Sprememba PHP verzije

Sprememba PHP verzije lahko povzroči nedelovanje spletne strani, če spletna stran ali njeni vtičniki niso prilagojeni za novejšo verzijo PHP. V tem primeru verzijo PHP znižajte ali preverite vaše vtičnike in teme spletne strani za morebitnimi posodobitvami. Sprememba PHP vpliva na vse spletne strani v cPanel računu.
V prvem koraku se prijavite v uporabniške strani, povezava se nahaja desno zgoraj na prvi strani https://www.domenca.com V uporabniške strani se prijavite z e-mailom in geslom.
Če ste pozabili geslo za dostop si ga lahko ponastavite na spodnji povezavi: https://www.domenca.com/portal/pozabljeno-geslo
Po prijavi pojdite na menijsko postavko Gostovanja. Za prijavo v nadzorno ploščo cPanel kliknete gumb Prijava na desni strani strani, ob znaku cP.
POZOR: V kolikor se vam odpre nadzorna plošča WHM, pojdite v levem meniju na List Accounts in nato kliknite oranžno ikono "cP" poleg imena domene katero želite urejati.

2. V nadzorni plošči izberete “Select PHP Version“.

V spustnem meniju PHP Version izberete želeno verzijo in kliknete na gumb “Set as current“.

Katero verzijo PHP izbrati? Če imate novejši WordPress oziroma novejšo spletno stran, lahko izberete PHP verzijo najmanj 7. Če izberete PHP verzijo 7.4 in stran ne deluje, poizkusite vrednost znižati na 7 ali manj.

Vam je članek pomagal?
Dislike 1
Ogledov: 1023
Niste našli, kar ste iskali? Preiščite bazo znanja