.com V uporabniške strani se prijavite z e-mailom in geslom.
Če ste pozabili geslo za dostop si ga lahko ponastavite na spodnji povezavi: https://www.domenca.com/portal/pozabljeno-geslo
Po prijavi pojdite na menijsko postavko Gostovanja. Za prijavo v nadzorno ploščo cPanel kliknete gumb Prijava na desni strani strani, ob znaku cP.

2. V nadzorni plošči izberete ikono “Email Accounts“.

3. Odpre se vam stran za urejanje elektronskih predalov na tej domeni.

Kliknite gumb “CREATE” na desni strani.

4. Odpre se okno za dodajanje novega predala. V polje “Username” vnesite želeni elektronski naslov (brez @ in domene), v polje “Password” pa vnesite vaše geslo ali kliknite gumb “generate” da vam ga dodeli sistem. Na koncu kliknite gumb “CREATE“.

Prejemajte pošto v Outlook, Macmail, Thunderbird ali na mobilne naprave

Na spodnji povezavi najdete navodila za nastavitev odjemalca za e-pošto. Vaš novo kreirani poštni predal boste vpisali v vnosno polje in izpisala se vam bodo točna slikovna navodila.

https://pomocnik.domenca.com/

Z oddaljeno povezavo se lahko povežemo na vaš računalnik ali mobilni telefon in vam nastavitev e-pošte hitro uredimo v celoti z naše strani. Cena storitve znaša 19,99€.

Vam je članek pomagal?
Dislike 0
Ogledov: 649
Niste našli, kar ste iskali? Preiščite bazo znanja