DOMENCA
SPLETNE STRANI™

Ste naveličani zapletenih programov za izdelavo spletne strani? Ustvarite spletno stran po svojih željah - hitro, enostavno in ugodno.

Brez znanja
programiranja

Hitra izdelava
spletne strani

Poslovni
e-mail naslov

Izberite svoj paket in brezplačno preizkusite Domenca spletne strani™

BREZPLAČEN paket

0,00 € **

Enostranska spletna stran
*Osnovna spletna stran - vizitka.

Paket STANDARD

od 7,98 € / mesec*

Za večino spletnih strani
*Oddajte naročilo in plačajte kasneje!

Paket NEOMEJENO

od 11,98 € / mesec*

Za obsežne spletne strani
*Oddajte naročilo in plačajte kasneje!

Vse, kar potrebujete za uspešen spletni nastop - na enem mestu!

Domenska
končnica

Urejena
spletna stran

Email naslov
na lastni domeni

Prednosti Domenca spletnih strani™

Enostavno
urejanje

Z uporabo “povleci in spusti” lahko vsebine preprosto povlečete na svojo spletno stran. Za urejanje ne potrebujete znanja HTML ali programiranja.

140+ oblikovnih
predlog

Vse predloge so prilagojene tudi za mobilne naprave, mnoge od njih pa lahko enostavno prilagajate tudi sami (spreminjate barve, velikosti pisave ipd.)

Urejevalnik v
SLO jeziku

Urejevalnik je v slovenskem jeziku. Če potrebujete pomoč nas lahko kontaktirate tukaj in naša strokovna ekipa vam bo pomagala rešiti vas problem.

Vse stvari pri enem ponudniku

Pri nas imate lahko vse spletne storitve urejene na enem mestu: registracija domene, spletni urejevalnik in e-mail predal. 

Animacija in
galerija slik

Naložite svoje fotografije in jih na svoji spletni strani prikažite v čudoviti animaciji ali fotogaleriji.

Povezava z Google Analytics

Kreirajte svoj Google Analytics račun in ga povežite s svojo spletno stranjo. Tako boste lahko spremljali statistiko obiskanosti svoje strani.

Povezava s socialnimi omrežji

Na svojo spletno stran lahko z enim klikom dodate zadnje objave vaše Facebook ali Twitter strani. Prav tako lahko na svojo spletno stran dodate video iz Youtube-a.

Kontaktni
obrazci

Dodajte kontaktni obrazec in omogočite obiskovalcem, da vam enostavno pošljejo sporočilo ali povpraševanje na vaš e-mail naslov.

Blog
zapisi

Razmišljate, da bi začeli pisati svoj blog? Z Domenca spletno stranjo lahko v le nekaj sekundah omogočite svoj blog in pričnete s pisanjem člankov.

Odkrijte primere predlog spletnih strani, ki so prilagojene tudi za mobilne naprave

Kako lahko z Domenca spletnimi stranmi™ prihranite več tisoč evrov?

Pri Domenci se zavedamo, da lahko izdelava spletne strani pri agenciji stane tudi nekaj tisoč evrov, ki so vsakemu podjetniku na začetku podjetniške poti še-kako-pomembni.

Pogosto pa so tukaj še dodatni stroški, ki jih po izdelavi spletne strani zahtevajo še mesečni stroški spletnega gostovanja, kar lahko letno nanese od 50 € pa vse do 500 €.

Ravno zato, smo za vas pripravili Domenca spletne strani™, s katerim si lahko hitro, preprosto in ugodno izdelate svojo spletno stran po lastnih željah… sedaj že od 7,98 € na mesec.

PRIMERJAVA IZDELAVE SPLETNE STRANI

Marketinška agencija
Domenca urejevalnik™
Izdelava spletne strani1000+ €od 7,98 € na mesec
E-mail predal
Spletno gostovanje

Izberite svoj paket in brezplačno preizkusite Domenca spletne strani™

BREZPLAČEN paket

0,00 € **

Enostranska spletna stran
*Osnovna spletna stran - vizitka.

Paket STANDARD

od 7,98 € / mesec*

Za večino spletnih strani
*Oddajte naročilo in plačajte kasneje!

Paket NEOMEJENO

od 11,98 € / mesec*

Za obsežne spletne strani
*Oddajte naročilo in plačajte kasneje!

Kaj o Domenci pravijo naši uporabniki…

4.8/5

Ocena 4,92 od 5.

Na podlagi 13.932 ocen naših uporabnikov. Več priporočil >

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.

info@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00

04 58 35 444

Vsak delavnik od 8:00 do 20:00

Naše stranke nas pogosto vprašajo…

Domenca spletne strani so idelane za vse uporabnike brez tehničnega predznanja izdelave spletnih strani, ki potrebujete celovit in uspešen spletni nastop.

Program za izdelavo strani je hkrati preprost za uporabo, vsebuje pa veliko možnosti za oblikovanje (Paket Standard in Neomejeno).

Da. Veljavnost brezplačnega paketa spletnih strani je vezana na veljavnost nosilne domene (obdobje registracije) in na pogoj, da je domena ves čas registrirana pri Domenca.com.

Enostavno. Domenca urejevalnik™ spletnih strani lahko po izbiri svojega paketa brezplačno preizkusite za 14 dni. Šele, ko ugotovite, da vam storitev popolnoma ustreza – ponudbo tudi finančno poravnate.

Brezplačni paket omogoča zgolj osnovno spletno vizitko, brez posebnih možnosti oblikovanja, zato je najbolj primeren za spletne začetnike.

Paket Standard zadovolji veliko večino spletnih uporabnikov, saj nudi napredna orodja za oblikovanje spletne strani, blog člankov ter veliko prostora za e-mail predal in večje število profesionalnih grafičnih predlog.

Paket Neomejeno pa je najnaprednejši paket z vsemi grafičnimi predlogami in neomejeno podstranmi in je bolj primeren za lastnike bolj obsežnih spletnih strani.

Da. Vaša spletna stran bo takoj po objavi vidna na internetu na izbrani spletni domeni (registrirate jo lahko na tej povezavi).

Domenca urejevalnik™ spletnih strani vsebuje tudi osnovne SEO nastavitve, kjer lahko urejate različne SEO naslove in opise. Poleg tega pa lahko Domenca spletne strani povežete tudi z orodjem Google Search Console.

Vzpostavitev spletne strani in email predala je izjemno preprosta, kljub temu pa nas lahko vedno pokličete na našo telefonsko številko 04 58 35 444
ali nam pišete na info@domenca.com.

Pomagali vam bomo tako pri oblikovanju vaše spletne strani, kot tudi pri kreiranju vašega e-mail predala.

"Za popuste do 57% izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 04 58 35 444 in vrnili vam bomo klic v najkrajšem možnem času"