Domenca logotip

⛱️ POLETNI POPUST 90% NA PROSTOR

Reseller gostovanje

Gostovanje z ločenimi cPanel računi za večje število spletnih strani, skupaj z varnostnimi rešitvami, ki preprečujejo zlorabe in vdore.

LOČENI VIRI ZA
VSAK CPANEL

LITESPEED
TEHNOLOGIJA

IMUNIFY360
ZAŠČITA

FLEKSIBILEN
PAKET

Popolna fleksibilnost pri izbiri cPanel računov in količini prostora…

Sestavite svoj reseller paket s poljubnim številom cPanel računov in prostora. Na spodnjem izbirniku ustvarite Reseller paket po vaši izbiri ter nikoli ne plačujte več, kolikor dejansko potrebujete.

10 GB

- 90% NA PROSTOR
4,23 / mesec

za 1. leto

10 GB prostora
5 cPanel računov

20 GB

- 90% NA PROSTOR
6,21 / mesec

za 1. leto

20 GB prostora
5 cPanel računov

40 GB

- 90% NA PROSTOR
14,68 / mesec

za 1. leto

40 GB prostora​
15 cPanel računov

*Akcija traja od 10.6.2024 do 27.06.2024. Akcijske cene veljajo za naročilo novega paketa gostovanja, ne veljajo za podaljšanja, nadgradnje ali spremembe obstoječih paketov.

Ta posebna ponudba je na voljo še

Dni
Ur
Minut
Sekund

Ta posebna ponudba je na voljo samo do 27. junija 2024 – natanko do polnoči. 

Sestavite svoj paket

- 90% NA PROSTOR

TVOJ RESELLER PAKET

4,23 / mesec

za 1. leto

GB prostora
cPanel računov

Vsak Reseller paket vsebuje

Odkrijte vse prednosti Reseller gostovanja…

*zaradi katerih so najboljša izbira za vse resellerje, lastnike spletnih agencij in druge spletne mojstre…

Popolna
fleksibilnost

Izberite si poljubno število cPanel računov in količino prostora ter nikoli ne plačujte več, kolikor dejansko potrebujete. 

Ločeni
cPanel računi

Vsaka spletna stran ima svoj cPanel račun (večja varnost, saj se v primeru okužbe virus ne prenese v drugi cPanel račun).

cPanel in WHM nadzorna plošča

Enostavna nadzorna plošča, kjer lahko kreirate nov cPanel račun in vašim strankam dodelite ustrezno količino prostora.

LiteSpeed
tehnologija

LiteSpeed tehnologija za 6x hitrejšo spletno stran in boljšo prodajno konverzijo vaše spletne trgovine.

Domenca
aktivna zaščita

Samodejno odpravlja ranljivosti v CMS aplikacijah ter vas opozori v primeru najdbe sumljivih datotek in aktivnosti na strežniku.

NVMe SSD
diski

Celotna infrastruktura je postavljena na NVMe SSD diskih, zato bodo stvari delovale bliskovito hitro.

 

Brezplačni
SSL certifikat

Poskrbi za varno povezavo med vašo spletno stranjo in potencialnimi kupci. Brezplačni SSL je na voljo za vse gostujoče domene. 

Brezplačne
varnostne kopije

Dnevne varnostne kopije za spletne strani in e-pošto, zato je vsaka skrb pred izgubljenimi podatki odveč.

White-Label

Ponudite storitve končnim uporabnikom kot lastne – pod lastno blagovno znamko za spletno gostovanje.

Vsi Reseller paketi so seveda podprti z vrhunsko strojno opremo in celotnim sistemom infrastrukture, kar smo (s pomočjo rahlo kompleksnih IT izrazov) še dodatno razložili na tej povezavi.

Vrhunska strojna oprema…

Tehnične lastnosti…

Za vse tiste, ki vas te podrobnosti ne zanimajo, pa naj vam samo po “domače” zagotovimo – pri nas bodo stvari delovale. In to hitro.

Kaj o Domenci pravijo naši uporabniki…

4.9/5

Ocena 4,93 od 5

Povprečna ocena zadovoljstva s podporo v obdobju april – junij 2024

Prejeli smo že več kot 13.000 ocen naših uporabnikov. Več priporočil >

Zakaj je pametno izbrati Domenco?

24+ let
spletne tradicije

Smo podjetje, ki ima na področju spletnega gostovanja in registracije domen več kot 24 let izkušenj.

25 zaposlenih
strokovnjakov

Na vseh oddelkih za vas skrbijo izkušeni strokovnjaki z obširnim znanjem, vsak na svojem področju.

31.000+
zadovoljnih strank

Največji ponudnik gostovanja v Sloveniji – zaupa nam že več kot 31.000 uporabnikov različnih spletnih rešitev.

Prijazna podpora
na voljo 365 dni v letu

Vsak dan od 8. do 20. ure, vključno z vikendi in prazniki, vam bo na razpolago ekipa, ki bo odgovorila na vsa vaša vprašanja.

