Kako podaljšam domeno?

Povezava za prijavo v Uporabniške strani se nahaja desno zgoraj na prvi strani https://www.domenca.comV uporabniške strani se prijavite z e-mailom in geslom.Če ste pozabili geslo za dostop si ga lahko ponastavite na povezavi: https://www.domenca.com/portal/pozabljeno-gesloUporabniško ime je vaš e-mail naslov, s katerim ste se registrirali. Če ga ne poznate, nam pišite na podpora@domenca.com

2. Pojdite na zavihek Domene. Domene, ki jih želite podaljšati, označite v seznamu. Nato kliknite gumb Podaljšaj označene storitve, ki ga najdete na dnu strani.

3. Odpre se vam stran, kjer lahko izberete plačnika ponudbe (lahko ga tudi zamenjate) in izberete obdobje za podaljšanje vaših domen. V spustnem meniju izberite obdobje za katerega želite podaljšati domene in kliknete gumb Nadaljuj z nakupom.

4. Preglejte, če so vsi podatki na ponudbi pravilni. Pred zaključkom nakupa potrdite še vaše strinjanje s splošnimi pogoji, nato pa lahko nakup zaključite. S pritiskom na gumb “Zaključi z nakupom” bo sistem avtomatsko poslal ponudbo na vaš plačniški e-naslov.

 

Vam je članek pomagal?
Dislike 0
Ogledov: 1180
Niste našli, kar ste iskali? Preiščite bazo znanja