➡️ BLACK FRIDAY DO -90 % POPUSTA

“Domenca širi svojo ekipo in v svoj “dream team” vabi sodelavca/ko, ki mu nudi redno in dobro plačano zaposlitev…”

Največji registrar domen v Sloveniji išče nove okrepitve…

Pozdravljen/a,

veseli nas, da se zanimaš za delo pri Domenci…

Če si želiš ustvariti kariero v IT svetu, si ambiciozen/a, se rad/a izobražuješ in ti delo v skupini ne predstavlja večjega problema, se morda na tej strani skriva tvoja sanjska služba.

Če se v zgornjem zapisu nisi niti kanček prepoznal/a, pa je verjetno bolje, da to spletno stran zapreš.

Mogoče se sliši malenkost grobo, a za to imamo dober razlog…

Pri Domenci smo namreč v 23 letih gostovali že več kot 100.000 različnih spletnih strani in trenutno skrbimo za več kot 30.000 zadovoljnih strank.

Prvi razlog, da nam je to uspelo pa je, ker imamo strastno ekipo ljudi, ki uspeh naših strank jemljejo izjemno resno.

Druga skrivnost je verjetno ta, da pri Domenci prodajamo res kvalitetne spletne storitve, ki našim strankam pomagajo do boljšega (spletnega) nastopa.

Naše dobre rezultate so prepoznali tudi pri reviji Finance Manager, kjer so naše podjetje Webtasy d.o.o. uvrstili med 50 najbolj uspešnih informacijskih podjetij v Sloveniji v letu 2020.

Ekipa Domenca na teambuilding izletu…

In ja – točno ta “dream team” smo se odločili razširiti…

Koga in kaj potrebujemo v naši ekipi?

Kako se lahko prijaviš?

Svojo prijavo na delovno mesto pošlji na elektronski naslov zaposlitev@domenca.com do vključno 28. marca 2023.

Na tem mestu ti iskreno svetujemo, da s prijavo ne odlašaš tako dolgo, saj obstaja velika verjetnost, da bomo z zbiranjem le-teh končali že prej oziroma takoj, ko dobimo ustreznega/o kandidata/ko.

OPOMBA: Na zadnjem razpisu smo hitro prejeli več kot 53 prijav na delovno mesto in smo morali razpis predčasno zaključiti.

Prosimo, da poleg prijave priložiš svoj življenjepis v Europass obliki, vsa potrebna dokazila in podatek na katero delovno mesto se prijavljaš.

V kolikor te na podlagi poslanega prepoznamo kot potencialnega/o kandidata/ko za našo “dream team” ekipo, te bomo v najkrajšem možnem času kontaktirali.

Komaj čakamo, da se spoznamo,

Ekipa Domenca

P.S. V primeru, da se v zgornjem opisu nisi prepoznal/a, pa nič hudega. Če poznaš iz svojega kroga družine ali prijateljev osebo, ki bi mu/ji delovno mesto bilo všeč, te lepo prosimo, da tole spletno stran posreduješ naprej.

"Za popuste do 57% izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 04 58 35 444 in vrnili vam bomo klic v najkrajšem možnem času"