Domenca Logo

Naša zgodba

Od mini ekipe l. 1999 do največjega registrarja .si in .eu domen v Sloveniji!

Divider

Zadnjih 20 let je bilo nedvomno zelo razgibanih in pestrih; od samega začetka smo stremeli k temu, da bi postali največji, najboljši in uporabnikom najbolj prijazni.

Začelo se je z ekipo študentov zanesenjakov, ki so imeli nekaj „viška“ prostora na zakupljenem strežniku. In kako to izkoristiti bolje kot tako, da ta prostor ponudiš še drugim in ob tem nekaj zaslužiš? Vse ostalo je zgodovina : )

Začelo se je z ustanovitvijo spletne agencije, ki je izdelovala kompleksnejše spletne strani, in blagovne znamke oz. podjetja Domovanje.com, ki je ponujalo pakete gostovanja ter registracijo domen. Leta 2012 se nam je pridružila še Domenca.com, sicer primarno namenjena tistim, ki ste šele na začetku vaše spletne avanture. Leta 2016 sta obe blagovni znamki postali del Skupine DHH.

Domenca.com že več kot 21 let skrbi za gostovanja spletnih strani, v zadnjih letih pa je ponudbo razširila še z bolj fokusiranimi paketi (Cloud ponudba, Hiper paketi, Vzdrževano WordPress gostovanje, ipd).

V zadnjih 20 letih smo postali številka ena v regiji: zaupa nam več kot 100.000 zadovoljnih naročnikov, poskrbeli smo za registracijo več kot 200.000 domen in izdelali več kot 1.000 spletnih strani. Neprestano razvijamo nove rešitve, ki bodo zadovoljile tudi najbolj zahtevne spletne profesionalce.

Naši poštni nabiralniki sprejemajo vaša sporočila 24/7, na telefonu pa smo dosegljivi vsak delovni dan med 8. in 20. uro. Prijazni podporniki vam bodo z veseljem odgovorili na dodatna vprašanja ali pomagali pri reševanju težav. Ne ustrašimo se čisto nobenega izziva, zato kar pogumno! : )

V zadnjih 20 letih smo postali največji v regiji: skupaj nam zaupa 100.000 zadovoljnih naročnikov, ki so pri nas registrirali že več kot 200.000 domen in izdelali smo že več kot 1.000 spletnih strani.

Divider

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.

"Za popuste do 57% izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 04 58 35 444 in vrnili vam bomo klic v najkrajšem možnem času"