Domenca Logo

Domenca ponovno preseneča:

To je njihovih 5 divjih Black Friday Ponudb…

(Ja, res je! Nekatere izmed močno zaželenih ponudb so znižane za kar 90%, prav vse
pa pridejo “v paketu” z enostavno in brezkompromisno 60-dnevno garancijo)

(Ja, res je! Nekatere izmed močno zaželenih ponudb so znižane za kar 90%, prav vse pa pridejo “v paketu” z enostavno in brezkompromisno 60-dnevno garancijo)

Posebne “kupčije” na tej strani lahko izkoristite še …

dni
ur
minut
sekund

Vemo – črni petek je uradno ‘’na sporedu’’ šele 26.11. in večina trgovcev bo tudi letos s svojimi akcijskimi ponudbami čakala do takrat.

Ker pa pri Domenci že več kot 22 let stremimo k temu, da se ločimo od konkurence in za svoje stranke naredimo več kot vsi ostali, vam naše izjemne Black Friday ugodnosti predstavljamo že sedaj – skupaj z našo enostavno in brezkompromisno 60-dnevno garancijo zadovoljstva.

Predlog pred vami je razdeljena na dva dela…

Spodnji del ponudbe je namenjen tistim najzahtevnejšim spletnim uporabnikom, ki na spletu poslujejo v nadpovprečnem obsegu (sem spadajo razne agencije in tiste res največje spletne trgovine ter strani), medtem ko so prve tri ponudbe namenjene vsem ostalim ambicioznim spletnim podjetnikom.

Začnimo pri ODŠTEKANI ponudbi številka 1…

#1: Spletno gostovanje z neomejeno prostora
kar 79% ceneje…

Gre za najbolj priljubljeno spletno gostovanje lastnikov spletnih strani pri nas.

Pri vseh paketih imate na voljo neomejeno prostora na super hitrih NVMe SSD diskih, neomejeno prometa in neomejeno število e-poštnih predalov… in to kar 79% ceneje.

Tisti najcenejši začetni paket S je recimo na voljo že za borih 11,86 € na leto oziroma smešnih 0,99 € na mesec, čaka pa vas še mnogo drugih presenečenj ter bonusov, ki jih najdete na spodnji povezavi…

Za maksimalni učinek je najbolj pomembna stvar ta, da se pri vsakem paketu Neomejenega gostovanje poleg osnove vzame dodatek PLUS, ki s pomočjo LiteSpeed strežnika poskrbi, da vaša spletna stran postane tudi do 6x hitrejša.

V duhu Black Friday norije smo dodatek PLUS znižali za ogromnih 60%, kar pomeni, da je lahko vaš že za mizernih 1,99 € na mesec

*Ta nora ponudba velja do konca ponedeljka, 29. novembra*

#2: E-mail gostovanje že za PIČLIH
0,74 € na mesec…

Znano je, da podjetja, ki danes nimajo e-poštnega naslova na lastni domeni, v očeh kupcev izpadejo… kako naj to povemo… amatersko.

Samo pomislite za sekundo, kaj se odvije v strankini glavi, ko zagleda email, ki se glasi cvetlicarna.polde@gmail.com.

Ne vem točno, kaj vam je šinilo skozi misli, a zagotovo to ni bila beseda “profesionalno” ali “zaupanja vredno”. Ravno zato vam priporočamo, da ustvarite E-poštni naslov na lastni domeni (info@cvetlicarna-polde.com).

Pri Domenci smo poskrbeli, da imate – že v osnovi – na voljo veliko prostora po smešno nizkih cenah, kar pomeni, da se lahko poslovite od nadležnega brisanja e-pošte in prepolnega e-poštnega predala.

Najboljši del?

Do svojih sporočil boste lahko dostopali kjerkoli in kadarkoli, na vseh napravah in operacijskih sistemih – sedaj kar 50% ceneje oziroma že od 0,74 € na mesec!

*Ta nora ponudba velja do konca ponedeljka, 29. novembra*

#3: Gromozanski 70% popust na 6x hitrejše spletno
gostovanje ob zakupu letnega paketa …

#3: Gromozanski 70% popust na 6x hitrejše spletno gostovanje ob zakupu letnega paketa …

Hiper gostovanje priporočamo vsem tistim, ki sovražite počasne spletne strani in se zavedate, da hitrost (oziroma počasnost) vaše spletne strani vpliva na samo konverzijo, uporabniško izkušnjo in “pozicije” na Googlu.

Za večino je Hiper gostovanje ravno pravo razmerje med kvaliteto (bliskovito hitrostjo) in ceno, saj gre za najbolj zmogljivo deljeno gostovanje, ki deluje kot ‘’pospeševalec’’ oziroma ‘’dodatni raketni pogon’’.

Le-ta vašo spletno stran ali trgovino pohitri do kar 6x, še posebej pa je primeren za spletne trgovine, ki uporabljajo WordPress, Woocommerce ali Magento.

