Domenca Logo

Neomejeno spletno gostovanje

Najbolj priljubljeno spletno gostovanje lastnikov spletnih strani: neomejeni paketi

Neomejeni paketi vam omogočajo spletno gostovanje spletne strani in e-mail predalov. Na voljo imate neomejeno prostora, neomejeno prometa in neomejeno število e-poštnih predalov.

icon
Neomejeno prostora za spletno stran in e-mail predale

Neomejeno prostora za spletno stran in e-mail predale

icon
Brezplačen prenos strani na nov paket ali izdelava strani z enim klikom

Brezplačen prenos strani na nov paket ali izdelava strani z enim klikom

icon
Za varnost poskrbijo brezplačni SSL certifikati in Domenca aktivna zaščita

Za varnost poskrbijo brezplačni SSL certifikati in Domenca aktivna zaščita

Divider

Spletno gostovanje za vsako spletno stran

OPOMBA: Če želite spletno stran pospešiti do kar 6-krat hitreje, potem priporočamo da izberete svoj paket zgoraj in v procesu nakupa na koraku številka 3 (prilagodite si vaš paket gostovanja) izberete nadgradnjo izbranega paketa
z LiteSpeed tehnologijo, ki zagotovi boljšo spletno izkušnjo ter večjo prodajo.

Primer: PAKET S + LiteSpeed tehnologija (PLUS) = 6,24 € na mesec

(Le za 1 sekundo hitreje naložena spletna stran lahko izboljša konverzijo za kar 7 % – vir: cloudflare.com)

OPOMBA:
Če želite spletno stran pospešiti do kar 6-krat hitreje, potem priporočamo da izberete svoj paket zgoraj in v procesu nakupa na koraku številka 3 (prilagodite si vaš paket gostovanja) izberete nadgradnjo izbranega paketa z LiteSpeed tehnologijo, ki zagotovi boljšo spletno izkušnjo ter večjo prodajo.

Primer: PAKET S + LiteSpeed tehnologija (PLUS) = 6,24 € na mesec

(Le za 1 sekundo hitreje naložena spletna stran lahko izboljša konverzijo za kar 7 % – vir: cloudflare.com)

Vsi paketi vključujejo

9 razlogov za izbiro Domence:
Tehnične lastnosti paketov:

c

* Za spletne trgovine priporočamo Pakel L v kombinaciji z Litespeed tehnologijo ali enega od paketov Hiper gostovanja.

Potrebujete večje e-mail predale? Preverite tudi E-POŠTNO GOSTOVANJE.

Potrebujete gostovanje za zahtevnejše spletne strani? Preverite VZDRŽEVANO WORDPRESS GOSTOVANJE, HIPER GOSTOVANJE ter POSLOVNO (RESELLER) GOSTOVANJE

Divider

Neomejeno spletno gostovanje: zanesljivo, prijazno in ugodno

Neomejeni paketi gostovanja so najboljša izbira za vse, ki potrebujete zmogljivvaren in zanesljiv paket gostovanja. Vsi, ki šele začenjate svojo poslovno pot, boste navdušeni nad ugodnimi cenami in preprostim vmesnikom paketa.

V prijazni nadzorni plošči gostovanja cPanel lahko samo z enim klikom izdelate svojo spletno stran ali trgovino. Za hitro delovanje poskrbijo hitri SSD diski, za varnost pa brezplačni SSL certifikati ter Domenca aktivna zaščita, ki samodejno odpravlja ranljivosti aplikacij ter preprečuje vdore in napade.

Na svoji domeni boste lahko kreirali neomejeno število e-mail predalov. Skupaj z našimi paketi e-mail gostovanja lahko predale povečate na neverjetnih 50 GB ter poskrbite, da bo vaša e-pošta dostopna na vseh napravah, vedno in povsod.

