Domenca logotip

Naša zgodba

Od mini ekipe l. 1999 do največjega registrarja .si in .eu domen v Sloveniji!

Zadnjih 24 let je bilo nedvomno zelo razgibanih in pestrih; od samega začetka smo stremeli k temu, da bi postali največji, najboljši in uporabnikom najbolj prijazen ponudnik spletnega gostovanja.

Začelo se je z ekipo študentov zanesenjakov, ki so imeli nekaj „viška“ prostora na zakupljenem strežniku. In kako to izkoristiti bolje kot tako, da ta prostor ponudiš še drugim in ob tem nekaj zaslužiš? Vse ostalo je zgodovina : )

Nadaljevali smo z ustanovitvijo spletne agencije in blagovne znamke oz. podjetja Domovanje.com, ki je ponujalo pakete gostovanja ter registracijo domen. Leta 2012 se nam je pridružila še Domenca.com, sicer primarno namenjena tistim, ki ste šele na začetku vaše spletne avanture. Leta 2016 sta obe blagovni znamki postali del mednarodne skupine DHH.

Naše podjetje že več kot 24 let skrbi za gostovanja spletnih strani, v zadnjih letih pa smo ponudbo razširili še z bolj fokusiranimi paketi (Cloud ponudba, Hiper paketi, Zasebni E-mail strežnik,…).

Postali smo številka ena v Sloveniji: zaupa nam več kot 31.000 zadovoljnih naročnikov in poskrbeli smo za registracijo več kot 75.000 domen. Neprestano razvijamo nove rešitve, ki bodo zadovoljile tudi najbolj zahtevne spletne profesionalce.

Naši poštni nabiralniki sprejemajo vaša sporočila 24/7, na telefonu pa smo dosegljivi vsak delovni dan med 8. in 20. uro. Prijazni podporniki vam bodo z veseljem odgovorili na dodatna vprašanja ali pomagali pri reševanju težav. Ne ustrašimo se čisto nobenega izziva, zato kar pogumno! : )

Zakaj je pametno izbrati Domenco?

24+ let
spletne tradicije

Smo podjetje, ki ima na področju spletnega gostovanja in registracije domen več kot 24 let izkušenj.

25 zaposlenih
strokovnjakov

Na vseh oddelkih za vas skrbijo izkušeni strokovnjaki z obširnim znanjem, vsak na svojem področju.

31.000+
zadovoljnih strank

Največji ponudnik gostovanja v Sloveniji – zaupa nam že več kot 31.000 uporabnikov različnih spletnih rešitev.

Prijazna podpora
na voljo 365 dni v letu

Vsak dan od 8. do 20. ure, vključno z vikendi in prazniki, vam bo na razpolago ekipa, ki bo odgovorila na vsa vaša vprašanja.

Več kot 1.600 strežnikov
v upravljanju

Ekipa izkušenih sistemskih administratorjev skrbi za vzpostavitev, posodobitve in monitoring več kot 1.600 strežnikov v 5  državah.

Pečat za izdan ISO certifikat

Zavezani
visokim standardom

Certifikat ISO 9001:2015, izdan s strani Bureau Veritas, dokazuje skladnost sistema vodenja za registracijo domen, spletno gostovanje, gostovanje v oblaku in VPS strežnike.

Kaj o Domenci pravijo naši uporabniki…

4.8/5

Ocena 4,88 od 5

Povprečna ocena zadovoljstva v obdobju januar – marec 2024

Prejeli smo že več kot 13.000 ocen naših uporabnikov. Več priporočil >

PODATKI PODJETJA

Naši kontaktni podatki, zemljevid in podobno.

ZAPOSLITEV

Pridružite se nam in nam pomagajte pisati našo zgodbo!

NAŠA EKIPA

Spoznajte ekipo, ki stoji za Domenco!

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.

info@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00

04 58 35 444

Vsak delavnik od 8:00 do 20:00

"Za popuste do 57% izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 04 58 35 444 in vrnili vam bomo klic v najkrajšem možnem času"