Najlažji način za izdelavo predstavitvene strani podjetja

Pred leti ste morali za izdelavo spletne strani dobro poznati tudi HTML kodo, danes pa to ni več potrebno. Spletno stran lahko izdelate z urejevalniki, kjer na želeno mesto preprosto povlečete besedilo in slike. Take spletne strani uporabljajo pred-pripravljene oblikovne predloge, ki so najpogosteje prilagojene tudi za mobilne naprave.

Eden od takih urejevalnikov je tudi Domencin urejevalnik spletnih strani. Pri nas lahko spletno stran izdelate v le 3 korakih: najprej izberete oblikovno predlogo, nato vnesete vsebine, na koncu pa z enim klikom objavite stran na svoji domeni.

Sedaj lahko urejevalnik preizkusite tudi vi, saj ponujamo brezplačno preizkusno obdobje. Naročite svoj DEMO dostop in izdelajte sodobno spletno stran vašega podjetja:

1. Izberite oblikovno predlogo

Po prijavi v urejevalnik boste morali najprej izbrati oblikovno predlogo oziroma dizajn vaše spletne strani. Izbirali boste lahko med več kot 140 dizajni – prav vsi so prilagojeni tudi za mobilne naprave.

Vse oblikovne predloge lahko še dodatno prilagodite: vstavite svoj logotip in zamenjate barvno paleto predloge.

2. Na stran dodajte besedilo in slike

Besedilo dodate tako, da na spletno stran povlečete gradnik za besedilo, nato pa vpišete želeni tekst. Tekst lahko seveda poljubno oblikujete, saj vam je na voljo standarden urejevalnik besedila, ki je zelo podoben tistemu v programu Word.

Podobno na stran naložite tudi slike in fotogalerije. Na stran preprosto povlecete pravi gradnik ter v naslednjem koraku na svojem računalniku poiščete slike. Slike lahko v urejevalniku spletne strani tudi uredite, saj vsebuje posebno aplikacijo, kjer lahko sliko obrežete, pomanjšate, spremenite barve, dodate besedilo ipd.

Urejevalnik omogoča tudi dodajanje PDF datotek, spletnih obrazcev, povezav do socialnih omrežij, …

3. Objavite stran na svoji domeni z enim klikom

Ko končate z delom lahko stran objavite na svoji domeni. Preprosto kliknete na gumb Objavi in stran bo vidna na vaši domeni!

Imejte vse storitve na enem mestu

Ob zakupu paketa spletnih strani dobite tudi brezplačen SSL certifikat, gostovanje spletne strani in gostovanje za e-mail predale. Pri Domenci pa lahko registrirate tudi domeno, tako da imate vse storitve na enem mestu!

Podobni članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja