Domenca Logo


E-poštno gostovanje

Zanesljivo, varno in ugodno gostovanje za vaše e-mail predale.

Z našim e-poštnim gostovanjem boste lahko do sporočil dostopali iz vseh naprav – kjerkoli in kadarkoli. Napredna antispam zaščita bo prestregla vsiljeno (SPAM) pošto, antivirusna in phishing zaščita pa bosta poskrbeli za zaščito pred spletnimi napadi in goljufijami. Varnost je na prvem mestu!

Prednosti E-poštnega gostovanja:

Dostop iz vseh naprav

Z našim e-poštnim gostovanjem je zdaj to mogoče! Do vaših sporočil boste lahko dostopali kjerkoli in kadarkoli, na vseh napravah in operacijskih sistemih. Natančno to, kar potrebujete!

Konec neželeni pošti

Poskrbeli smo za napredne filtre, ki bodo prestregli vsiljeno pošto (spam). Antivirusna in phishing zaščita pa bosta poskrbeli za zaščito pred spletnimi napadi in goljufijami. Varnost je na prvem mestu!

Enostavna vzpostavitev

Se bojite, da ne boste znali vzpostaviti e-poštnega predala? Skrb je odveč, saj so na voljo personalizirana navodila za nastavitve predalov. Za najbolj priljubljene poštne odjemalce (Outlook, Thunderbird, Mac Mail) pa je na voljo avtomatska vzpostavitev.

Popolna zasebnost podatkov

Nekateri ponudniki e-mail storitev lahko dostopajo do vaše e-pošte ter vam na podlagi prebrane vsebine prikazujejo oglase. Vaša zasebnost je pri Domenci na varnem, saj vaših podatkov nikoli ne bomo delili z oglaševalci.

icon
Skupna uporaba predalov za delo od doma

Dostop do sporočil z vseh naprav, kjerkoli in kadarkoli

icon
Do 50 GB prostora za posamezni predal

Konec vsiljene (SPAM) pošte!

icon
Varnostne kopije za ponesreči izbrisana sporočila

Vaših podatkov ne delimo z oglaševalci

Dostop do sporočil z vseh naprav, kjerkoli in kadarkoli

Konec vsiljene (SPAM) pošte!

Vaših podatkov ne delimo z oglaševalci

Divider

Ugodni paketi za vaše e-mail predale

Vsi paketi vključujejo

Zakaj izbrati Domenco?
Tehnične lastnosti paketov
Varnostne kopije za popolno varnost

Potrebujete tudi gostovanje za svojo spletno stran? 

Preverite ugodno NEOMEJENO GOSTOVANJE, fleksibilno POSLOVNO (reseller) GOSTOVANJE, izredno zmogljivo HIPER GOSTOVANJE in VZDRŽEVANO WORDPRESS GOSTOVANJE za vašo WordPress stran.

Divider

Najboljša izbira za vaše e-mail predale

Želite do vaših e-sporočil dostopati z vseh naprav? Z našim e-poštnim gostovanjem je zdaj to mogoče! Do vaših sporočil boste lahko dostopali kjerkoli in kadarkoli, na vseh napravah in operacijskih sistemih. Natančno to, kar potrebujete!

Naveličani vsiljene pošte (spam)? Tudi mi! Zato smo poskrbeli za napredne filtre, ki bodo prestregli vsiljeno pošto (spam). Antivirusna in phishing zaščita pa bosta poskrbeli za zaščito pred spletnimi napadi in goljufijami. Varnost je na prvem mestu!

Divider
image-800-ljudje-102

Pri Domenci je varnost zagotovljena

Vaših podatkov ne bomo nikoli delili z oglaševalci. Nekateri ponudniki e-mail storitev lahko dostopajo do vaše e-pošte ter vam na podlagi prebrane vsebine prikazujejo oglase. Vaša zasebnost je pri Domenci na varnem, saj vaših podatkov nikoli ne bomo delili z oglaševalci.

