Bodite izvirni: letos izpovejte ljubezen s spletno stranjo

Bliža se valentinovo, ko je obdarovanje partnerjev že nuja. Naj bo letošnje še posebej izvirno: namesto rože ali bonboniere lahko letos ljubezen izrazite kar na spletu 🙂

Izbira primerne domene

V naši ponudbi najdete več kot 900 domenskih končnic. Za valentinovo priporočamo:

.LOVE: moja-prva.love je še vedno prosta ter na voljo za registracijo.

.SEXY: za poredne so na voljo domene s končnico .SEXY. Namig: ti-si.sexy 🙂

.SI: lahko se poigrate tudi z našo nacionalno končnico .SI. moja-najvecja-ljubezen.si je še vedno na voljo za registracijo.

Preverite tudi končnice .GOLD, .RED in .PINK.

Izbira gostovanja in izdelava spletne strani

Pri Domenci boste našli široko izbiro paketov spletnega gostovanja: od »navadnih« paketov spletnega gostovanja, kjer lahko namestite WordPress spletno stran, do Domenca spletnih strani.

Ker imate le še par dni časa, da izdelate lepo spletno stran (polno ljubezni), priporočamo izbiro Domenca spletnih strani. V paketu Standard vam je na voljo 25 oblikovnih predlog (vse bodo lepo prikazane tudi na mobilnem telefonu) ter preprost drag&drop urejevalnik, s katerim boste hitro in enostavno izdelali spletno stran za svojega Valentina.

Imate več simpatij?

Preverite še orodje Dostavljalec, ki vam bo omogočilo enostavno komunikacijo z večjim številom simpatij naenkrat. Naše prijazno orodje za e-poštni marketing vam omogoča hitro in enostavno kreiranje e-mail sporočil ter pregled nad statistiko poslanih sporočil (torej pregled nad tem, kdo in kdaj je odprl vaše sporočilo).

Potrebujete pomoč pri izbiri prave storitve?

Ekipa Domence vam je seveda na voljo 🙂 ter vam želi ljubezni polno valentinovo 😉

Podobni članki