Domenca logotip

Strežniki

VPS
strežniki

LXC ali KVM VPS strežniki

Cloud
strežniki

Linux in Windows strežniki v oblaku. 

Namenski
strežniki

Visoka zmogljivost za velike ideje.

Varnostne
kopije

Prostor za hrambo pomembnih podatkov.

Iščete predvsem stroškovno učinkovito rešitev?

Potrebujete lasten prostor, lasten operacijski sistem in popolno svobodo pri delu s strežnikom?

Imate veliko znanja o strežniški administraciji ali pa imate v timu nekoga, ki obvlada delo s strežniki? Potrebujete predvsem veliko manevrskega prostora, da boste hitri, prilagodljivi in v trenutku odzivni na dogajanje. LXC VPS strežniki so pravi za vas!

Vzdrževano Cloud gostovanje je storitev, ki podjetjem omogoča, da svoje storitve in aplikacije gostujejo v oblaku. Gostovanje v oblaku pri Domenci ima številne prednosti, med drugim visoko razpoložljivost, zanesljivost in zmogljivost, prilagodljivost in razširljivost ter 24/7 strokovno podporo. Vzdrževano gostovanje v oblaku je še posebej privlačno za podjetja, ki se želijo osredotočiti na svoje ključne poslovne dejavnosti, saj lahko za gostovanje svojih storitev in aplikacij namesto lastne infrastrukture uporabijo infrastrukturo v oblaku, ki jo upravljajo strokovnjaki Domence.  

Vaš čas in energijo vložite v širjenje vašega posla, medtem pa bomo mi poskrbeli za hitro, varno in stabilno delovanje strežnika, ki bo prilagojen posebej za vas.

Imate veliko znanja o strežniški administraciji?

Potrebujete lasten prostor, lasten operacijski sistem ter popolno svobodo pri delu s strežnikom?

Morda pa prezkušate novo poslovno idejo in imate v timu nekoga, ki obvlada delo s strežniki? Potrebujete predvsem veliko manevrskega prostora, da boste hitri, prilagodljivi in v trenutku odzivni na dogajanje. KVM VPS strežniki so pravi za vas!

Z rešitvami v oblakih ne potrebujete visokih investicij v lastno strojno opremo in podatkovno sobo. Stroški storitev v oblaku so preverjeno nižji in se spreminjajo skladno s potrebami vašega podjetja. Strežniki v oblaku so varnejši in neprekinjeno delujejo tudi ob odpovedi strojne opreme.

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.

info@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00

04 58 35 444

Vsak delavnik od 8:00 do 20:00

"Podaljšanje domen tudi do 56% ceneje od objavljenih cen. Če imate večje število domen izpolnite spodnji obrazec."