Domenca Logo

WordPress

"WordPress je super!"

Zato boste v naši ponudbi našli pakete gostovanja, ki so prilagojeni prav za WordPress. Pomagamo pa vam lahko tudi pri izdelavi vaše nove spletne strani ali trgovine.

Divider

Pogosto nas vprašate

CMS WordPress je trenutno najbolj priljubljen urejevalnik spletnih strani na svetu! V marcu 2019 je W3Techs objavil podatek, da je WordPress presegel 33,3 % delež strani, ki so narejene s tem urejevalnikom.

WordPress lahko namestite v vseh paketih gostovanja pri Domenci (izjema sta le paketa, ki ne vsebujeta podatkovne baze). Namestitev je zelo enostavna s pomočjo orodja Softaculous.

Če se ne želite sami ukvarjati z namestitvijo, lahko to uredimo mi ali pa naročite enega od paketov Vzdrževanega WordPress gostovanja. WordPress gostovanje vsebuje že nameščeno WordPress stran, poskrbi pa tudi za redne nadgradnje in testno okolje.

Izberete lahko katerikoli paket gostovanja, priporočamo pa vam Vzdrževano WordPress gostovanje. Ta ponuja številne prednosti:

  • samodejne nadgradnje jedra WordPress in vtičnikov,
  • testno okolje, ki je dosegljivo z enim klikom,
  • samodejno in ročno izdelavo varnostnih kopij,
  • izredno hitre strežnike z Litespeed in možnostjo LSCache.

Vas zanima še več prednosti? Preberite več o vzdrževanem WordPress gostovanju >

Seveda! WordPress je izredno prijazen urejevalnik spletnih strani in ima izjemen nabor brezplačnih vtičnikov, s katerimi na stran dodate nove funkcionalnosti. Zato je najboljša izbira za vse spletne začetnike!

Pri izdelavi spletne strani vam lahko pomaga tudi naša ekipa: spletno stran lahko izdelamo “na ključ” ali pa jo izdelamo skupaj z vami v obliki delavnice. Pišite nam za več informacij.

Seveda! Našim strankam najpogosteje pomagamo pri čiščenju spletne strani (po vdorih ipd), pohitritvi delovanja strani ali trgovine in mnogih drugih specialističnih delih.

Pišite nam, opišite svojo težavo in skupaj bomo našli najboljšo rešitev!

Divider

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.

"Za popuste do 57% izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 04 58 35 444 in vrnili vam bomo klic v najkrajšem možnem času"