Optimizacija spletnih strani


Skoraj 90 % vseh uporabnikov interneta za brskanje po spletu uporablja iskalnike. In verjetno ste že velikokrat slišali stavek »Če vas ni na visokih pozicijah na iskalnikih, za vaša potencialne kupce ne obstajate, saj vas ti na spletu ne najdejo.«

Za dober obisk spletne strani je treba biti prisoten na prvih mestih na iskalnikih in to s ključnimi besedami po katerih vas vaši potencialni kupci iščejo.

Na visoka mesta na iskalniku Google lahko pridete na dva načina in sicer z optimizacijo spletne strani ter z Google AdWords oglaševanjem. Oba pristopa lahko spoznate na delavnici "Kako do kupcev z Googlom", kjer se v samo nekaj urah naučite, kako ustvariti Google kampanjo, kako doseči nizko ceno na klik oglasa, ter kako preveriti po katerih ključnih besedah vas vaši potencialni kupci iščejo.

Poleg tega na delavnici spoznate tudi osnove vsebinske in tehnične optimizacije spletne strani. Več o delavnici lahko preberete tukaj.
Vas zanima udeležba na delavnici "Kako do kupcev z Googlom?". Pišite nam!


Pridobite prave podatke o vaši uvrstitvi na Google.si


Vaš brskalnik vam lahko pokaže napačno sliko o pozicijah na Googlu, saj prek svojega računalnika najbrž pogosto obiskujete vašo spletno stran. Brskalnik in Google račun pa si zapomnita, katere strani ste v preteklosti že iskali in te strani uvrstita bolje kot jih vidi nekdo, ki vaše spletne strani ne obiskuje redno. Storitev MojaPozicija.si vam nudi objektivne podatke kot jih vidijo tudi vaši potencialni kupci.

Več o MojiPoziciji preberite tukaj.
Želite preizkusiti brezplačni paket storitve MojaPozicija za 3 ključne besede? Pišite nam!


Potrebujete rešitev na ključ?


Google oglaševanje lahko izvajate izključno na iskalniku Google, medtem ko optimizacijo spletnih strani lahko izvajate na različnih iskalnikih. Stroškovno je na dolgi rok optimizacija ugodnejša, vendar pa je optimizacija spletne strani dolgotrajen proces. Vidnih rezultatov optimizacije ne dosežete takoj, ko se proces optimizacije začne izvajati, temveč šele čez nekaj mesecev.

Vendar pa je optimizacija spletnih strani prava rešitev, kadar nastopate na različnih trgih, kjer vaši kupci za dostop do spletnih strani uporabljajo različne spletne iskalnike.

Želite neobvezujočo ponudbo optimizacije za vašo spletno stran? Pišite nam ali pa nas pokličite na 04 58 35 444.

POTREBUJETE VEČ INFORMACIJ? Z VESELJEM VAM POMAGAMO. 

04 58 35 444 info@domenca.com

Pomagamo vam uspeti na spletu!
1. v regiji
200.000+ registriranih domen
100.000+ zadovoljnih naročnikov
1.000 izdelanih spletnih strani
75 sodelavcev se trudi za vas
20 let spletne tradicije
 
Zaupajo nam
mali in veliki podjetniki!


  podjetje Skupine DHH  
Prijavite se na e-novice!
Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
 
 
Informacije in podpora
04 58 35 444
info@domenca.com

DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55
1000 Ljubljana
Slovenija

Splošni podatki podjetja >
Zaposlitev >
DOMENCA
SPREMLJAJTE NAS

 

Podprti načini plačila


GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

© 1999 - 2020 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV.  | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni