Domenca Logo

Strežniki

Divider

Iščete predvsem stroškovno učinkovito rešitev?

Potrebujete lasten prostor, lasten operacijski sistem in popolno svobodo pri delu s strežnikom?

Imate veliko znanja o strežniški administraciji ali pa imate v timu nekoga, ki obvlada delo s strežniki? Potrebujete predvsem veliko manevrskega prostora, da boste hitri, prilagodljivi in v trenutku odzivni na dogajanje. LXC VPS strežniki so pravi za vas!

Vas zanima VPS spletno gostovanje, ki je prirejeno posebej za vaše potrebe?

Se ne želite ukvarjati s strežniško administracijo?

VPS paket vzdrževanega gostovanja vam omogoča popolnoma lasten strežnik, s katerim vi nimate skoraj nikakršnega dela, saj naši sistemski tehniki skrbijo za redne nadgradnje operacijskega sistema in strežniške programske opreme ter izvajajo nadzor nad njenim delovanjem.

Vaš čas in energijo vložite v širjenje vašega posla, medtem pa bomo mi poskrbeli za hitro, varno in stabilno delovanje strežnika, ki bo prilagojen posebej za vas.

Imate veliko znanja o strežniški administraciji?

Potrebujete lasten prostor, lasten operacijski sistem ter popolno svobodo pri delu s strežnikom?

Morda pa prezkušate novo poslovno idejo in imate v timu nekoga, ki obvlada delo s strežniki? Potrebujete predvsem veliko manevrskega prostora, da boste hitri, prilagodljivi in v trenutku odzivni na dogajanje. KVM VPS strežniki so pravi za vas!

Z rešitvami v oblakih ne potrebujete visokih investicij v lastno strojno opremo in podatkovno sobo. Stroški storitev v oblaku so preverjeno nižji in se spreminjajo skladno s potrebami vašega podjetja. Strežniki v oblaku so varnejši in neprekinjeno delujejo tudi ob odpovedi strojne opreme.

Divider

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.

"Za popuste do 57% izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 04 58 35 444 in vrnili vam bomo klic v najkrajšem možnem času"