PRIHRANITE DO

90%

ZA BLACK FRIDAY

"To je 5 naravnost norih Black Friday ponudb..."

“Nekatere izmed njih smo znižali tudi za 90%, prav vse pa pridejo v paketu z našo 60-dnevno brezkompromisno garancijo na zadovoljstvo…”

Posebne “kupčije” na tej strani lahko izkoristite še...

dni
ur
minut
sekund

Vemo – črni petek je uradno ‘’na sporedu’’ šele 25. novembra in večina trgovcev bo tudi letos s svojimi akcijskimi ponudbami čakala do takrat.

Ker pa pri Domenci že več kot 23 let stremimo k temu, da se ločimo od konkurence in za svoje stranke naredimo več kot vsi ostali, vam naše izjemne Black Friday ugodnosti predstavljamo že sedaj – skupaj z našo enostavno in brezkompromisno 60-dnevno garancijo zadovoljstva.

Predlog pred vami je razdeljen na dva dela

Spodnji del ponudbe je namenjen tistim najzahtevnejšim spletnim uporabnikom, ki na spletu poslujejo v nadpovprečnem obsegu (sem spadajo razne agencije in tiste res največje spletne trgovine ter strani), medtem ko so prve tri ponudbe namenjene vsem ostalim ambicioznim spletnim podjetnikom.

Začnimo pri BLACK FRIDAY ponudbi številka 1…

#1: Spletno gostovanje z neomejeno prostora in LiteSpeed tehnologijo tudi do 88% ceneje

Gre za najbolj priljubljeno spletno gostovanje pri nas. Pri vseh paketih imate na voljo neomejeno prostora na super hitrih NVMe SSD diskih, neomejeno prometa in neomejeno število e-poštnih predalov… sedaj tudi do 88% ceneje.

Pri Domenci razumemo, da je hitrost (spletne strani) danes ključna za uspešen spletni nastop, zato smo se to jesen odločili, da naredimo še “korak več”.

V vse pakete (Da! Tudi v naš najcenejši začetni paket MAX S) smo brezplačno vključili bliskovito LiteSpeed tehnologijo, ki poskrbi za hitrejše nalaganje spletne strani (tudi do 6x).

To pomeni, da lahko osnovni paket Neomejeno MAX S (ki ga sicer priporočamo vsem tistim, ki šele začenjate svojo spletno dogodivščino) dobite že za borih 9,48 € na leto oziroma smešno-nizkih 0,79 € na mesec

*Ta nora ponudba velja do konca ponedeljka, 28. novembra*

#2: E-mail gostovanje le za 0,75 € na mesec

Znano je, da podjetja ki danes nimajo e-poštnega naslova na lastni domeni, v očeh potencialnih kupcev izpadejo neprofesionalno.

Samo predstavljajte si za trenutek kako bi izgledalo, če bi naš e-mail prejeli z naslova domenca@gmail.com. Ne vemo točno, kaj vam je šinilo skozi misli, a zagotovo to ni bila beseda “profesionalno”. Ali zaupanja vredno…

Ravno zato vam priporočamo, da ustvarite E-poštni naslov na lastni domeni (info@domenca.com) in tako poskrbite, da se bo vaš e-poštni predal v popolnosti ujemal z vašo blagovno znamko…

Pri Domenci smo poskrbeli, da imate – že v osnovi – na voljo veliko prostora (tudi do 100 GB na predal) po nizkih cenah, kar pomeni, da se lahko poslovite od nadležnega brisanja e-pošte in prepolnega e-poštnega predala.

Najboljši del?

Do svojih sporočil boste lahko dostopali kjerkoli in kadarkoli, na vseh napravah in operacijskih sistemih – sedaj tudi do 60% ceneje oziroma že od 0,75 € na mesec.

*Popust velja pri vseh paketih E-poštnega gostovanja*

#3: Vrtoglav 71% popust na bliskovito Hiper gostovanje za spletne trgovine…

Hiper gostovanje priporočamo vsem tistim, ki imate bolj zahtevne spletne strani in trgovine z velikim številom obiskovalcev.

Pri Hiper gostovanju smo “iz vaših ramen” prevzeli vso dodatno delo in stroške, ki bi bili posledica izbire VPS gostovanja. Za vzdrževanje in nadgradnjo strežnikov skrbi naša ekipa, ki ima na tem področju več kot 23 let izkušenj.

Hiper pakete sicer odlikujejo zmogljivost VPS strežnikov ter vse prednosti deljenega gostovanja. So najboljša izbira za vse, ki nimajo želje ali znanja, da bi urejali lasten strežnik, potrebujejo pa napredne rešitve.

V duhu NORIH Black Friday popustov smo Hiper gostovanje znižali za še-nikoli-tako-ugodnih 71% oziroma le borih 9,99 € na mesec.

Več o ponudbi si preberite na spodnji povezavi…

*Popust velja pri vseh Hiper paketih*

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.

info@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00

04 58 35 444

Vsak delavnik od 8:00 do 20:00

Za zahtevnejše spletne uporabnike

(sem “pašete”, če ste agencija ali pa sodite med tiste največje spletne trgovine ter strani… in bi radi v sklopu te nore ponudbe pošteno prihranili)

#4: 50% popusta pri letnem najemu VPS strežnikov in gostovanj…

Če ste nekdo, ki za svojo spletno trgovino ali spletno stran potrebuje lasten prostor in lasten operacijski sistem, potem so LXC VPS in KVM VPS strežniki prava izbira za vas, saj vam nudijo popolno svobodo pri delu s strežnikom.

