Domenca Logo

Hiper gostovanje

Hiper gostovanje za najzahtevnejše spletne trgovine in strani

Hiper pakete odlikujejo zmogljivost VPS strežnikov ter vse prednosti deljenega gostovanja. So najboljša izbira za vse lastnike zahtevnejših spletnih trgovin in spletnih strani, ki nimate želje ali znanja, da bi urejali lasten strežnik, potrebujete pa napredne rešitve.

Prednosti Hiper gostovanja:

Do 6x hitrejše gostovanje za najzahtevnejše strani in trgovine!

Hiper paketi so odlična rešitev za vse, ki imate najbolj zahtevne spletne trgovine in strani ter iščete nekaj več kot ponujajo klasična (deljena) gostovanja. Zaradi Litespeed strežnikov se bo vaša spletna stran ali trgovina nalagala kar 6-krat hitreje!

Zmogljivost VPS gostovanja in praktičnost deljenega gostovanja

S Hiper paketi boste pridobili vse prednosti, ki jih ponuja VPS gostovanje (hitri in zmogljivi strežniki, optimalna dodelitev virov). Za vzdrževanje v celoti poskrbimo mi. In vse to za neverjetno ugodno ceno!

Optimizirano gostovanje za Magento, WooCommerce in WordPress strani

Na Hiper paketih gostovanja bodo tudi najzahtevnejše spletne strani in trgovine delovale bliskovito hitro. Gostovanje je primerno tudi za druge priljubljene CMS-je kot so Joomla, Opencart in Prestashop.

icon
Le za 1 sekundo hitreje naložena spletna stran lahko izboljša konverzijo za 7 %!
vir: cloudflare.com
icon
24/7 telefonska podpora in direkten dostop do tehnikov.
icon
Google počasne spletne strani kaznuje z nižjimi uvrstitvami.

Do 6x hitrejše gostovanje za najzahtevnejše strani in trgovine!

Zmogljivost VPS gostovanja in praktičnost deljenega gostovanja

Optimizirano gostovanje za Magento, WooCommerce in WordPress strani

Divider

Paketi za tudi najbolj zahtevno in dobro obiskano spletno stran

Vsi paketi vključujejo

Zakaj izbrati Domenco?
Tehnične lastnosti paketov:

c


Potrebujete večje e-mail predale? Preverite tudi cenovno ugodno E-poštno gostovanje. Iščete drugačno gostovanje? Preverite Vzdrževano WordPress gostovanjePoslovno (reseller) gostovanje in VPS gostovanje.
Divider

Hiper paketi združujejo zmogljivost VPS gostovanja in enostavnost deljenega gostovanja

Pri Hiper paketih smo prevzeli vse dodatno delo in stroške, ki bi bili posledica izbire VPS-jev: za vzdrževanje in nadgradnje strežnikov skrbi naša ekipa, brezplačno pa smo vključili tudi vso licenčno opremo. Obenem so Hiper paketi, tako kot VPS strežniki, izredno zmogljivi ter omogočajo neverjetne hitrosti delovanja spletnih strani. Zahvaljujoč se Litespeed strežnikom in SSD diskom se bo vaša spletna stran nalagala kar 6-krat hitreje! Hitro nalaganje spletne trgovine je pomembno zaradi odlične uporabniške izkušnje pri nakupnem procesu, dokazano vpliva na boljšo konverzijo ter vpliva na vašo uvrstitev na Googlu.

cPanel nadzorna plošča je izredno prijazna za uporabo, vsebuje pa tudi orodje Softaculous, s katerim boste lahko z enim klikom namestili več kot 450 aplikacij. Z brezplačnim SSL certifikatom boste lahko stran objavili na varni HTTPS povezavi.

Divider
image-800-ljudje-102

Za varnost vaše strani poskrbi Domenca aktivna zaščita

Našim naročnikom želimo ponuditi še bolj varno gostovanje, zato smo razvili Domenca aktivno zaščito. Domenca aktivna zaščita poskrbi za varnost tako, da na vaši spletni strani samodejno odpravlja ranljivosti, s pomočjo požarnega zida (Firewall) preprečuje vdore in napade (npr. DDoS napade) ter vas opozori v primeru najdbe sumljivih datotek ali aktivnosti. Napredna antispam, antivirus in phishing zaščita poskrbijo za zaščito pred spletnimi napadi in goljufijami.

Razvijalcem so na voljo napredna orodja kot so SSH dostop, GIT, WP-CLI, Composer, FTPS, node.js, Python ipd. Vključili smo tudi samodejno izdelavo brezplačnih varnostnih kopij. Ustvarite lahko neomejeno število e-mail predalov. Paketi omogočajo pošiljanje do 1000 sporočil / uro.

Če naletite na težave, se lahko vedno obrnete tudi na našo ekipo strokovnjakov.

Divider

Vse storitve na enem mestu - pri Domenci!

Domene

.si, .com, .eu in bolj eksotične variante. Izbirate lahko med več kot 2.000 domenskimi končnicami po odličnih cenah!