Divider
image-b-ljudje2

60-dnevna garancija ter pomoč izkušene ekipe

Našo ekipo sestavljajo strokovnjaki različnih področij, zato se boste lahko v primeru vprašanj ali težav vedno obrnili na nas. Naša telefonska podpora je na voljo vsak delovnik od 8. do 20. ure, na e-sporočila pa odgovarjamo tudi med vikendi in prazniki.
Naša brezplačna podpora zajema pomoč pri uporabi nadzorne plošče in paketa gostovanja. Če nimate časa ali se ne želite ukvarjati s tehničnimi opravili, vam z veseljem priskočimo na pomoč v obliki dodatne podpore.

Če že imate spletno stran, bomo poskrbeli za brezplačen prenos strani od drugega ponudnika k nam.

Ker verjamemo v naše storitve, vam nudimo 60-dnevno garancijo na zadovoljstvo. Če v tem obdobju ne boste popolnoma zadovoljni, vam bomo brez oklevanja vrnili denar!

Divider

Vse storitve na enem mestu - pri Domenci!

Domene

.si, .com, .eu in bolj eksotične variante. Izbirate lahko med več kot 2.000 domenskimi končnicami po odličnih cenah!

Spletne trgovine

Hiper gostovanje je namenjeno prav spletnim trgovinam. Pomagamo vam lahko tudi pri optimizaciji delovanja.

Spletno gostovanje

Neomejeno gostovanje po ugodni ceni za vsako spletno stran.

Orodje za e-novice

Dostavljalec je prijazno orodje za e-mail marketing, ki je na voljo v slovenskem jeziku.

E-pošta

Specializirano e-mail gostovanje s predali velikimi do 50 GB po ugodnih cenah!

Strežniki

Preverite VPS strežnike, Vzdrževano VPS gostovanje ter Cloud strežnike.

Domene

.si, .com, .eu in bolj eksotične variante. Izbirate lahko med več kot 2000 domenskimi končnicami po odličnih cenah!

Spletno gostovanje

Neomejeno gostovanje po ugodni ceni za vsako spletno stran.

E-pošta

Specializirano e-mail gostovanje s predali velikimi do 50 GB! Po ugodnih cenah.

Spletne trgovine

Hiper gostovanje je namenjeno prav spletnim trgovinam. Pomagamo vam lahko tudi pri optimizaciji delovanja.

Orodje za e-novice

Dostavljalec je prijazno orodje za e-mail marketing, ki je na voljo v slovenskem jeziku.

Strežniki

Preverite VPS strežnike po meri, Vzdrževano VPS gostovanje ter Cloud strežnike.

Divider

Pogosta vprašanja

Za objavo spletne strani na spletu potrebujete domeno in paket spletnega gostovanja.

Priporočamo, da najprej izberete domeno – ime vaše spletne strani na spletu. Domeno registrirate za določeno časovno obdobje, v tem času pa lahko to ime uporabljate le vi. Primer: domenca.com. To je naša domena oziroma ime, ki ga lahko uporabljamo le mi.

Poleg domene potrebujete tudi paket spletnega gostovanja. Spletno gostovanje pomeni zakup prostora na strežniku, kamor naložite datoteke vaše spletne strani, uporabljate pa ga tudi za e-mail predale na vaši domeni.

Če želite, da se vaša spletna stran pojavlja visoko med Google rezultati, jo morate objaviti na varni HTTPS povezavi. To pomeni, da potrebujete SSL certifikat. V naših paketih spletnega gostovanja prejmete SSL certifikat brezplačno, kar bistveno zmanjša letni strošek gostovanje spletne strani. Pomagamo pa vam lahko tudi pri prenosu strani na HTTPS.

Vse pomembnejša je tudi varnost. V naših paketih spletnega gostovanja za varnost skrbi Domenca aktivna zaščita, ki poskrbi za preprečevanje vdorov in napadov, opozarjanje ob najdbi sumljivih datotek in aktivnosti ter samodejno odpravljanje ranljivosti vaše aplikacije.