Stvari bodo pri obeh delovale bliskovito hitro, prav tako pa ju lahko – ker gre za virtualni privatni strežnik- v celoti prilagodite svojim potrebam.

Do LXC VPS strežnika lahko v sklopu naših Black Friday ugodnosti pridete kar 50% ceneje oziroma že za skromnih 1,87 € na mesec.

Ta NORA akcija pa velja tudi za KVM VPS strežnik, ki je lahko vaš že za BORIH 9,99 € na mesec.

Potrebujete zmogljivost in hitrost formule 1, ampak ne želite upravljati s strežnikom?

V primeru, da želite najboljši “performance” (brez dodatnega glavobola, ki ga zahteva upravljanje s strežnikom), pa nudimo tudi možnost vzdrževanega strežnika.

Naši sistemski tehniki bodo tako poskrbeli za redne nadgradnje operacijskega sistema in strežniške programske opreme … ter izvajali nadzor nad delovanjem celotnega strežnika.

Po “domače” povedano…

Vi lahko svoj čas in energijo vložite v širjenje vašega posla, mi pa bomo poskrbeli za hitro, varno in stabilno delovanje strežnika, ki bo prilagojen posebej za vas.

Vašo vstopnico v svet VPS gostovanja lahko v sklopu nore Black Friday ponudbe dobite skupaj s 50% popustom za redko-videnih 14,99 € na mesec.

*Ta nora ponudba velja do konca ponedeljka, 28. novembra*

#5: Reseller gostovanje kar 90% ceneje

Gre za spletno gostovanje, ki je pisano na kožo spletnim profesionalcem in agencijam.

Omogoča vam namreč prosto razpolaganje z zakupljenim prostorom na hitrih NVMe SSD diskih in možnost kreiranja poljubno velikih e-poštnih predalov… poleg tega pa je seveda dovoljena tudi preprodaja.

Poskrbeli smo, da lahko tovrstno gostovanje temelji na bliskovitih LiteSpeed strežnikih, ki smo jih v sklopu Black Friday ugodnosti brezplačno vključili vse pakete Reseller gostovanja.

Istočasno smo omogočili tudi popolno fleksibilnost, saj si lahko pri svojem Reseller gostovanju izberete poljubno število cPanel računov in količino prostora, ki jo potrebujete (kar neverjetnih 90% ceneje oziroma že od borih 2,81 € na mesec)

*Ta nora ponudba velja do konca ponedeljka, 28. novembra*

Tako – to je bilo 5 naravnost norih Black Friday ponudb, ki vam bodo pomagale do uspešne prodajne jeseni.

Vse kar morate narediti je, da se odločite, katere izmed njih so prave za vas…

Veselo nakupovanje,

Ekipa Domenca

P.S. Ne bi bili radi “zoprni”, a ta nora ponudba je na voljo zgolj do spletnega ponedeljka (ki ga nekateri poznate kot Cyber Monday), 28. novembra, do 23:59.

Zato brž pohitite in “nadgradite” svoj spletni nastop s pomočjo izbire pravega paketa, zaradi katerega bo vaša obstoječa infrastruktura veliko boljša. Zanesljivejša. In hitrejša.

V to smo tako prepričani, da vam ob nakupu vseh zgoraj omenjenih ponudb nudimo brezkompromisno 60-dnevno garancijo na zadovoljstvo.

Če v tem obdobju ne boste popolnoma zadovoljni, vam bomo brez oklevanja vrnili denar.

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.

info@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00

04 58 35 444

Vsak delavnik od 8:00 do 20:00

Pogosto zastavljena vprašanja

Pri Domenci verjamemo v kvaliteto svojih storitev, zato vam za vse omenjene storitve ponujamo 60-dnevno garancijo zadovoljstva.

Če se boste iz kateregakoli razloga v 60 dneh od nakupa odločili prenehati uporabljati naše storitve gostovanja, vam bomo brez kakšnih “čudnih postopkov” vrnili denar za celotno trenutno zakupljeno obdobje gostovanja.

Ta nora Black Friday ponudba je na voljo zgolj do ponedeljka, 28. novembra, do 23:59. Vendar z nadgaditvijo nikar ne odlašajte, saj lahko s pomočjo pravega paketa svojim potencialnim strannkam ponudite boljšo, zanesljivejšo in hitrejšo spletno stran, ki ne bo razočarala.

Res bi bila škoda, da svoj spletni nastop “nadgradite” šele takrat, saj boste tako svoje potencialne kupce še cel november nagovarjali z vašo obstoječo infrastrukturo, ki bi – s pomočjo izbire pravega paketa – zagotovo lahko bila boljša. Zanesljivejša. In hitrejša.

Poleg tega, da ponujamo res dobro Black Friday kupčijo, smo v poslu že več kot 23 let in vemo, kaj delamo. Tudi vam bomo z veseljem pomagali na vaši poslovni poti, kot smo to storili že pri več kot 30.000 strankah.

Seveda. Pišite nam na info@domenca.com ali nas vsak delovnik med 08:00 in 20:00 pokličite na 04 58 35 444

*Akcija velja za naročila novih paketov. Ne velja za podaljšanje, spremembe ali nadgradnje obstoječih paketov.

"Za popuste do 57% izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 04 58 35 444 in vrnili vam bomo klic v najkrajšem možnem času"