Kako dodam in urejam poštne predale na cPanelu?

V prvem koraku se prijavite v uporabniške strani, povezava se nahaja desno zgoraj na prvi strani https://www.domenca.comV uporabniške strani se prijavite z e-mailom in geslom.
Če ste pozabili geslo za dostop si ga lahko ponastavite na spodnji povezavi: https://www.domenca.com/portal/pozabljeno-geslo
Po prijavi pojdite na menijsko postavko Gostovanja.Za prijavo v nadzorno ploščo cPanel kliknete gumb Prijava na desni strani strani, ob znaku cP.
POZOR: V kolikor se vam odpre nadzorna plošča WHM, pojdite v levem meniju na List Accounts in nato kliknite oranžno ikono "cP" poleg imena domene katero želite urejati.

VIDEO NAVODILA:


2. V nadzorni plošči izberete ikono “Email Accounts“.

3. Odpre se vam stran za urejanje elektronskih predalov na tej domeni.

Nov poštni predal kreirate tako, da kliknete na gumb “Create”, nato pa v naslednjem koraku ustvarite želen poštni predal. Kreiranje poštnega predala potrdite s klikom na gumb “Create”.

4. Nižje lahko urejate obstoječe predale na tej domeni; zamenjate geslo, nastavite velikost, izbrišete, itd. Pod razdelkom Default Email Account lahko nastavite predal, na katerega naj se posreduje pošta, ki je bila naslovljena na predal, ki ne obstaja.

Prejemajte pošto v Outlook, Macmail, Thunderbird ali na mobilne naprave

Na spodnji povezavi najdete navodila za nastavitev odjemalca za e-pošto. Vaš novo kreirani poštni predal boste vpisali v vnosno polje in izpisala se vam bodo točna slikovna navodila.

https://pomocnik.domenca.com/

Z oddaljeno povezavo se lahko povežemo na vaš računalnik ali mobilni telefon in vam nastavitev e-pošte hitro uredimo v celoti z naše strani. Cena storitve znaša 19,99€.

Vam je članek pomagal?
Dislike 1
Ogledov: 6177
Niste našli, kar ste iskali? Preiščite bazo znanja