3 razlogi za podaljšanje domene (čeprav menite, da je ne potrebujete)

Je vaš domena potekla, vi pa je ne bi podaljšali? Preden bo dokončno izbrisana in celotnemu svetu ponovno na voljo za registracijo, si preberite, zakaj vam priporočamo, da jo podaljšate.

  1. Domena je internetni naslov, na katerem se odpira vaša spletna stran. Če je ne boste podaljšali, bo vaša spletna stran prenehala delovati. S tem boste izgubili obiskovalce, potencialne stranke in poslovne partnerje.
  2. Na domeno so vezani vaši e-mail predali. S potekom domene bo vaše elektronska pošta prenehala delovati. Na te e-mail naslove vam ne bo nihče več mogel poslati sporočil.
  3. Lahko se zgodi, da bo domeno kupil nekdo drug (vaša konkurenca?). Na domeni bodo lahko prikazovali svojo spletno stran in prejemali sporočila, ki ste jih do nedavnega prejemali vi. Stranke, ki so si zapomnile ali shranile vašo domeno, bodo “vašo” stran še naprej obiskovale.

Strošek podaljšanja domene po premisleku res ni visok, saj nihče ne želi tvegati izgube ugleda in strank.

Kako podaljšate svojo domeno?

Domeno najlažje podaljšate tako, da plačate ponudbo, ki smo vam jo poslali na vaš e-mail. Če je ne najdete, lahko domeno podaljšate tudi v uporabniških straneh.

V primeru dodatnih vprašanj pa smo vam na voljo tudi na info@domenca.com oziroma na 04 58 35 444.

Podobni članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja