Mojmir G.
Vse super.
 
Borut K.
Ostanite tako ažurni.
Registracija domen in spletno gostovanje Domenca Ocena 5 od 5
na podlagi 641 ocen uporabnikov.

Več priporočil >

Najboljša ponudba za spletne profesionalce in agencije


Izbira zanesljivega ponudnika gostovanja je ključna za vaš uspeh. Pri Domenci smo v 17 letih delovanja pridobili ogromno izkušenj, delo z več kot 20.000 naročniki pa nas je naučilo, kaj stranke pričakujejo in želijo od ponudnika spletnih storitev.
Tudi zato lahko danes še učinkoviteje rešujemo nastale težave ter vam pomagamo graditi dober odnos z vašimi strankami.
 

 Pišite nam  >   Imate večje število domen? Ko se vaš portfelj zakupljenih domen veča, se poveča tudi letni strošek podaljšanja teh domen. Pri nas velja: več domen imate, manjša je cena. Za stranke, ki imajo pri nas zakupljenih 10 ali več domen, smo pripravili nižje cene domen z najpogostejšimi končnicami. Preveri popuste za večje stranke >

Poskrbimo pa tudi, da vas ne preobremenjujemo s ponudbami za podaljšanje, saj vam lahko omogočimo mesečno obveščanje o domenah pred potekom.
 
     
  Ne bo se več zgodilo, da bi vas stranka obvestila o nedelovanju spletnih strani - napako bomo prvi opazili mi. Sistem 'Domovanje nadzor kakovosti' stalno (24/7) nadzira delovanje strežnikov in v primeru napak takoj urgira: napako poskuša najprej urediti sam, nato pa takoj obvesti dežurnega tehnika. Ta mora napako začeti reševati v 5-ih minutah!  Več o Domenca nadzoru kakovosti >
  
     
  Naj bo gostovanje za vaše stranke še bolj varno. Pri tem vam pomaga Domovanje aktivna zaščita, ki samodejno odpravlja ranljivosti v nekaterih aplikacijah ter vas opozori v primeru najdbe sumljivih datotek ali aktivnosti. Požarni zid pa preprečuje morebitne vdore in napade. Več o Domenca aktivni zaščiti >
 
     
  Želimo, da selitev vaših spletnih strani na naše strežnike za vas poteka popolnoma brezskrbno. Zato spletne strani vaših naročnikov na nov paket gostovanja preselimo mi. Potrebujemo le dostop do potrebnih podatkov pri vašem trenutnem ponudniku. Prenos je brezplačen, obseg pa je odvisen od zakupljenega paketa.
 
     
  Za vas smo lahko na voljo 24 ur na dan, vse dni v letu, saj je naša podpora pri paketih vzdrževanega VPS gostovanja dosegljiva 24/7. Tudi ob zahtevnejših izzivih. Naročnikom omogočamo čim krajši odzivni čas ter najboljšo izkušnjo ob stiku z nami. Dovolite nam, da postanemo član vašega tima!


 

 
Pred začetkom našega sodelovanja z Domenco smo imeli večkrat težave z delovanjem strežnika in nam je odpravljanje težave vzelo ogromno časa. Prehod na Domenco je potekal veliko bolj gladko kot sem pričakoval na podlagi preteklih izkušenj. Z delovanjem strežnikov smo izredno zadovoljni, hkrati pa je super, da ko potrebuješ pomoč pokličeš in si takoj na vrsti ter oseba, ki govori s tabo, vedno pozna tvoje podjetje in tvoje potrebe in ti pomaga najti rešitev

   
   

Darijo Petrovčič, Carpediem d.o.o.

 


Cenimo vsakega naročnika. Zavedamo pa se tudi, da imate nekateri naročniki drugačne, bolj specifične potrebe. Skupaj z vami bomo oblikovali rešitev, ki bo pisana na kožo vašim poslovnim potrebam!


Izpolnite obrazec ter nam sporočite vaše želje in izzive. Naš usposobljen svetovalec vas bo čim prej kontaktiral ter vam rešitve predstavil po telefonu oziroma vas povabil na sestanek.

Vaše ime in priimek


Naziv podjetja


Vaš telefon


Vaš e-mail


Želel(a) bi, da me:

Želen datum klica oziroma sestanka
izberi datum iz koledarja

Nam želite kaj sporočiti? 
Pomagamo vam uspeti na spletu!
1. v regiji
200.000+ registriranih domen
100.000+ zadovoljnih naročnikov
1.000 izdelanih spletnih strani
75 sodelavcev se trudi za vas
20 let spletne tradicije
 
Zaupajo nam
mali in veliki podjetniki!


  podjetje Skupine DHH  
Prijavite se na e-novice!
Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
 
 
Informacije in podpora
04 58 35 444
info@domenca.com

DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55
1000 Ljubljana
Slovenija

Splošni podatki podjetja >
Zaposlitev >
DOMENCA
SPREMLJAJTE NAS

 

Podprti načini plačila


GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

© 1999 - 2020 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV.  | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni