Novo v 2019: gostovanje za WordPress, e-maile in spletne trgovine

Letošnje leto smo veliko časa namenili reševanju najpogostejših težavah naših strank. Ker smo ekipa “tehnikov” in programerjev, smo rešitve ponudili v obliki novih storitev, ki bodo pomagale tudi drugim naročnikom. Tako smo objavili kar pet pomembnih novosti, na katere vas želimo decembra še enkrat spomniti.

Gostovanje za najbolje zahtevne spletne trgovine

Ko smo pred leti začeli s prodajo Pospešitve spletne strani, smo hitro ugotovili, da sama optimizacija delovanja strani pogosto ni dovolj. Mnoge strani so za hitro delovanje potrebovale tudi zmogljivejše gostovanje, kar je pomenilo prehod na za mnoge uporabnike neobvladljive VPS strežnike.

Hiper gostovanje je nastalo kot zmes zmogljivosti VPS strežnikov in prijaznosti navadnih paketov gostovanja. Namenjeno je vsem lastnikom spletnih strani in trgovin, ki potrebujejo gostovanje z visokimi viri, obenem pa nimajo znanja ali se ne želijo ukvarjati z administracijo lastnega strežnika.

Dodali smo še strežnike z SSD diski ter LiteSpeed in nastalo je gostovanje, ki omogoča mnogo možnosti optimizacije delovanja strani ter posledično do 6x hitrejše delovanje spletnih strani.

Več o Hiper gostovanju >

Poceni gostovanje za vaše e-poštne predale

Z novimi paketi gostovanja, ki so namenjeni le e-pošti, smo želeli ponuditi alternativo Gmailu in podobnim ponudnikom. Namenjeno je vsem, ki iščete poceni gostovanje za e-mail predale na vaši lastni domeni, obenem pa se zavedate tveganj, ki pridejo z uporabo ponudnika kot je npr. Gmail.

Sedaj lahko tudi pri slovenskem ponudniku, ki ima strežniško infrastrukturo v Evropi, zakupite predale do velikosti 50 GB. Za res smešno ceno: že od 1,49 € / mesec dalje (to je le 17,86 € / leto!).

Ob naročilu E-mail gostovanja prejmete še varen webmail, možnost IMAP(S) in s tem možnost dostopa iz vseh naprav. Ter seveda napredno antispam, antivirus in phishing zaščito. Za simbolično doplačilo pa so na voljo tudi varnostne kopije.

Preberite več o E-mail gostovanju >

Ugodno VPS gostovanje

Novembra smo v ponudbo dodali še eno novost: cenovno ugodne pakete VPS gostovanja. Namenjeni so vsem razvijalcem, start-upom in freelancerjem, ki iščejo zasebni strežnik po najnižji možni ceni. Za resne projekte ali le testiranje.

Novi VPS paketi vsebujejo sodobno LXC virtualizacijo, SSD pospešeno in diskovno polje v načinu Raid10. Omogočajo predvsem veliko manevrskega prostora, da boste hitri, prilagodljivi in v trenutku odzivni na dogajanje.

Preberite več o LXC VPS gostovanju po meri >

Pri izbiri domačega ponudnika gostovanja je podpora ključna

… pravijo naše stranke. Zato smo od letošnjega leta dosegljivi tudi preko chata. Sedaj nas najdete na telefonu, e-mailu, Facebooku in chatu. Tudi med prazniki 🙂

Podobni članki