Spletno oglaševanje


Imate spletno stran ali trgovino in si želite, da bi nanjo prišlo več potencialnih kupcev? Oglašujte jo!
To lahko naredite na več načinov, učinkovita pa sta predvsem oglaševanje na Facebooku in oglaševanje na Googlu.


Google oglaševanje


Sponzorirane povezave na Googlu so izredno učinkovit inštrument oglaševanja, saj večina uporabnikov na spletno stran pride prek iskalnikov. Takšni obiskovalci pogosto že aktivno iščejo izdelek ali storitev, ki bi jo želeli kupiti. Toda, če vas ne najdejo na Googlu, zanje preprosto ne obstajate.

Google AdWords oglaševanje poteka tako, da se vaš oglas prikaže, ko uporabnik v Google vpiše določeno ključno besedo. S klikom na oglas obišče vašo spletno stran. Oglašujete lahko na neomejeno število ključnih besed.

Podrobnosti o Google oglaševanju preberite tukaj. Lahko pa nam tudi pišete in nas vprašate vse, kar vas zanima!Facebook oglaševanje


Tudi oglaševanje na Facebooku generira dobre rezultate, predvsem če so vaši kupci končni potrošniki, in če prodajte izdelke oziroma storitve namenjene otrokom, živalim ali pa izdelke, ki so za vsakdanjo uporabo in nam popestrijo življenje. Prednost oglaševanja na Facebooku je natančno ciljanje. Nastavite lahko točno, komu naj se prikazujejo vaši oglasi: spol, starost, izobrazbo, hobije in interese posameznikov ter še mnogo več. Tako bo vsak oglaševalski cent koristno porabljen za doseganje vaše ciljne skupine.

Pri Facebook oglaševanju lahko izberete različne cilje in tako točno določite, kaj želite doseči z vašo kampanjo. Je vaš cilj na spletno stran pripeljati novega obiskovalca, morda je za vas bolj pomembno, da pridobivate nove »všečke« za Facebook stran ali pa raje promovirate akcije in nagradne igre? Vse to so cilji, ki jih lahko zasledujete.

Na Facebooku lahko učinkovito oglašujete po zelo ugodnih cenah. Kako? Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje in razložili vam bomo!

Več o Google in Facebook oglaševanju preberite tukaj.

POTREBUJETE VEČ INFORMACIJ? Z VESELJEM VAM POMAGAMO. 

04 58 35 444 info@domenca.com

Pomagamo vam uspeti na spletu!
1. v regiji
200.000+ registriranih domen
100.000+ zadovoljnih naročnikov
1.000 izdelanih spletnih strani
75 sodelavcev se trudi za vas
20 let spletne tradicije
 
Zaupajo nam
mali in veliki podjetniki!


  podjetje Skupine DHH  
Prijavite se na e-novice!
Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
 
 
Informacije in podpora
04 58 35 444
info@domenca.com

DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55
1000 Ljubljana
Slovenija

Splošni podatki podjetja >
Zaposlitev >
DOMENCA
SPREMLJAJTE NAS

 

Podprti načini plačila


GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

© 1999 - 2020 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV.  | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni