Domenca Logo

Vaša ideja se začne z Domen(c)o!

Vaša ideja se začne z Domen(c)o!

Registracija domene že od 0,99 € na leto.

Registracija domene že od 0,99 € na leto.

Vtipkajte in poiščite svojo novo domeno…
tudi do 96% ceneje!

Vtipkajte in poiščite svojo novo domeno… tudi do 96% ceneje!

 

Pridružite se prek 70.000 zadovoljnim lastnikom naših domen in izkoristite do kar 96% popusta.

Preverite trenutne kupčije najbolj priljubljenih domenskih končnic…

- 95%

.SI
0,99 €
19,98 €

- 50%

.COM
9,99 €
19,98 €

- 96%

.TOP
0,99 €
26,97 €

- 95%

.EU
0,99 €
19,98 €

- 85%

.SHOP
6,62 €
45,66 €

Domenca program zvestobe™.

Plačujte tudi do 57% manj. Več domen kot kupite, več prihranite.

Vsi obožujemo brezplačne stvari!

Ob zakupu vaše nove domene prejmete 4 brezplačne bonuse…

icon
Brezplačna spletna stran
icon
Brezplačen e-mail predal
icon
Brezplačno DNS gostovanje
icon
Super prijazna podpora

Vtipkajte in poiščite svojo novo domeno…
tudi do 96% ceneje!

Vtipkajte in poiščite svojo novo domeno… tudi do 96% ceneje!

 

Pridružite se prek 70.000 zadovoljnim lastnikom naših domen in izkoristite do kar 96% popusta.

Kaj o Domencinih storitvah pravijo naši uporabniki...

Kaj o Domencinih
storitvah pravijo naši
uporabniki...

Ocena 5 od 5 na podlagi 641 ocen uporabnikov. Več priporočil >

“Že od začetka sodelovanja so se njihove storitve izkazale za res kvalitetne. Vedno so bili profesionalni in dosegljivi. Tudi takrat, ko smo zaradi širitve ponudbe bili primorani nadgraditi pakete, res ni bilo nobenega problema. Domenca, hvala lepa. MojaČokolada.si – Andraž Gavez”

quote
Ko nam je zadnjič potekla domena in si s Telekomom nismo nikakor mogli pomagati kar nekaj dni, ste nam v sodelovanju z računalničarjem rešili problem. In to v rekordno kratkem času! Ob tej priložnosti bi se vam želela zahvaliti. Tudi tokrat ste nam prišli naproti, in sicer glede roka plačila. Smo namreč proračunski porabniki in so roki plačila zakonsko predpisani. Kaj naj vam predlagam? Samo to, da ostanite še naprej tako učinkoviti.
Tatjana
zadovoljna stranka Domence
quote
Rad bi pohvalil Mihovo pripravljenost in konstruktivno sodelovanje pri reševanju in odpravi problema. V današnjem času, ko vse poteka preko maila, cenim, da se lahko pokliče tudi telefonsko, ker se velikokrat lažje in hitreje urediti zadeve. Vaše storitve koristim in jih bom v prihodnje še več predvsem zaradi kvalitetne in hitre tehnične podpore. Še posebej bi pa res pohvalil Miha. To ni bilo prvič, da mi je pomagal.
Boštjan Š.
zadovoljna stranka Domence
quote
Hvala vam. Super ste. Vsec mi je bila vaša zavzetost v smislu 'se tole pogledam ce je morda tukaj' ko ste poizkušali rešiti še ko sva bila na telefonu.
Mitja S.
zadovoljna stranka Domence
quote
Z vami sem povsem zadovoljna. Nekajkrat je prišlo do zapletov, ki ste jih vedno rešili po pričakovanjih in zelo hitro. Zato sem še vedno vaša stranka, mislim, da že od leta 2006.
Irena S.
zadovoljna stranka Domence
quote
Najlepša hvala za odgovor, kar se ocene tiče-je absolutno najvišja možna. Hitro, kratko, jedrnato, razumljivo. Hvala vaši ekipi, super ste. (Saj zato pa zakup domene delamo pri vas in širimo dober glas o vas).
Sonja O.
zadovoljna stranka Domence
quote
Celo za soboto presenetljivo, ker sploh nismo pričakovali odgovora. Res da smo nekateri navajeni delati petek in svetek. Zgleda da se bomo počasi vsi tega navadili. Hvala za ažurnost, kar največ šteje pri vaših storitvah .
Tomaž
zadovoljna stranka Domence
quote
Odgovor na mojo težavo sem dobil v (presenetljivo) hitrem času... Hitro, natančno, škoda edino da se tega ne naučijo pri katerem malo večjem podjetju, ne pa da jim pišem, jih kličem in ne vem kaj.
Goran S.
zadovoljna stranka Domence
quote
Prvi hosting provider, ki sem ga kadarkoli imel. In zadnji. Hitrost, podpora, opcije - vse top! Hvala vam.
Mark O.
zadovoljna stranka Domence

“Za naš prvi spletni event Informativa so nam predlagali Hiper gostovanje z LiteSpeed tehnologijo s katero smo bili izjemno zadovoljni. Z njihovo podporo, ustrežljivostjo in samo hitrostjo
pa res presenečeni.
Proevent – Daša Kastelic”

Najbolj pogosta vprašanja, ki jih prejmemo z vaše strani...

Najbolj pogosta vprašanja, ki jih prejmemo z vaše strani...

Domena je naslov vaše strani na spletu. Naša domena je torej “domenca.com”.

Domena je sestavljena iz ključnih besed (v našem primeru iz besede “domenca”) ter iz končnice (“com”).

Registrirate lahko domene s poljubnimi ključnimi besedami (npr. podjetje-domenca.com, podjetjedomenca.com), na voljo imate več kot 2000 končnic (npr. domenca.shop, domenca.top, domenca.eu).

Registracija domene pomeni nakup nove domene. Registrirate oziroma kupite lahko le domene, ki še niso zasedene.

Proste domene najlažje najdete s pomočjo našega iskalnika. Vpišite želeno domeno in videli boste, ali je še prosta ali pa vas je nekdo prehitel ter jo registriral pred vami.

Izbira domene je pomembna, saj je ta pogosto prvi stik potencialne stranke z vašim podjetjem. Ob registraciji domene se vprašajte tudi, ali je za vaše obiskovalce pomembno, da registrirate več domen z različnimi domenskimi končnicami (.si, .com, .eu, …). Pri nas lahko izbirate med več kot 2000 domenskimi končnicami.

V Sloveniji najpogosteje uporabljamo .si domene, pogoste pa so tudi domene s končnico .com, zato je smiselno, da registrirate obe. S tem boste zaščitili svojo blagovno znamko in preprečili konkurenci, da registrira enako domeno z drugo končnico in tako zmede vaše kupce.

Če ciljate na evropske trge, sta za vas najbolj aktualni .com in .eu domeni. Obstaja pa tudi še cela vrsta bolj eksotičnih domen. Če ne veste, katero domeno oz. domensko končnico registrirati, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali!

Najprej preverite, ali so na voljo domene z drugimi končnicami. Primer: če je domena domenca.com že zasedena, preverite še domenca.si, domenca.eu, domenca.agency, … 

Odločitev je vaša. Lažje je berljiva domena s pomišljajem, seveda pa vedno priporočamo registracijo obeh domen. 

Zaščita pred potekom domene je storitev, ki zagotavlja, da bo domena, ki ima zakupljeno zaščito, pred potekom zagotovo podaljšana. Vse domene, ki imajo aktivno zaščito pred potekom, bomo za 1 leto avtomatično podaljšali mi. Nato pa vam bomo poslali račun za letno podaljšanje domene po redni ceni, skupaj s podaljšanjem zaščite pred potekom za naslednje leto.

Zaščito pred potekom je mogoče naročiti pri registraciji ali podaljšanju domene.

Več o zaščiti pred potekom >

Nekateri podatki o domenah, kot na primer kdo je lastnik posamezne domene, lastnikov e-poštni naslov in podobni zasebni podatki, so javno dostopni v bazi, imenovani WHOIS. S pomočjo WHOIS baze tako lahko vsak uporabnik spleta vidi več vaših osebnih podatkov.

Več o WHOIS zasebnosti >

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.