Hiper pakete sicer odlikujejo zmogljivost VPS strežnikov ter vse prednosti deljenega gostovanja. So najboljša izbira za vse lastnike zahtevnejših spletnih trgovin in spletnih strani, ki nimajo želje ali znanja, da bi urejali lasten strežnik, potrebujejo pa napredne rešitve.

V duhu NORIH Black Friday popustov smo Hiper gostovanje znižali za še-nikoli-tako-ugodnih 70% oziroma borih 7,49 € na mesec.

Več o ponudbi si preberite na spodnji povezavi…

*70 % popust velja pri vseh paketih*

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav. Pokličite nas vsak delavnik med 08:00 in 20:00 uro na 04 58 35 444 ali nam pišite na info@domenca.com.

Za zahtevnejše spletne uporabnike

(sem “pašete”, če ste agencija ali pa sodite med tiste največje spletne trgovine… in
bi radi v sklopu te nore Black Friday ponudbe pošteno prihranili)

#4: 50% popusta pri letnem najemu VPS strežnikov in gostovanj…

Če ste nekdo, ki za svojo spletno trgovino ali spletno stran potrebuje lasten prostor in lasten operacijski sistem, potem so LXC VPS in KVM VPS strežniki prava izbira za vas, saj vam nudijo popolno svobodo pri delu s strežnikom.

Stvari bodo pri obeh delovale bliskovito hitro, prav tako pa ju lahko – ker gre za virtualni privatni strežnik – v celoti prilagodite svojim potrebam.

Do LXC VPS strežnika lahko v sklopu naše Black Friday akcije pridete kar 50% ceneje oziroma za skromnih 1,87 € na mesec. Tale NORA akcija velja tudi za KVM VPS strežnik, ki je lahko vaš že za borih 9,99 € na mesec.

Potrebujete zmogljivost formule 1, ampak ne želite upravljati s strežnikom?

V primeru, da želite najboljši “performance” (brez dodatnega glavobola, ki ga zahteva upravljanje s strežnikom), pa nudimo tudi možnost vzdrževanega strežnika.

Naši sistemski tehniki bodo tako poskrbeli za redne nadgradnje operacijskega sistema in strežniške programske opreme … ter izvajali nadzor nad delovanjem celotnega strežnika.

Po “domače” povedano…

Vi lahko svoj čas in energijo vložite v širjenje vašega posla, mi pa bomo poskrbeli za hitro, varno in stabilno delovanje strežnika, ki bo prilagojen posebej za vas.

Vašo vstopnico v svet VPS gostovanja lahko v sklopu te Black Friday akcije dobite skupaj s 50% popustom za še nikoli-prej-videnih 14,99 € na mesec.

*Ta nora ponudba velja do konca ponedeljka, 29. novembra*

#5: Poslovno (reseller) gostovanje
kar 90% ceneje …

Gre za gostovanje, ki je pisano na kožo spletnim profesionalcem in agencijam.

Omogoča vam namreč prosto razpolaganje z zakupljenim prostorom na hitrih NVMe SSD diskih in možnost kreiranja poljubno velikih e-poštnih predalov… poleg tega pa je seveda dovoljena tudi preprodaja!

Poskrbeli smo za to, da lahko tovrstno gostovanje – če boste seveda tako želeli – temelji na Litespeed strežniku, ki je v primerjavi z ‘’navadnim’’ strežnikom hitrejši tudi do 6x.

Istočasno smo omogočili tudi popolno fleksibilnost, saj si lahko pri svojem Reseller gostovanju izberete poljubno število cPanel računov in količino prostora, ki jo potrebujete (kar neverjetnih 90% ceneje oziroma že od borih 2,38 € na mesec)

*Ta nora ponudba velja do konca ponedeljka, 29. novembra*

Tako – to je bilo 5 naravnost HUDIH Domencinih ponudb, vi pa se morate sedaj samo še odločiti, katere izmed njih so prave za vas.

Veselo nakupovanje,

Vaša Domenca

P.S. Ne bi bili radi “zoprni”, a ta nora ponudba je na voljo zgolj do ponedeljka, 29. novembra, do 23:59. Res bi bila škoda, da svoj spletni nastop “nadgradite” šele takrat, saj boste tako svoje potencialne kupce še cel november nagovarjali z vašo obstoječo infrastrukturo, ki bi – s pomočjo izbire pravega paketa – zagotovo lahko bila boljša. Zanesljivejša. In hitrejša.

V to smo tako prepričani, da vam ob nakupu vseh zgoraj omenjenih ponudb nudimo 60-dnevno garancijo na zadovoljstvo.

Če v tem obdobju ne boste popolnoma zadovoljni, vam bomo brez oklevanja vrnili denar.

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav. Pokličite nas vsak delavnik med 08:00 in 20:00 uro na 04 58 35 444 ali nam pišite na info@domenca.com.

