Kako oddam naročilo za registracijo domene?

1. Obiščite spletno stran www.domenca.com, v iskalnik vpišite želeno ime domene in kliknite gumb “Najdi domeno“.

2. Naš sistem bo preveril če je izbrana domena še prosta. Če je še na voljo, desno ob domeni kliknite Dodaj domeno in kliknite gumb Nadaljuj z nakupom.

Če urejate prenos že obstoječe domene, katere lastnik ste, v polje vpišite EPP kodo za prenos domene.

3. V naslednjem koraku lahko izberete paket tudi gostovanja za vašo novo domeno in kliknete Nadaljuj z nakupom. Podrobnejše informacije o naših paketih najdete na naši spletni strani.

4. Namesto vas lahko uredimo prenos obstoječe spletne strani na varno HTTPS povezavo, uredimo vam namestitev WordPressa in poskrbimo za osnovno konfiguracijo ali pa pospešimo vašo WordPress spletno stran. V kolikor storitev ne potrebujete ponovno izberite gumb Nadaljuj z nakupom.

5. Priporočamo vam tudi izbiro Zaščite pred potekom domene. S tem bomo domeno pred potekom avtomatično podaljšali mi in nato vam poslali račun za podaljšanje.

6. Vaši novi domeni uredite še imenske strežnike in kontaktne podatke ter izberite Nadaljuj z nakupom. Na tej točki lahko tudi zakupite Aktivno upravljanje domene. 

7. V koraku Plačilo izberite Plačnika ter način plačila. Preverite tudi vsebino košarice ter kliknite na gumb Nadaljuj z nakupom.

8. V zadnjem koraku še potrdite, da se strinjate s splošnimi pogoji in kliknite na gumb Zaključi z nakupom.

Vam je članek pomagal?
Dislike 0
Ogledov: 603
Niste našli, kar ste iskali? Preiščite bazo znanja