Domenca Logo

Poslovno (reseller) gostovanje

Gostovanje, namenjeno spletnim profesionalcem in agencijam.

Najbolj prilagodljivo gostovanje za vse, ki potrebujete nekaj več. Paketi vam omogočajo prosto razpolaganje z zakupljenim prostorom na hitrih SSD diskih in možnost kreiranja poljubno velikih e-mail predalov. Dovoljena preprodaja!

Prednosti Poslovnega gostovanja:

Zmogljivo gostovanje za vse, ki želite sami razpolagati s prostorom na strežniku

Najboljša izbira za spletne profesionalce in resellerje: WHM in cPanel dostop

Za varnost vaših spletnih strani poskrbi Domenca aktivna zaščita

icon
Popolna svoboda pri oblikovanju gostovanja. Z Litespeed tehnologijo do 6x hitrejše nalaganje strani
icon
Najboljša izbira za spletne profesionalce in resellerje: WHM in cPanel dostop
icon
Za varnost vaših spletnih strani poskrbi Domenca aktivna zaščita
Divider

Izberite svoj paket

Poslovno (reseller) gostovanje ponuja popolno fleksibilnost pri izbiri lastnosti vašega gostovanja. Določite število cPanel računov in prostora na SSD diskih, ki ga potrebujete in ustreza vašim potrebam. Litespeed strežniki (doplačilo) poskrbijo za do 6x hitrejše nalaganje spletnih strani.

Prepričajte se sami. Takojšnja brezplačna vzpostavitev za 30 dni in 60-dnevna garancija.

Potrebujete večji paket? V košarici lahko naročite tudi paketa z 90 GB in 120 GB prostora. Naroči >

Vsi paketi vključujejo

Zakaj izbrati Domenco?
Tehnične lastnosti paketov:

Potrebujete večje e-mail predale? Preverite tudi E-POŠTNO GOSTOVANJE.

Potrebujete gostovanje za zahtevnejše spletne strani? Preverite VZDRŽEVANO WORDPRESS GOSTOVANJE, HIPER GOSTOVANJE ter VPS GOSTOVANJE.

Divider

Prilagodljivo gostovanje za vse, ki potrebujete nekaj več

Izredno zmogljive pakete odlikujejo hitri strežniki z SSD diski, neomejeno število domen, prometa in e-poštnih predalov poljubne velikosti. Za varnost skrbi Domenca aktivna zaščita, ki vas varuje pred vdori in samodejno odpravlja ranljivosti spletne strani. Vključili smo tudi brezplačne SSL certifikate za vsako gostujočo domeno. Skupaj z našimi paketi e-mail gostovanja lahko predale povečate na neverjetnih 50 GB.

Reseller paketi vam nudijo možnost nadaljnjega resellanja (preprodajepaketov in so zato najboljša izbira za spletne agencije in resellerje. E-poštni vmesnik brez logotipa je zelo primeren, če ne želite, da vaše stranke vedo, kje imate zakupljeno gostovanje.

Divider
image-big-settings3

60-dnevna garancija ter pomoč izkušene ekipe

Ekipo Domence sestavljajo strokovnjaki različnih področij, zato se boste lahko v primeru vprašanj ali težav vedno obrnili na nas. Naša telefonska podpora je na voljo vsak delovnik od 8. do 20. ure, na e-sporočila pa odgovarjamo tudi med vikendi in prazniki.

Poskrbeli bomo tudi za brezplačen prenos spletnih strani od drugega ponudnika k nam. Vsem, ki imate večje število domen, nudimo še dodatne popuste in ugodnosti.

Ker verjamemo v naše storitve, vam nudimo 60-dnevno garancijo na zadovoljstvo. Če v tem obdobju ne boste popolnoma zadovoljni, vam bomo brez oklevanja vrnili denar!

Divider

Vse storitve na enem mestu - pri Domenci!

Domene

.si, .com, .eu in bolj eksotične variante. Izbirate lahko med več kot 2.000 domenskimi končnicami po odličnih cenah!

Spletne trgovine

Hiper gostovanje je namenjeno prav spletnim trgovinam. Pomagamo vam lahko tudi pri optimizaciji delovanja.

Spletno gostovanje

Neomejeno gostovanje po ugodni ceni za vsako spletno stran.

Orodje za e-novice

Dostavljalec je prijazno orodje za e-mail marketing, ki je na voljo v slovenskem jeziku.

E-pošta

Specializirano e-mail gostovanje s predali velikimi do 50 GB po ugodnih cenah!

Strežniki

Preverite VPS strežnike, Vzdrževano VPS gostovanje ter Cloud strežnike.

