Domenca Logo

Največji registrar domen v Sloveniji išče nove okrepitve…

“Domenca širi svojo ekipo in v svoj “dream team” vabi dva nova sodelavca, ki jim nudi redno in dobro plačano zaposlitev…”

Pozdravljeni,

Veseli nas, da se zanimate za delo pri Domenci…

Če si želite ustvariti kariero v IT svetu, ste ambiciozni, se radi izobražujete in vam delo v skupini ne predstavlja večjega problema, se morda na tej strani skriva vaša sanjska služba.

Če se v zgornjem zapisu niste niti kanček prepoznali, pa je verjetno bolje, da to spletno stran zaprete.

Mogoče se sliši malenkost grobo, a za to imamo dober razlog…

Pri Domenci smo namreč v 22 letih gostovali več kot 100.000 različnih spletnih strani in trenutno skrbimo za več kot 29.000 zadovoljnih strank.

Prvi razlog, da nam je to uspelo pa je, ker imamo strastno ekipo ljudi, ki uspeh naših strank jemljejo izjemno resno.

Druga skrivnost je verjetno ta, da pri Domenci prodajamo res kvalitetne spletne storitve, ki našim strankam pomagajo do boljšega (spletnega) uspeha.

*OPOMBA: Naše dobre rezultate so prepoznali tudi pri časniku Finance Manager, kjer so skupino DHH.si uvrstili med 50 najbolj uspešnih informacijskih podjetij v Sloveniji v letu 2020.

Ekipa Domenca na teambuilding izletu…

In ja – točno ta “dream team” smo se odločili razširiti…

Koga in kaj potrebujemo v naši ekipi?

Če vas zanima, kako delujejo strežniki, mobilni telefoni, računalniki in raznovrstna pripadajoča tehnologija, potem ste na pravem mestu.

*Če so vam pojmi, kot so domena, gostovanje, FTP, DNS, SMTP in IMAP že nekoliko poznani, pa še toliko bolje. V nasprotnem primeru brez skrbi – tukaj smo, da vam pomagamo pri izobraževanju.

V tem trenutku pri Domenci iščemo okrepitve za naslednji delovni mesti...

Kako se lahko prijavite?

Preprosto – svojo prijavo na delovno mesto pošljete na elektronski naslov: zaposlitev@domenca.com do vključno 12. decembra.

Na tem mestu vam iskreno svetujemo, da s prijavo ne odlašate tako dolgo, saj obstaja velika verjetnost, da bomo z zbiranjem le-teh končali že prej oziroma takoj, ko dobimo ustrezna kanditata.

OPOMBA: Na zadnjem razpisu smo hitro prejeli več kot 53 prijav na delovno mesto in smo morali razpis predčasno zaključiti.

Prosimo, da poleg prijave priložite vaš življenjepis v Europass obliki, vsa potrebna dokazila in pa na katero delovno mesto se prijavljate.

V kolikor vas na podlagi poslanega prepoznamo kot potencialnega kandidata za našo “dream team” ekipo, vas bomo v najkrajšem možnem času kontaktirali.

Komaj čakamo, da se spoznamo,

Ekipa Domenca

P.S. V primeru, da se v zgornjem opisu niste prepoznali, pa nič hudega. Če po nekem naključju poznate iz svojega kroga družine ali prijateljev osebo, ki bi mu delovno mesto bilo všeč, vas lepo prosimo, da tole spletno stran posredujete naprej.

Divider

Skupina DHH v številkah

0 .
v regiji
0 +
registriranih domen
0 +
zadovoljnih naročnikov
0 +
izdelanih strani