Enostavna vzpostavitev: se bojite, da ne boste znali vzpostaviti e-poštnega predala? Skrb je odveč, saj so na voljo personalizirana navodila za nastavitve predalov. Za najbolj priljubljene poštne odjemalce (Outlook, Thunderbird, Mac Mail) pa je na voljo avtomatska vzpostavitev.

Divider

Vse storitve na enem mestu - pri Domenci!

Domene

.si, .com, .eu in bolj eksotične variante. Izbirate lahko med več kot 2.000 domenskimi končnicami po odličnih cenah!

Spletne trgovine

Hiper gostovanje je namenjeno prav spletnim trgovinam. Pomagamo vam lahko tudi pri optimizaciji delovanja.

Spletno gostovanje

Neomejeno gostovanje po ugodni ceni za vsako spletno stran.

Orodje za e-novice

Dostavljalec je prijazno orodje za e-mail marketing, ki je na voljo v slovenskem jeziku.

E-pošta

Specializirano e-mail gostovanje s predali velikimi do 50 GB po ugodnih cenah!

Strežniki

Preverite VPS strežnike, Vzdrževano VPS gostovanje ter Cloud strežnike.

Domene

.si, .com, .eu in bolj eksotične variante. Izbirate lahko med več kot 2000 domenskimi končnicami po odličnih cenah!

Spletno gostovanje

Neomejeno gostovanje po ugodni ceni za vsako spletno stran.

E-pošta

Specializirano e-mail gostovanje s predali velikimi do 50 GB! Po ugodnih cenah.

Spletne trgovine

Hiper gostovanje je namenjeno prav spletnim trgovinam. Pomagamo vam lahko tudi pri optimizaciji delovanja.

Orodje za e-novice

Dostavljalec je prijazno orodje za e-mail marketing, ki je na voljo v slovenskem jeziku.

Strežniki

Preverite VPS strežnike po meri, Vzdrževano VPS gostovanje ter Cloud strežnike.

Divider

Pogosta vprašanja

E-mail gostovanje je cenovno ugodno gostovanje, ki je prilagojeno vašim e-poštnim predalom. S pomočjo našega e-poštnega gostovanja boste na enostaven način vzpostavili e-naslov na lastni domeni, do vaših sporočil pa boste lahko dostopali na vseh napravah.

Poleg tega so naši strežniki optimizirani za e-pošto in nadzorovani 24/7. Naše e-poštno gostovanje podpira IMAP(S) / POP3(S) / SMTP, do 25 MB velike priponke ter do 9.600 poslanih sporočil / dan.

Nekateri večji in brezplačni ponudniki e-poštnih storitev lahko dostopajo do vsebine vaših sporočil ter vam na podlagi pridobljenih informacij prikazujejo oglase na spletu. Naše e-poštno gostovanje je popolnoma brez oglasov, vaših podatkov pa nikoli in pod nobenim pogojem ne bomo delili z oglaševalci!

Tako za vzpostavitev e-poštnega gostovanja kot tudi za migracijo so na voljo personalizirana navodila. Če boste ob migraciji kljub temu naleteli na težave, vam bo na pomoč priskočila naša ekipa izkušenih strokovnjakov.

Vzpostavitev e-mail predalov bo zaradi personaliziranih navodil, ki smo jih pripravili za vas, otročje lahka. Personalizirana navodila vas bodo vodila korak po koraku, z nastavitvami vašega predala. V nadzorni plošči cPanel je na voljo tudi avtomatična vzpostavitev za najbolj priljubljene odjemalce.

Ni problema! Ker verjamemo v kakovost naših storitev, vam nudimo 60-dnevno garancijo na zadovoljstvo. Če v tem obdobju ne boste zadovoljni, vam brez vprašanj vrnemo denar.

Žal ne, saj gre za drug poštni strežnik, na katerega je preusmerjena pošta. Za delovanje vseh poštnih predalov morate zato zakupiti prostor za vse predale.

Žal ne. Zakupite lahko samo eno velikost za vse poštne predale, torej ali samo Email 5 ali Email 10.

Divider

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.