To akcijo lahko izkoristite le še…

dni
ur
minut
sekund

Kaj o Domencinih storitvah pravi več kot 90.000+
naših zadovoljnih uporabnikov…

Ocena 5 od 5 na podlagi 641 ocen uporabnikov. Več priporočil >

“Že od začetka sodelovanja so se njihove storitve izkazale za res kvalitetne. Vedno so bili profesionalni in dosegljivi. Tudi takrat, ko smo zaradi širitve ponudbe bili primorani nadgraditi pakete, res ni bilo nobenega problema. Domenca, hvala lepa. MojaČokolada.si – Andraž Gavez”

quote
Ko nam je zadnjič potekla domena in si s Telekomom nismo nikakor mogli pomagati kar nekaj dni, ste nam v sodelovanju z računalničarjem rešili problem. In to v rekordno kratkem času! Ob tej priložnosti bi se vam želela zahvaliti. Tudi tokrat ste nam prišli naproti, in sicer glede roka plačila. Smo namreč proračunski porabniki in so roki plačila zakonsko predpisani. Kaj naj vam predlagam? Samo to, da ostanite še naprej tako učinkoviti.
Tatjana
zadovoljna stranka Domence
quote
Rad bi pohvalil Mihovo pripravljenost in konstruktivno sodelovanje pri reševanju in odpravi problema. V današnjem času, ko vse poteka preko maila, cenim, da se lahko pokliče tudi telefonsko, ker se velikokrat lažje in hitreje urediti zadeve. Vaše storitve koristim in jih bom v prihodnje še več predvsem zaradi kvalitetne in hitre tehnične podpore. Še posebej bi pa res pohvalil Miha. To ni bilo prvič, da mi je pomagal.
Boštjan Š.
zadovoljna stranka Domence
quote
Hvala vam. Super ste. Vsec mi je bila vaša zavzetost v smislu 'se tole pogledam ce je morda tukaj' ko ste poizkušali rešiti še ko sva bila na telefonu.
Mitja S.
zadovoljna stranka Domence
quote
Z vami sem povsem zadovoljna. Nekajkrat je prišlo do zapletov, ki ste jih vedno rešili po pričakovanjih in zelo hitro. Zato sem še vedno vaša stranka, mislim, da že od leta 2006.
Irena S.
zadovoljna stranka Domence
quote
Najlepša hvala za odgovor, kar se ocene tiče-je absolutno najvišja možna. Hitro, kratko, jedrnato, razumljivo. Hvala vaši ekipi, super ste. (Saj zato pa zakup domene delamo pri vas in širimo dober glas o vas).
Sonja O.
zadovoljna stranka Domence
quote
Celo za soboto presenetljivo, ker sploh nismo pričakovali odgovora. Res da smo nekateri navajeni delati petek in svetek. Zgleda da se bomo počasi vsi tega navadili. Hvala za ažurnost, kar največ šteje pri vaših storitvah .
Tomaž
zadovoljna stranka Domence
quote
Odgovor na mojo težavo sem dobil v (presenetljivo) hitrem času... Hitro, natančno, škoda edino da se tega ne naučijo pri katerem malo večjem podjetju, ne pa da jim pišem, jih kličem in ne vem kaj.
Goran S.
zadovoljna stranka Domence
quote
Prvi hosting provider, ki sem ga kadarkoli imel. In zadnji. Hitrost, podpora, opcije - vse top! Hvala vam.
Mark O.
zadovoljna stranka Domence

“Za naš prvi spletni event Informativa so nam predlagali Hiper gostovanje z LiteSpeed tehnologijo s katero smo bili izjemno zadovoljni. Z njihovo podporo, ustrežljivostjo in samo hitrostjo
pa res presenečeni.
Proevent – Daša Kastelic”

“Za naš prvi spletni event Informativa so nam predlagali Hiper gostovanje z LiteSpeed tehnologijo s katero smo bili izjemno zadovoljni. Z njihovo podporo, ustrežljivostjo in samo hitrostjo pa res presenečeni.
Proevent – Daša Kastelic”

Pogosta zastavljena vprašanja
in odgovori...

Pri Domenci verjamemo v kvaliteto svojih storitev, zato vam za vse omenjene storitve ponujamo 60 dnevno garancijo zadovoljstva.

Če se boste iz kateregakoli razloga v 60 dneh od nakupa odločili prenehati uporabljati naše storitve gostovanja, vam bomo brez kakšnih “čudnih postopkov” povrnili denar za celotno trenutno zakupljeno obdobje gostovanja.

Ta nora ponudba je na voljo zgolj do ponedeljka, 29. novembra do 23:59 in res bi bila škoda, da svoj spletni nastop “nadgradite” šele takrat, saj boste tako svoje potencialne kupce še cel november nagovarjali z vašo obstoječo infrastrukturo, ki bi – s pomočjo izbire pravega paketa – zagotovo lahko bila boljša. Zanesljivejša. In hitrejša.

Poleg tega, da ponujamo res dobro Black Friday kupčijo, smo v poslu že več kot 22 let in vemo, kaj delamo. Tudi vam bomo z veseljem pomagali na vaši poslovni poti.

Seveda. Pišite nam na info@domenca.com ali nas vsak delovnik med 08:00 in 20:00 pokličite na 04 58 35 444.

Divider

Skupina DHH v številkah

0 .
v regiji
0 +
registriranih domen
0 +
zadovoljnih naročnikov
0 +
izdelanih strani