Zakaj morate imeti varnostne kopije svoje spletne strani?

Pred vsako večjo posodobitvijo vaše WordPress spletne strani je priporočljivo izdelati varnostno kopijo datotek in MySQL podatkovne baze. S tem se zavarujete, da v primeru neuspele posodobitve ali kakšne druge napake spletno stran povrnete na predhodno delujoče stanje.

Obstaja več načinov izdelave varnostnih kopij, od ročnega prenosa in shrambe podatkov, do orodij, ki poskrbijo za samodejne kopije. Ena od bolj priljubljenih rešitev so tudi vtičniki, ki pomagajo pri izdelavi varnostnih kopij in pri regulaciji pogostosti njihove izdelave.

Gostovanje, kjer je poskrbljeno za varnostne kopije

V našo ponudbo pa smo pred kratkim dodali novo vrsto gostovanja, ki je namenjeno prav WordPress stranem. Vzdrževano WordPress gostovanje je primerno za vse lastnike WordPress spletnih strani, ki si želijo čim enostavnejše upravljanje in vzdrževanje spletne strani. Prilagojeno okolje z možnostjo samodejnih nadgradenj, staging (testnega) okolja, pregledovanja delovanja in napak, upravljanja varnostnih kopij itd.

Na voljo so vam samodejno izdelane varnostne kopije, ki se izdelujejo dnevno. Varnostne kopije boste lahko izdelali tudi ročno (npr. pred večjo spremembo spletne strani). Iz varnostne kopije tako lahko obnovite celotno stran ali le del (le podatkovno bazo ali datoteke). Upravljanje z varnostnimi kopijami poteka v celoti znotraj WordPressa.

Druge prednosti Vzdrževanega WordPress gostovanja

Prav tako bo z novim paketom vzdrževanega WordPress gostovanja odveč tudi skrb za redne posodobitve, saj sistem samodejno preverja, ali so na voljo nove posodobitve WordPress jedra in nameščenih vtičnikov. V avtomatiziran sistem posodobitev so vključene vsi vtičniki, ki so del uradnih WordPress repozitorijev.

Testno okolje vam omogoča, da naredite kopijo vaše spletne strani. Vse večje spremembe ter popravke lahko najprej uredite na testnem okolju ter jih nato z enim klikom prenesete na produkcijsko okolje.

Med mnogimi prednostmi vzdrževanega WordPress gostovanja velja izpostaviti še boljšo varnost, hitrejše nalaganje spletnih strani ter dnevno preverjanje za zlonamerno kodo.

Preverite naše nove pakete WordPress gostovanja >

Podobni članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja