➡️ BLACK FRIDAY DO -90 % POPUSTA

Spletno gostovanje z brezplačnimi SSL certifikati

SSL certifikat poskrbi za šifriranje podatkov med vašo spletno stranjo in obiskovalci strani ter omogoča varen prenos podatkov. SSL certifikati so dandanes že skoraj obvezni, saj brskalniki uporabnike opozarjajo, da so spletne strani, ki nimajo nameščenega certifikata, manj varne.

Poskrbite, da bo tudi vaša spletna stran prikazana kot varna:

Želim brezplačen SSL certifikat!

Izberite paket gostovanja, ki vsebuje brezplačen SSL certifikat za vsako gostujočo domeno, ter vključuje:

  • brezplačen prenos spletne strani,
  • 60 dnevno garancijo zadovoljstva.

Želim le SSL certifikat

Zakupite lahko tudi plačljiv SSL certifikat, ki ga lahko dodate na poljuben paket gostovanja. Certifikati se razlikujejo v načinu preverjanja in v tem, ali ga je mogoče uporabiti na eni poddomeni ali na poljubnem številu poddomen.

Pogosto nas vprašate

SSL certifikati skrbijo za šifriranje podatkov med vašo spletno stranjo in obiskovalci strani ter tako omogočajo varen (šifriran) prenos podatkov. To je še posebej pomembno, ko se prenašajo bolj občutljivi podatki (gesla, številke kreditnih kartic ipd.)

Na voljo sta vam dva tipa certifikatov: brezplačni in plačljivi SSL certifikati.

Brezplačni SSL certifikati so na voljo le v sklopu paketa gostovanja (tudi v naših paketih) ter jih ni mogoče naročiti kot ločeno storitev. Vzpostavijo se avtomatično, po pravilni usmeritvi domene na paket gostovanja.

Plačljive SSL certifikate (v naši ponudbi boste našli Comodo PositiveSSL, PositiveSSL Wildcard in EV SSL) pa lahko naročite kot samostojno storitev, neodvisno od tega, pri katerem ponudniku gostuje vaša spletna stran. Vzpostavijo se, ko prejmemo plačilo ter ko ustrezna organizacija preveri domeno ali organizacijo (odvisno od tipa certifikata).

Vsi SSL certifikati skrbijo za varnost (šifriranost) povezave, razlike med njimi so s stališča obiskovalca spletne strani samo v tem, kako je nosilec SSL certifikata oz. lastnik spletne strani prikazan v naslovni vrstici brskalnika.

Pri izbiri SSL certifikata se je zato smiselno vprašati, zakaj certifikat sploh potrebujete. Hočete le ugoditi zahtevam Googla, ki spletne strani s SSL certifikati uvršča višje na rezultatih iskanja, ali želite obiskovalcem jasno pokazati, da sta spletna stran in vaše podjetje vredna zaupanja?

V kolikor ste lastnik običajne spletne strani in nimate spletne trgovine ali drugega razloga, da bi v naslovni vrstici brskalnika prikazali naziv vašega podjetja, bo za vaše potrebe zadoščal že brezplačen SSL certifikat

Če ste lastnik spletne trgovine ali želite poudariti verodostojnost spletne strani podjetja, izberite SSL certifikat z dodatnim preverjanjem (extended validation oz. EV certifikat). V naslovni vrstici brskalnika bo tako izpisano tudi ime vašega podjetja, kar bo dodatno povečalo zaupanje obiskovalcev v vašo spletno stran.

Kaj o Domenci pravijo naši uporabniki…

4.8/5

Ocena 4,89 od 5

Povprečna ocena zadovoljstva v obdobju april – september 2023

Prejeli smo že več kot 13.000 ocen naših uporabnikov. Več priporočil >

Zakaj je pametno izbrati Domenco?

Prijazna in strokovna
podpora

Vse dni v letu vam bo na razpolago ekipa, ki bo znala odgovoriti na vsa vaša vprašanja.

2000+ domenskih
končnic

Na voljo imate več kot 2000 domenskih končnic po ugodnih cenah.

Nadzorna
plošča - cPanel

Urejajte svoje spletno gostovanje in domene v najbolj priljubljeni nadzorni plošči – cPanel.

23+ let spletne
tradicije

Za vas skrbi izkušena IT ekipa, ki ima na področju spletnega gostovanja več kot 23 let izkušenj.

30-dnevni
BREZPLAČNI preizkus

Nam ne želite takoj “poslati denarja”? Preizkusite naše storitve 100% na naše stroške – brez obveznosti in drobnega tiska.

60-dnevna garancija
na zadovoljstvo

V kolikor z našimi storitvami ne bi bili zadovoljni, vam (brez vprašanj) povrnemo celotno plačano kupnino.

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.

info@domenca.com

Vsak dan od 8:00 do 20:00

04 58 35 444

Vsak delavnik od 8:00 do 20:00

"Za popuste do 57% izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 04 58 35 444 in vrnili vam bomo klic v najkrajšem možnem času"