Domenca logotip

Odkrijte 5 noro dobrih Black Friday Ponudb…

Black Friday pri Domenci

Do neverjetnih 90% popusta na naša najbolj priljubljena spletna gostovanja. Vsaka ponudba je podprta z našo brezkompromisno 60-dnevno garancijo.

Ta ponudba je na voljo zgolj do ponedeljka, 27. novembra, do 23:59.

dni
ur
minut
sekund

Black Friday 2023 je že mimo, pri Domenci pa kljub temu z ugodnostmi in ekskluzivnimi paketi ne varčujemo…

Raziščite naša najbolj uspešna spletna gostovanja in rešitve ter začnite z znižano ceno za 1. leto. 

WordPress gostovanje

Ultra hitro in varno gostovanje za uporabnike s spletnimi stranmi na WordPress tehnologiji. Opremljeno je z bliskovito Litespeed tehnologijo, neomejeno prostora in neomejenim številom e-mail predalov.

S poštnimi predali do 100 GB je rešitev za vsako majhno, srednje ali večje podjetje ter samostojne podjetnike, ki potrebujejo e-mail naslov na lastni domeni. Poslovite se od polnega e-mail predala že za 5 centov na GB mesečno.

Tudi če nimate tehničnega znanja, lahko na enostaven, hiter in prijazen način uresničite svoje podjetniške ambicije. Ustvarite čudovito spletno stran, povečajte svojo prepoznavnost in pridobite stranke preko spleta.

Gostovanje za podjetja in lastnike najzahtevnejših spletnih strani ter spletnih trgovin, ki potrebujejo napredne rešitve, 24/7 podporo, vrhunsko zmogljivost ter bliskovito hitrost – vse za bolj uspešno poslovanje.

To akcijo lahko izkoristite le še…

dni
ur
minut
sekund

*Akcija traja od 13.11.2023 do 27.11. 2023. Akcijske cene veljajo za naročilo novega paketa gostovanja, ne veljajo za podaljšanja, nadgradnje ali spremembe obstoječih paketov.

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.

info@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00

04 58 35 444

Vsak delavnik od 8:00 do 20:00

Kaj o Domenci pravijo naši uporabniki…

4.8/5

Ocena 4,88 od 5

Povprečna ocena zadovoljstva v obdobju januar – marec 2024

Prejeli smo že več kot 13.000 ocen naših uporabnikov. Več priporočil >

60 - dnevna garancija zadovoljstva

Zavedamo se pomembnosti zanesljivega spletnega gostovanja za vaše spletne projekte. Zato vam nudimo 60-dnevno garancijo zadovoljstva. V tem obdobju lahko izkusite vrhunsko kakovost naših storitev in ugotovite, kako pravo gostovanje pozitivno vpliva na čas nalaganja vaše spletne strani, uporabniško izkušnjo, Google uvrstitve in seveda na vašo prodajo.

Če občutite, da naše storitve ne izpolnjujejo vaših pričakovanj, lahko v tem obdobju brez kakršnih koli komplikacij prekinete sodelovanje.

Če pri celotni zadevi potrebujete pomoč nam lahko tudi pišete na info@domenca.com ali nas pokličete na 04 58 35 444.

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.

info@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00

04 58 35 444

Vsak delavnik od 8:00 do 20:00

Pogosta zastavljena vprašanja
in odgovori...

Pri Domenci verjamemo v kvaliteto svojih storitev, zato vam za vse omenjene storitve ponujamo 60 dnevno garancijo zadovoljstva.

Če se boste iz kateregakoli razloga v 60 dneh od nakupa odločili prenehati uporabljati naše storitve gostovanja, vam bomo brez kakšnih “čudnih postopkov” povrnili denar za celotno trenutno zakupljeno obdobje gostovanja.

Ta nora ponudba je na voljo zgolj do ponedeljka, 27. novembra do 23:59 in res bi bila škoda, da svoj spletni nastop “nadgradite” šele takrat, saj boste tako svoje potencialne kupce še cel november nagovarjali z vašo obstoječo infrastrukturo, ki bi – s pomočjo izbire pravega paketa – zagotovo lahko bila boljša. Zanesljivejša. In hitrejša.

Poleg tega, da ponujamo res dobro Black Friday kupčijo, smo v poslu že več kot 24 let in vemo, kaj delamo. Tudi vam bomo z veseljem pomagali na vaši poslovni poti.

Seveda. Pišite nam na info@domenca.com ali nas vsak delovnik med 08:00 in 20:00 pokličite na 04 58 35 444.

"Za popuste do 57% izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 04 58 35 444 in vrnili vam bomo klic v najkrajšem možnem času"