Spletne trgovine

Hiper gostovanje je namenjeno prav spletnim trgovinam. Pomagamo vam lahko tudi pri optimizaciji delovanja.

Spletno gostovanje

Neomejeno gostovanje po ugodni ceni za vsako spletno stran.

Orodje za e-novice

Dostavljalec je prijazno orodje za e-mail marketing, ki je na voljo v slovenskem jeziku.

E-pošta

Specializirano e-mail gostovanje s predali velikimi do 50 GB po ugodnih cenah!

Strežniki

Preverite VPS strežnike, Vzdrževano VPS gostovanje ter Cloud strežnike.

Domene

.si, .com, .eu in bolj eksotične variante. Izbirate lahko med več kot 2000 domenskimi končnicami po odličnih cenah!

Spletno gostovanje

Neomejeno gostovanje po ugodni ceni za vsako spletno stran.

E-pošta

Specializirano e-mail gostovanje s predali velikimi do 50 GB! Po ugodnih cenah.

Spletne trgovine

Hiper gostovanje je namenjeno prav spletnim trgovinam. Pomagamo vam lahko tudi pri optimizaciji delovanja.

Orodje za e-novice

Dostavljalec je prijazno orodje za e-mail marketing, ki je na voljo v slovenskem jeziku.

Strežniki

Preverite VPS strežnike po meri, Vzdrževano VPS gostovanje ter Cloud strežnike.

Divider

Pogosta vprašanja

Hiper gostovanje je nov tip gostovanja, ki združuje zmogljivost VPS strežnikov ter prijaznost deljenega gostovanja. Primerno je za vse, ki imate zahtevnejše spletne trgovine in strani, a se ne želite obremenjevati z administracijo lastnega strežnika.

Prednosti hiper gostovanja so:

  • Izredna zmogljivost, ki omogoča hitro delovanje tudi najbolj obiskanim in zahtevnim spletnim stranem in trgovinam. Gostovanje je najboljša izbira za vse zahtevnejše Magento, WordPress in WooCommerce, OpenCart, Prestashop ter Joomla strani in trgovine. Odlično delovanje in hitrost omogočajo kakovostni strežniki z SSD diski, Litespeed cache, Apache, MariaDB ter PHP 7.

  • Vključeno vzdrževanje in brezplačna programska oprema. Izbira VPS strežnika s sabo pogosto prinese dodatne stroške (npr. licence programske opreme, pomoč sistemskih administratorjev). V Hiper paketih smo za vse poskrbeli že pri Domenci: vsi stroški licence so že vključeni, za vzdrževanje pa brezplačno poskrbijo naši izkušeni tehniki in sistemski inženirji.

  • Vse, kar potrebujete za spletno prisotnost: optimizirano gostovanje za vašo spletno stran ali trgovino ter neomejeno število e-mail predalov na vaši domeni.

  • Vključena so vsa orodja, ki so na voljo v paketih deljenega gostovanja: v nadzorni plošči cPanel najdete Softaculous, ki omogoča namestitev več kot 450 aplikacij z le enim klikom, orodja za razvijalce (SSH dostop, GIT, WP-CLI, Composer, FTPS, node.js, Python ipd) ter Domenca aktivna zaščita, ki poskrbi za varnost vaše strani.

  • Ekipa, na katero se lahko zanesete. Ekipo Domence sestavlja več kot 25 strokovnjakov različnih področij – pomoč v težavah je torej zagotovljena.

Preverite zmogljivost Hiper paketov v primerjavi z ostalimi paketi.

Hiper gostovanje je namenjeno vsem lastnikom zahtevnejših spletnih strani in trgovin, ki se ne želite obremenjevati z administracijo lastnega strežnika. Idealno je za vse zahtevnejše spletne strani in trgovine, ki so narejene s sistemi Magento, WordPress in WooCommerce, OpenCart, Prestashop, Joomla …

Hiper paketi so najboljša izbira za vse, ki imate zahtevne spletne strani, vendar nimate želje ali znanja z urejanjem lastnih strežnikov. V paketih je namreč vključeno brezplačno vzdrževanje strežnika – storitev, ki je pri VPS paketih na voljo za doplačilo.

Hiper paketi so torej kombinacija zmogljivosti VPS strežnikov ter enostavnosti deljenega gostovanja.

VPS gostovanje pa priporočamo v primerih, ko želite imeti popoln nadzor na svojim strežnikom.

Seveda! Če boste naleteli na težave, vam bo naša ekipa z veseljem pomagala. Naša podpora zajema pomoč pri uporabi nadzorne plošče in paketa gostovanja. V kolikor nimate časa ali se ne želite ukvarjati s tehničnimi opravili, vam z veseljem priskočijo na pomoč naši izkušeni agenti podpore uporabnikom: ekipo sestavljajo izkušeni strokovnjaki, zato ste lahko prepričani, da bomo skupaj vedno našli najboljšo rešitev.

Verjamemo v naše storitve, zato nudimo kar 60-dnevno garancijo na zadovoljstvo. Če v tem obdobju ne boste zadovoljni z naročenim paketom, vam vrnemo denar.

Divider

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.