Kako naročim novo gostovanje?

Povezava za prijavo v Uporabniške strani se nahaja desno zgoraj na prvi strani https://www.domenca.com V uporabniške strani se prijavite z e-mailom in geslom. Če ste pozabili geslo za dostop si ga lahko ponastavite na povezavi: https://www.domenca.com/portal/pozabljeno-geslo Uporabniško ime je vaš e-mail naslov, s katerim ste se registrirali. Če ga ne poznate, nam pišite na podpora@domenca.com

2. Pojdite na zavihek Gostovanja in kliknete Naroči nov paket gostovanja ali Naroči novo reseller gostovanje.

3. Izberete paket gostovanja, ki ga želite naročiti. Ko izberete paket, se vam odprejo še možnosti, da določite obdobje, za katerega želite paket zakupiti. Obvezno morate tudi izbrati nosilno domeno. Privzeto so vam v spustnem seznamu na voljo vse domene s katerimi upravljate. Če želite vpisati drugo domeno kliknite povezavo Vpišite nosilno domeno in prikazalo se vam bo vnosno polje. Ko zaključite, kliknite gumb Nadaljuj z naročilom, ki vas pelje v košarico.

4. V naslednjem koraku lahko naročite tudi dodatke za gostovanje. Izberete lahko prenos obstoječe spletne strani na HTTPS, namestitev WordPress-a ali pospešitev WordPress strani in kliknite Nadaljuj z naročilom.

5. V petem koraku izberete plačnika naročila, izberete vrsto plačila in nato nadaljujete z naročilom.

6. V zadnjem koraku še pregledate vaše naročilo, potrdite splošne pogoje in kliknete gumb Zaključi z naročilom.

 

Vam je članek pomagal?
Dislike 0
Ogledov: 210
Niste našli, kar ste iskali? Preiščite bazo znanja