Vodič pri nakupu VPS gostovanja

VPS (navidezni zasebni) strežnik je okolje, pri katerem strežnik razdelimo na več virtualnih enot. Vsaka od njih ima vse lastnostih popolnoma samostojnega strežnika

Vsakemu VPS paketu se na posameznem fizičnem strežniku dodeli in zagotovi uporaba določenega dela sistemskih virov (procesorskega časa, spomina in trdega diska).

Če želite zakupiti strežnik, ki ga lahko prilagodite svojim potrebam in na katerega hitrost ne bodo vplivali drugi uporabniki, hkrati pa iščete cenovno ugodno rešitev, je VPS strežnik prava izbira za vas.

Izbirate lahko med dvemi vrstami VPS paketov:

  • Vzdrževano VPS gostovanje je primerna za izdelovalce spletnih strani in spletne agencije. Vi se lahko skoncentrirate na svoj posel, saj skrb za strežnik prevzamemo mi.
  • VPS paketi po meri imajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo, omogočajo pa popolno samostojnost. Namenjeni so spletnim razvijalcev za prvo objavo njihovih aplikacij.

Svoj VPS paket  lahko dopolnite tudi z dodatki.

Vsak VPS paket lahko v uporabniških straneh upravljate s pomočjo VPS nadzorne plošče. V kolikor si želite poenostaviti upravljanje z vsebino svojega VPS paketa po meri, vam lahko ponudimo tudi različne nadzorne plošče.

Pri vseh VPS paketih vam nudimo tudi sistemsko podporo. To je plačljiva zahtevnejša podpora, ponavadi s področja sistemske administracije.

Vam je članek pomagal?
Dislike 0
Ogledov: 116
Niste našli, kar ste iskali? Preiščite bazo znanja