Več kot 1.600 strežnikov
v upravljanju

Ekipa izkušenih sistemskih administratorjev skrbi za vzpostavitev, posodobitve in monitoring več kot 1.600 strežnikov v 5  državah.

Pečat za izdan ISO certifikat

Zavezani
visokim standardom

Certifikat ISO 9001:2015, izdan s strani Bureau Veritas, dokazuje skladnost sistema vodenja za registracijo domen, spletno gostovanje, gostovanje v oblaku in VPS strežnike.

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.

info@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00

04 58 35 444

Vsak delavnik od 8:00 do 20:00

Naše stranke nas pogosto vprašajo…

Reseller paketi so v primerjavi s paketi Neomejenega spletnega gostovanja zmogljivejši ter omejeni le s skupnim prostorom. Namenjeni so vsem, ki imajo strani, ki potrebujejo več virov. Reseller paketi so odlična izbira tudi za tiste, ki potrebujejo večje e-mail predale ter želijo imeti boljši nadzor nad samim paketom.

Reseller gostovanje je najboljša izbira za vse spletne agencije in podjetja, ki se ukvarjajo z izdelavo spletnih strani za svoje stranke. Torej za vse, ki potrebujejo skupen paket gostovanja (WHM dostop), kjer lahko ustvarijo ločene podpakete (dostope) za posamezno stranko. Ker so reseller paketi omejeni le s skupnim prostorom, lahko sami določite velikost posameznih podpaketov (cPanel računov) ter imate tako popoln nadzor nad porazdelitvijo paketa.

Če povzamemo: reseller paketi so omejeni le s skupnim prostorom, so veliko zmogljivejši kot navadni paketi, dovoljena pa je tudi preprodaja.

Reseller paketi gostovanja so omejeni s prostorom na strežniku in številom cPanel računov, ki jih lahko ustvarite. Pri izbiri paketa tako razmislite predvsem o tem, koliko prostora potrebujete za svoje spletne strani in e-mail predale ter koliko naročnikom želite ponuditi storitev gostovanja. Ne skrbite, reseller paket lahko vedno nadgradite z dodatnimi cPanel računi in prostorom, ko ju boste potrebovali. Doplačali boste samo razliko v ceni. 

Če potrebujete prostor za večje e-mail predale, preverite še E-poštno gostovanje. Mnogokrat je  cenovno ugodnejše, če zakupite dva paketa gostovanja: Poslovno (reseller) gostovanje za spletne strani ter E-mail gostovanje za e-poštne predale.

Seveda! Paket gostovanja lahko kadarkoli nadgradite z dodatnimi cPanel računi in prostorom. Nadgradnja je mogoča tudi pred potekom paketa, doplačate pa samo razliko za dodaten prostor ali cPanel račune. Vaš reseller paket lahko tako raste z vašimi potrebami, brez da bi vnaprej plačevali za večji paket. 

Seveda! Ekipo Domence sestavljajo strokovnjaki različnih področij, zato se boste lahko v primeru vprašanj ali težav vedno obrnili na nas. Naša telefonska podpora je na voljo vsak delovnik od 8. do 20. ure, na e-sporočila pa odgovarjamo tudi med vikendi in prazniki.

Naši tehniki vam lahko pomagajo urediti varnostne nastavitve na strežniku ali v aplikaciji, optimizirati delovanje spletne strani ali trgovine, nastaviti arhiviranje vsebin ter urediti vse pomembne strežniške nastavitve. 

Seveda! Pri nas velja: več domen imate, manjša je cena. Za stranke, ki imajo pri nas zakupljenih 10 ali več domen, smo pripravili dodatne ugodnosti za domene z najpogostejšimi končnicami. Poskrbimo pa tudi, da vas ne preobremenjujemo s ponudbami za podaljšanje, saj vam lahko omogočimo mesečno obveščanje o domenah pred potekom ali celo partnerstvo, kjer vam storitve podaljšamo na podlagi vaše potrditve, enkrat mesečno pa prejmete račun.

Cenimo vsakega naročnika. Zavedamo pa se tudi, da imate nekateri naročniki drugačne, bolj specifične potrebe. Skupaj z vami bomo oblikovali rešitev, ki bo pisana na kožo vašim poslovnim potrebam! Pišite nam.

Seveda! Pri Domenci verjamemo v kvaliteto svojih storitev. Zato vam za vse pakete gostovanja ponujamo 60 dnevno garancijo zadovoljstva. Če se boste iz kateregakoli razloga v 60 dneh od nakupa odločili prenehati uporabljati naše storitve gostovanja, vam bomo povrnili denar za celotno trenutno zakupljeno obdobje gostovanja.

Ob vašem zahtevku za vračilo denarja vas bomo povprašali o vzroku za prenehanje gostovanja. Zelo bomo hvaležni, če bomo prejeli vaš odgovor. Le tako namreč lahko izboljšamo naše storitve v prihodnje.

"Podaljšanje domen tudi do 56% ceneje od objavljenih cen. Če imate večje število domen izpolnite spodnji obrazec."