Vzdrževano WordPress gostovanje

za brezskrbno in hitro delovanje vaše WordPress strani

 

  Do 6-krat hitrejše delovanje spletne strani
Za super hitro delovanje poskrbijo LiteSpeed strežniki, ki so najboljša izbira za WordPress spletne strani. Za svetlobno hitro delovanje vaše spletne strani poskrbi še PHP 7.x, SSD diski, HTTPS, HTTP/2.
 
  Samodejne nadgradnje WordPress jedra in vtičnikov
Ali ste vedeli, da se kar 86 % vdorov na spletne strani zgodi zaradi nerednih posodobitev WordPress jedra, predlog in vtičnikov? Z vzdrževanim WordPress gostovanjem bo to preteklost, saj sistem ob vsaki novi različici poskrbi za samodejno nadgradnjo.
 
  Testno okolje (staging) dosegljivo z enim klikom
Pred večjimi spremembami na spletni strani, kot so posodobitve ali dodajanje novih funkcionalnosti, lahko zdaj na enostaven način delovanje sprva preverite na testnem okolju ter se tako izognete težavam na produkcijskem okolju.
 
  Avtomatska izdelava varnostnih kopij
Samodejne in ročne varnostne kopije bodo poskrbele, da ne boste nikoli več izgubili podatkov na svoji spletni strani. Varnostno kopijo datotek in baz lahko izdelate samo z enim klikom!
 

 

             
   
WordPress S
 
WordPress M
 
WordPress L
Prostor na hitrih SSD diskih   5 GB   10 GB   30 GB
Število jeder (CPU)   1
  2
  2
Spomin (RAM)   1,5 GB
  2 GB
  3 GB
Strežniki optimizirani za WordPress
(do 6x hitrejše delovanje)
  vključeno   vključeno   vključeno
Podpora za LiteSpeed cache   vključeno   vključeno   vključeno
Samodejne nadgradnje WordPress okolja   vključeno   vključeno   vključeno
Samodejne dnevne varnostne kopije   vključeno   vključeno   vključeno
Brezplačni SSL certifikati   vključeno   vključeno   vključeno
Orodja za razvijalce (Git, Composer, WP-CLI, itd)   vključeno   vključeno   vključeno
Možnost CDN CloudFlare   vključeno   vključeno   vključeno
Popust   30 % popust   30 % popust   30 % popust
Akcijska cena / mesec   20,94 €
  27,93 €
  34,93 €
    Naroči   Naroči   Naroči

   

Najboljša izbira za vse lastnike WordPress spletnih strani


Vzdrževano WordPress gostovanje je idealno za vse lastnike WordPress spletnih strani, ki si želijo čim lažje upravljanje spletne strani. Prilagojeno okolje z možnostjo samodejnih nadgradenj, staging (testnega) okolja, upravljanja varnostnih kopij, pregledovanja delovanja in napak, prikaz porabe sistemskih virov itd. Med mnogimi prednostmi vzdrževanega WordPress gostovanja velja izpostaviti še boljšo varnost, hitrejše nalaganje spletnih strani ter dnevno preverjanje za zlonamerno kodo.

Ob zakupu paketa je Wordpress že nameščen, poskrbeli pa smo tudi za namestitev vtičnikov in tem, ki so po naših izkušnjah najbolj koristni. To vam omogoča, da se lahko takoj posvetite izdelavi svoje spletne strani.

Paket omogoča tudi gostovanje e-mail predalov na vaši domeni.
Samodejne posodobitve, testno okolje in varnostne kopije


Skrb za redne posodobitve bo od zdaj naprej odveč, saj sistem samodejno preverja, ali so na voljo nove posodobitve WordPress jedra in nameščenih vtičnikov. V avtomatiziran sistem posodobitev so vključene vsi vtičniki, ki so del uradnih WordPress repozitorijev.

Testno okolje vam omogoča, da naredite kopijo vaše spletne strani. Vse večje spremembe ter popravke lahko najprej uredite na testnem okolju ter jih nato z enim klikom prenesete na produkcijsko okolje.

Pred vsakim večjim posegom na spletni strani je priporočljivo izdelati varnostno kopijo. V vzdrževanem WordPress gostovanju je izdelava varnostnih kopij še posebej enostavna, saj vse poteka v Wordpress urejevalniku vaše strani.
 
 
   

Ob težavah vam je na voljo naša ekipa strokovnjakov


Vsi paketi vsebujejo brezplačno podporo, ki zajema pomoč pri prijavi v uporabniške strani in nadzorno ploščo cPanel.

Pomagamo pa vam lahko tudi pri težavah s spletno stranjo: namesto vas lahko namestimo vtičnike ali teme, optimiziramo delovanje spletne strani, uredimo spremembe na strani, vam pomagamo pri delu z varnostnimi kopijami ali podatkovnimi bazami, odpravimo posledice zlorabe strani ter še na mnogo drugih načinov poskrbimo za brezhibno delovanje vaše spletne strani. Pišite nam za ponudbo.
POGOSTA VPRAŠANJA


+ Kaj je Vzdrževano WordPress gostovanje?

Vzdrževano Wordpress gostovanje je najboljša izbira za vse lastnike WordPress spletnih strani, ki ne želijo izgubljati časa in živcev z vzdrževanjem svojih spletnih strani.

Pri Domenci smo pripravili paket gostovanja, ki so prilagojeni vaši WordPress spletni strani. V paket gostovanja lahko prenesemo vašo obstoječo spletno stran, lahko pa vzpostavite tudi novo stran, pri čemer vam je v pomoč prednameščen WordPress. Poskrbeli smo tudi za samodejne nadgradnje jedra WordPressa ter vtičničkov, ki so del uradnih WordPress zbirk. Prednosti Vzdrževanega WordPress gostovanja so še testno (staging) okolje, enostavno kreiranje in obnova varnostnih kopij, pregled nad delovanjem ter napakami spletne strani, večja hitrost delovanja strani zaradi LiteSpeed strežnika ter dnevno preverjanje pred okužbami.
Paketi omogočajo tudi gostovanje e-mail predalov na vaši domeni: ustvarite lahko neomejeno število e-mail predalov!


+ Zakaj so LiteSpeed strežniki najboljša izbira za WordPress stran?+ Kako potekajo samodejne nadgradnje jedra, vtičnikov in tem?+ Kako je poskrbljeno za varnostne kopije+ Kaj je produkcijsko in kaj testno okolje?+ Ali poskrbite za prenos moje spletne strani na nov paket gostovanja?+ Kaj pa v primeru, če ne bomo zadovoljni z vzdrževanim WordPress gostovanjem?


PRIPOROČENI VTIČNIKI

 NAJEMI STROKOVNJAKA

 CENIK 

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Z veseljem vam bomo pomagali izbrati prave storitve za vaše potrebe.

04 58 35 444 info@domenca.com

Pomagamo vam uspeti na spletu!
1. v regiji
200.000+ registriranih domen
100.000+ zadovoljnih naročnikov
1.000 izdelanih spletnih strani
75 sodelavcev se trudi za vas
20 let spletne tradicije
 
Zaupajo nam
mali in veliki podjetniki!


  podjetje Skupine DHH  
Prijavite se na e-novice!
Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
 
 
Informacije in podpora
04 58 35 444
info@domenca.com

DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55
1000 Ljubljana
Slovenija

Splošni podatki podjetja >
Zaposlitev >
DOMENCA
SPREMLJAJTE NAS

 

Podprti načini plačila


GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

© 1999 - 2020 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV.  | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni