Kako dodam in urejam poštne predale na cPanelu?

V prvem koraku se prijavite v uporabniške strani, povezava se nahaja desno zgoraj na prvi strani https://www.domenca.comV uporabniške strani se prijavite z e-mailom in geslom.
Če ste pozabili geslo za dostop si ga lahko ponastavite na spodnji povezavi: https://www.domenca.com/portal/pozabljeno-geslo
Po prijavi pojdite na menijsko postavko Gostovanja.Za prijavo v nadzorno ploščo cPanel kliknete gumb Prijava na desni strani strani, ob znaku cP.
POZOR: V kolikor se vam odpre nadzorna plošča WHM, pojdite v levem meniju na List Accounts in nato kliknite oranžno ikono "cP" poleg imena domene katero želite urejati.

VIDEO NAVODILA:

2. V nadzorni plošči izberete ikono “Email Accounts“.

3. Odpre se vam stran za urejanje elektronskih predalov na tej domeni.

Nov poštni predal kreirate tako, da kliknete na gumb “Create”, nato pa v naslednjem koraku ustvarite želen poštni predal. Kreiranje poštnega predala potrdite s klikom na gumb “Create”.

 

Prejemajte pošto v Outlook, Macmail, Thunderbird ali na mobilne naprave

Na spodnji povezavi najdete navodila za nastavitev odjemalca za e-pošto. Vaš novo kreirani poštni predal boste vpisali v vnosno polje in izpisala se vam bodo točna slikovna navodila.

https://pomocnik.domenca.com/

Z oddaljeno povezavo se lahko povežemo na vaš računalnik ali mobilni telefon in vam nastavitev e-pošte hitro uredimo v celoti z naše strani. Cena storitve znaša 15 € + DDV na vsakih začetih 15 minut dela.

Vam je članek pomagal?
Dislike 1
Ogledov: 6836
Niste našli, kar ste iskali? Preiščite bazo znanja