Spletno gostovanje pa vsebuje tudi antispam zaščito, ki bo poskrbela, da vaš e-mail predal ne bo poln nezaželene pošte.

Pomembna je tudi hitrost strežnikov in optimalno delovanje spletne strani. K temu bistveno pripomorejo hitri SSD diski.

Glavna razlika med našimi paketi je število spletnih strani, ki jih lahko gostujete v izbranem paketu, ter zmogljivost paketa.

Za najbolj preproste HTML spletne strani bo zadoščal že paket E-mail začetek. Zahtevnejše spletne strani, ki so narejene s CMS sistemu, pa bodo potrebovale naprednejše spletno gostovanje. Če imate eno WordPress spletno stran, vam priporočamo paket Neomejen začetek, za več spletnih strani pa paket Neomejena rast.

Spletne trgovine (npr. OpenCart, PrestaShop, Magento) za normalno delovanje potrebujejo zmogljivejši paket – priporočamo paket Neomejeno e-poslovanje, ki je najbolj zmogljiv paket spletnega gostovanja.

Če potrebujete preprosto spletno stran, si lahko ogledate tudi naše pakete spletnih strani. Z urejevalnikom, ki je izredno enostaven za uporabo, boste lahko samostojno izdelali spletno stran – brez stroškov programiranja!

Z besedo neomejeno želimo označiti, da vam ni treba skrbeti, ali bo vaše spletno mesto preseglo dodeljen promet ali prostor in kaj se bo potem zgodilo. Več o neomejenem prostoru in prometu >

V vseh paketih je mogoče ustvariti e-mail predale na izbrani domeni. Zavedamo se, da je e-pošta ključni del poslovanja vsakega sodobnega podjetja, hkrati pa tudi vemo koliko znanja, rednega spremljanja strežnikov in predanosti tehnikov je potrebno, da je dostava e-pošte redna, zanesljiva in varna. Preberite, kako skrbimo za varnost predalov >

Izberite paket gostovanja na Domenci in vaša spletna stran bo gostovala na strežnikih s SSD diski. Ti bodo poskrbeli za hitrejše poizvedbe v bazo podatkov, hitrejše predpomnenje in vam omogočili večji prometa, večjo prodajo in večje prihodke. Več o SSD diskih >

Seveda! Pri Domenci verjamemo v kvaliteto svojih storitev. Zato vam za vse pakete gostovanja ponujamo 60 dnevno garancijo zadovoljstva. Če se boste iz kateregakoli razloga v 60 dneh od nakupa odločili prehati uporabljati naše storitve gostovanja, vam bomo povrnili denar za celotno trenutno zakupljeno obdobje gostovanja.

Ob vašem zahtevku za vračilo denarja vas bomo povprašali o vzroku za prenehanje gostovanja. Zelo bomo hvaležni, če bomo prejeli vaš odgovor. Le tako namreč lahko izboljšamo naše storitve v prihodnje.

Smo največji ponudnik registracije domen in spletnega gostovanja v Sloveniji. Zato lahko ponujamo:

  1. Prijazno in strokovno podporo. Vse dni v letu vam bo na razpolago ekipa, ki bo znala odgovoriti na vsa vaša.

  2. Vse storitve na enem mestu! Nudimo vse storitve, ki jih potrebujete za spletno prisotnost: registracijo domen, spletno gostovanje, pomoč pri e-mail predalih in tehničnih nastavitvah, izdelavo spletnih strani, in mnogo več.

  3. Mnoge brezplačne ugodnosti: preverite brezplačno spletno stran, brezplačen paket gostovanja, brezplačne SSL certifikate, brezplačno DNS gostovanje, brezplačen prenos strani k nam, …

  4. Spletno gostovanje s hitrimi in zanesljivimi strežniki z SSD diski – po ugodni ceni.

  5. 60-dnevno garancijo: po nakupu imate kar 60 dni časa, da preverite naše storitve. Če z njimi ne bi bili zadovoljni, vam vrnemo denar!
Divider

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.