Domenca logotip

⛱️ POLETNI POPUST DO 60%

E-MAIL GOSTOVANJE

Preizkusite zanesljivo, varno in ugodno gostovanje za profesionalen izgled vašega podjetja. E-poštni predali tudi do 100 GB.

EMAIL PREDALI
DO 100 GB

OD 0,05 € NA GB
MESEČNO

DOSTOP IZ
VSEH NAPRAV

ANTI-SPAM
ZAŠČITA

domenca_email_2 (1)
Domenca maskota s popustom za e-mail gostovanje

Izberite velikost e-poštnega predala…

Za vas smo pripravili različne velikosti paketov, med katerimi se bo zagotovo našel vsaj eden, ki ustreza vašim željam…

5 GB
0,20 € / GB
10 GB
0,15 € / GB
25 GB
0,08 € / GB
50 GB
0,06 € / GB
75 GB
0,05 € / GB
100 GB
0,05 € / GB

E-pošta 25

za 1. leto
- 42%

1,99 € / mesec

na poštni predal

3,49 € / mesec naslednje leto

*Akcija traja od 10.6.2024 do 27.06.2024. Akcijske cene veljajo za naročilo novega paketa gostovanja, ne veljajo za podaljšanja, nadgradnje ali spremembe obstoječih paketov.

Ta posebna ponudba je na voljo še

Dni
Ur
Minut
Sekund

Ta posebna ponudba je na voljo samo do 27. junija 2024 – natanko do polnoči. 

Zakaj je investicija v E-mail gostovanje modra odločitev?

Znano je, da podjetja ki danes nimajo e-poštnega naslova na lastni domeni, v očeh potencialnih kupcev izpadejo neprofesionalno.

Samo predstavljajte si za trenutek kako bi izgledalo, če bi naš e-mail prejeli z naslova domenca@gmail.com. Ne vemo točno, kaj vam je šinilo skozi misli, a zagotovo to ni bila beseda “profesionalno”. Ali zaupanja vredno…

*Ta račun lahko namreč ustvari praktično kdorkoli, zato v očeh bralca oziroma prejemnika ni verodostojen.

Ravno zato vam priporočamo, da ustvarite E-poštni naslov na lastni domeni (info@domenca.com) in tako poskrbite, da se bo vaš e-poštni predal v popolnosti ujemal z vašo blagovno znamko… potencialnim kupcem pa pošljite močno sporočilo, da za vašim e-mailom stoji uveljavljeno in zanesljivo podjetje ali samostojni podjetnik. 

Odkrijte vse prednosti E-mail gostovanja...

Znebite se nezaželene pošte in do svojega e-poštnega predala dostopajte prek vseh naprav.

Dostop iz vseh naprav

Do vaših sporočil boste lahko dostopali kjerkoli in kadarkoli, na vseh napravah in operacijskih sistemih.

Enostavna namestitev

Personalizirana navodila za nastavitev e-maila na telefonu ter avtomatska vzpostavitev za priljubljene poštne odjemalce (Outlook, Thunderbird in Mac Mail).

Zasebna in varna komunikacija

Brezplačno omogočamo SSL –  kriptografski protokol, ki med pošiljanjem e-pošte zagotovi varno komunikacijo na medmrežju in prepreči prestrezanje sporočil.

Konec neželeni pošti

Napredni Antispam filtri z možnostjo dodatnih nastavitev bodo prestregli vsiljeno pošto (spam).

Varnost pred e-mail zlorabami

Antivirusna in phishing zaščita bosta s filtriranjem prejetih sporočil poskrbeli za zaščito pred e-mail zlorabami in goljufijami.

Popolna zasebnost podatkov

Vaših podatkov nikoli ne bomo delili z oglaševalci, kot to počnejo nekateri ponudniki e-poštnih storitev.

Za kaj se naj torej odločim?

Da vam olajšamo izbiro, smo za vas pripravili simpatične pakete, med katerimi se bo zagotovo našel vsaj eden, ki vam bo pisan na kožo…

5 GB
0,20 € / GB
10 GB
0,15 € / GB
25 GB
0,08 € / GB
50 GB
0,06 € / GB
75 GB
0,05 € / GB
100 GB
0,05 € / GB

E-pošta 10

za 1. leto

1,49 € / mesec

na poštni predal

2,49 € / mesec naslednje leto

Ob nakupu prejmete 4 brezplačne bonuse…

Brezplačen prenos
E-poštnega predala

Brezplačna migracija vašega obstoječega e-poštnega predala k nam.

Brezplačni
30-dnevni preizkus

Brezplačen preizkus brez kakršnih koli obveznosti in drobnega tiska.

Domenca
aktivna zaščita

Antivirus in phishing zaščita e-pošte za preprečevanje zlorab

Vrhunska in
prijazna podpora

V primeru težav in vprašanj se lahko vedno obrnete na našo tehnično podporo.

Kaj o Domenci pravijo naši uporabniki…

4.9/5

Ocena 4,93 od 5

Povprečna ocena zadovoljstva s podporo v obdobju april – junij 2024

Prejeli smo že več kot 13.000 ocen naših uporabnikov. Več priporočil >

Brezplačna migracija vašega E-poštnega predala pod našo streho…

Če imate trenutno vaše Email gostovanje urejeno pri drugem ponudniku, s katerim niste zadovoljni, potem ste na pravem mestu.

