Domenca Logo
Divider

Pomagamo vam pri delu z vašim paketom gostovanja

Nastavitev e-poštnega odjemalca: vzpostavitev poštnega odjemalca na računalniku ali mobilni napravi. Nastavitev  lahko opravimo prek telefona ali pa se agent prijavi na vaš računalnik.

Kreiranje poštnega predala: naša ekipa v nadzorni plošči ustvari nov poštni predal.

Prenos (migracija) e-pošte: poskrbimo lahko za premik vsebine vaših e-poštnih predalov od drugih ponudnikov k Domenci.

Nastavitev FTP odjemalca: naš tehnik se bo povezal vaš računalnik in nastavil FTP odjemalec za povezavo z Domenca strežnikom, kjer gostuje vaš paket gostovanja

Vzpostavitev dodatne gostujoče domene: če vaš paket gostovanja omogoča gostovanje več kot ene spletne strani, lahko s kreiranjem dodatne gostujoče domene vzpostavite gostovanje za novo spletno stran. Pri tem vam pomaga naš tehnik.

Prenos vsebine spletne strani

Nastavitev .htaccess datoteke: naši inženirji bodo poskrbeli, da je vse nastavljeno pravilno.

Vpis DNS zapisov in urejanje DNS cone: nekatere spletne storitve kot npr. spletne aplikacije za izdelavo spletnih strani (Weebly, Wix, Squarespace itd.) ali ponudniki e-pošte (G Suite oz. Google apps, Office 365 itd.) za delovanje zahtevajo vpis posebnih DNS zapisov. Naj vam pri tem pomaga naša ekipa.

Napredne DNS nastavitve: za napredne nastavitve, ki služijo serviranju statitičnih elementov s poddomene ali CDN-ja, boste verjetno morali spremeniti DNS cono. Naši inženirji lahko zagotovijo, da bodo te DNS posodobitve ustrezno nastavljene.

Divider

Poskrbimo za varnost

Pregled nezaželene e-pošte: želite identificirati in preprečiti, da bi se spam sporočila pošiljala iz vašega strežnika ali na vaš strežnik? Pri tem vam lahko pomaga naša ekipa izkušenih tehnikov.

Namestitev SSL certifikata: vaša spletna stran ali trgovina potrebuje plačljivi SSL certifikat? Prepustite namestitev našim tehnikom!

Ureditev odpiranja spletne strani na HTTPS: splet se premika k bolj varnemu prenosu podatkov. Če je vaša stran še vedno na HTTP, jo bodo spletni iskalniki kaznovali s slabšimi uvrstitvami med rezultati iskanja, v brskalnikih pa bo označena kot manj varna.
Naši inženirji bodo poskrbeli, da vaša stran uporablja SSL certifikat in protokol HTTPS.

Revizija pravic / lastništev datotek in map: neustrezne pravice lahko negativno vplivajo na funkcionalnosti spletne strani in povzročijo, da je vaša spletna stran bolj ranljiva. Revizija pravic zagotovi, da vaša spletna stran deluje pravilno in je varna.

Divider

Olajšamo delo s podatkovnimi bazami

Obnovitev vsebine / baze iz varnostnih kopij: obnovite datoteke paketa gostovanja ali eno podatkovno bazo iz varnostnih kopij, ki so na voljo.

Upravljanje z bazami podatkov: naj vam pomagamo pri uvozu, izvozu, popravilu, obnovi ali vzpostavitvi varnostnih kopij vaše baze podatkov.

Vzpostavitev avtomatičnih varnostnih kopij za posamezno domeno: Vzpostavitev avtomatičnih varnostnih kopij za posamezno domeno. Nastavi se rotacija varnostnih kopij, tako da je vedno shranjena samo ena kopija podatkov in stranka ostaja v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.

Obnovitev paketa gostovanja: imate težave s spletno stranjo ter jo želite povrniti na prejšnje (delujoče) stanje? Naša ekipa vam pomaga pri obnovitvi datotek in podatkovnih baz paketa gostovanja iz varnostnih kopij, ki so na voljo.

Iskanje in nadomeščanje podatkov v bazi: pridobite pomoč pri posodabljanju URL naslovov v vaši podatkovni bazi. Zagotovite, da se vaša spletna stran povezuje na prava mesta.

Kontaktirajte nas za več informacij!
Divider

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.

"Za popuste do 57% izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 04 58 35 444 in vrnili vam bomo klic v najkrajšem možnem času"