Izgubil sem geslo poštnega predala, kako spremenim geslo preko nadzorne plošče?

VIDEO VODIČ:

V prvem koraku se prijavite v uporabniške strani, povezava se nahaja desno zgoraj na prvi strani https://www.domenca.com V uporabniške strani se prijavite z e-mailom in geslom.
Če ste pozabili geslo za dostop si ga lahko ponastavite na spodnji povezavi: https://www.domenca.com/portal/pozabljeno-geslo
Po prijavi pojdite na menijsko postavko Gostovanja. Za prijavo v nadzorno ploščo cPanel kliknete gumb Prijava na desni strani strani, ob znaku cP.
POZOR: V kolikor se vam odpre nadzorna plošča WHM, pojdite v levem meniju na List Accounts in nato kliknite oranžno ikono "cP" poleg imena domene katero želite urejati.

2. V nadzorni plošči izberete ikono Email Accounts.

 

3. Odpre se vam stran za urejanje elektronskih predalov na tej domeni. Nižje lahko urejate obstoječe predale na tej domeni. Geslo zamenjate s klikom na gumb MANAGE pri želenem predalu.

 

4. Odpre se vam stran za urejanje nastavitev poštnega predala. V polje vnesete novo geslo (predlagamo uporabo funkcije Password Generator) in potrdite s klikom na UPDATE EMAIL SETTINGS“, ki ga najdete na koncu strani.

Vam je članek pomagal?
Dislike 2
Ogledov: 1310
Niste našli, kar ste iskali? Preiščite bazo znanja