Naša ekipa bo namreč poskrbela za brezplačno migracijo vašega obstoječega E-poštnega predala pod našo streho. Brez skrbi – ob prenosu ne bo izgubljeno prav nobeno e-mail sporočilo, vaše delo pa bo ob tem potekalo popolnoma nemoteno.

Vse kar morate narediti je, da nam vašo zahtevo za brezplačen prenos sporočite na info@domenca.com ali nas pokličete na 04 58 35 444.

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.

info@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00

04 58 35 444

Vsak delavnik od 8:00 do 20:00

Pogosta vprašanja in odgovori

E-poštno gostovanje je zanesljivo in cenovno ugodno gostovanje, ki omogoča uporabo elektronskega poslovnega e-mail naslova z vašo internetno domeno (npr: info@moje-podjetje.com). V procesu nakupa e-mail gostovanja boste lahko izbrali tako spletno domeno kot ustrezno velik prostor za e-pošto (do 100 GB na poštni predal). 

S pomočjo našega e-poštnega gostovanja boste na enostaven način vzpostavili e-naslov na lastni domeni in tako poskrbeli za profesionalen izgled vašega podjetja na spletnem prizorišču.

Poleg tega boste do vaših sporočil lahko dostopali na vseh napravah – računalniku, tablici in telefonu (podpiramo Android in Apple).

E-poštno gostovanje je primerno tako za podjetja in samostojne podjetnike, kot tudi za fizične osebe, ki želijo z e-mail naslovom na lastni domeni – pred svojimi potencialnimi strankami – izpasti profesionalno in zaupanja vredno.

Nekateri večji in brezplačni ponudniki e-poštnih storitev (npr. Google) lahko dostopajo do vsebine vaših sporočil ter vam na podlagi pridobljenih informacij prikazujejo oglase na spletu.

Naše e-poštno gostovanje je popolnoma brez oglasov, vaših podatkov pa nikoli in pod nobenim pogojem ne bomo delili z oglaševalci!

Odgovor je DA. Pri Domenci za vas brezplačno uredimo migracijo vašega obstoječega e-poštnega predala pod “našo streho”… tudi iz Google Workspace ali Microsoft platforme.

Vse kar morate narediti, je da nam vašo odločitev – ob naročilu enega izmed paketov Email gostovanja – sporočite na info@domenca.com ali nas pokličete na 04 58 35 444.

Najlažje vam zadevo ponazorimo na primeru…

Pri ponudniku Google Workspace boste za njihov najmanši paket s 30 GB prostora odšteli okoli 6 € na mesec oziroma kar astronomskih 72 € na leto.

Pri Domenci vas bo naš največji predal z 100 GB stal le 3,49 € na leto, tiste manjše predale pa lahko dobite že od 0,99 € na mesec.

Izbira je seveda vaša, verjamemo pa, da si to kupčijo ne želite izpustiti iz rok… in da vam istočasno ne bi bilo prav nič hudo, če bi na koncu meseca plačali nižji znesek računa.

V vsakem paketu pa prejmete tudi telefonsko podporo v slovenskem jeziku.

Vzpostavitev e-mail predalov bo zaradi personaliziranih navodil, ki smo jih pripravili za vas, otročje lahka.

Personalizirana navodila vas bodo vodila korak za korakom, z nastavitvami vašega predala. V nadzorni plošči cPanel je na voljo tudi avtomatična vzpostavitev za najbolj priljubljene odjemalce.

Ni problema! Ker verjamemo v kakovost naših storitev, vam nudimo 60-dnevno garancijo na zadovoljstvo. Če v tem obdobju ne boste zadovoljni, vam brez vprašanj vrnemo denar.

Vsekakor! V primeru potrebe po večjem e-poštnem predalu lahko svoj paket kadarkoli BREZPLAČNO nadgradite, doplača se samo razlika v ceni med paketoma.

Za nadgradnjo vašega obstoječega e-poštnega paketa nas kontaktirajte na info@domenca.si.

Z več kot 23 let izkušenj se zavedamo nevarnosti, ki prežijo na uporabnike pri uporabi e-pošte. Pri vsakem paketu gostovanja zato brezplačno vzpostavimo SSL certifikat. SSL je kriptografski protokol, ki med pošiljanjem e-pošte zagotovi varno komunikacijo na medmrežju in prepreči prestrezanje sporočil.

Programska oprema MailScanner poskrbi za zaščito pred phishing napadi in virusi v sporočilih ter tako prepreči goljufije pri e-pošti.

Omogočamo 2FA prijavo v uporabniške strani in v nadzorno ploščo cPanel – dodatna zaščita v primeru ukradenega ali ugotovljenega gesla.

Z izbiro varnostnih kopij boste lahko obnovili tudi ponesreči izbrisana sporočila, ki so za vas pomembna.

Strežniki za e-pošto se nahajajo v podatkovnem centru v Sloveniji in so fizično, požarno in poplavno varovani 24 / 7.  Hkrati je vzpostavljena redundanca v primeru izpadov el. energije ali interneta. Varnostne kopije se, za vsak slučaj, nahajajo na drugi lokaciji. 

"Podaljšanje domen tudi do 56% ceneje od objavljenih cen. Če imate večje število domen izpolnite spodnji obrazec."