Domene

.si, .com, .eu in bolj eksotične variante. Izbirate lahko med več kot 2000 domenskimi končnicami po odličnih cenah!

Spletno gostovanje

Neomejeno gostovanje po ugodni ceni za vsako spletno stran.

E-pošta

Specializirano e-mail gostovanje s predali velikimi do 50 GB! Po ugodnih cenah.

Spletne trgovine

Hiper gostovanje je namenjeno prav spletnim trgovinam. Pomagamo vam lahko tudi pri optimizaciji delovanja.

Orodje za e-novice

Dostavljalec je prijazno orodje za e-mail marketing, ki je na voljo v slovenskem jeziku.

Strežniki

Preverite VPS strežnike po meri, Vzdrževano VPS gostovanje ter Cloud strežnike.

Divider

Pogosto vas zanima

Reseller paketi so v primerjavi s paketi Neomejenega spletnega gostovanja zmogljivejši ter omejeni le s skupnim prostorom. Namenjeni so vsem, ki imajo strani, ki potrebujejo več virov. Reseller paketi so odlična izbira tudi za tiste, ki potrebujejo večje e-mail predale ter želijo imeti boljši nadzor nad samim paketom.

Reseller gostovanje je najboljša izbira za vse spletne agencije in podjetja, ki se ukvarjajo z izdelavo spletnih strani za svoje stranke. Torej za vse, ki potrebujejo skupen paket gostovanja (WHM dostop), kjer lahko ustvarijo ločene podpakete (dostope) za posamezno stranko. Ker so reseller paketi omejeni le s skupnim prostor, lahko sami določite velikost posameznih podpaketov (cPanel računov) ter imate tako popoln nadzor nad porazdelitvijo paketa.

Če povzamemo: reseller paketi so omejeni le s skupnim prostorom, so veliko zmogljivejši kot navadni paketi, dovoljena pa je tudi preprodaja.

Reseller paketi gostovanja so omejeni s prostorom na strežniku in številom cPanel računov, ki jih lahko ustvarite. Pri izbiri paketa tako razmislite predvsem o tem, koliko prostora potrebujete za svoje spletne strani in e-mail predale ter koliko naročnikom želite ponuditi storitev gostovanja.

Če potrebujete prostor za večje e-mail predale, preverite še E-poštno gostovanje. Mnogokrat je  cenovno ugodnejše, če zakupite dva paketa gostovanja: Poslovno (reseller) gostovanje za spletne strani ter E-mail gostovanje za e-poštne predale.

Seveda! Paket gostovanja lahko kadarkoli nadgradite na večjega ali sorodnega. V naši ponudbi boste našli različne pakete, ki so namenjeni raznolikim potrebam naših strank: od neomejenih paketov za začetnike do izredno zmogljivih strežnikov v oblaku.

Seveda! Ekipo Domovanja sestavljajo strokovnjaki različnih področij, zato se boste lahko v primeru vprašanj ali težav vedno obrnili na nas. Naša telefonska podpora je na voljo vsak delovnik od 8. do 20. ure, na e-sporočila pa odgovarjamo tudi med vikendi in prazniki.

Naši tehniki vam lahko pomagajo urediti varnostne nastavitve na strežniku ali v aplikaciji, optimizirati delovanje, nastaviti arhiviranje vsebin ter urediti vse pomembne nastavitve. 

Seveda! Pri nas velja: več domen imate, manjša je cena. Za stranke, ki imajo pri nas zakupljenih 10 ali več domen, smo pripravili dodatne ugodnosti za domene z najpogostejšimi končnicami. Poskrbimo pa tudi, da vas ne preobremenjujemo s ponudbami za podaljšanje, saj vam lahko omogočimo mesečno obveščanje o domenah pred potekom.

Cenimo vsakega naročnika. Zavedamo pa se tudi, da imate nekateri naročniki drugačne, bolj specifične potrebe. Skupaj z vami bomo oblikovali rešitev, ki bo pisana na kožo vašim poslovnim potrebam! Pišite nam.

Seveda! Pri Domenci verjamemo v kvaliteto svojih storitev. Zato vam za vse pakete gostovanja ponujamo 60 dnevno garancijo zadovoljstva. Če se boste iz kateregakoli razloga v 60 dneh od nakupa odločili prehati uporabljati naše storitve gostovanja, vam bomo povrnili denar za celotno trenutno zakupljeno obdobje gostovanja.

Ob vašem zahtevku za vračilo denarja vas bomo povprašali o vzroku za prenehanje gostovanja. Zelo bomo hvaležni, če bomo prejeli vaš odgovor. Le tako namreč lahko izboljšamo naše storitve v prihodnje.

Divider

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.