Error Too Many Redirects [WordPress napake]

OPOZORILO: Pred odpravo napak ali spreminjanjem datotek vam svetujemo, da si ustvarite varnostno kopijo datotek in podatkovne baze.

Ta napaka se ponavadi zgodi zaradi napačne konfiguracije preusmeritev.

WordPress je SEO prijazen in uporablja strukturo URL naslovov s funkcijo preusmerjanja, ki pa jo uporabljajo tudi nekateri vtičniki. Na primer, vtičnik WordPress SEO vam omogoča, da odstranite bazo kategorij iz URL-jev kategorij, tako da uporabnike preusmerite na URL brez baze kategorije. Prav tako so funkcijo uporabljajo vtičniki za predpomnenje (cache) podatkov.

Zaradi napačne konfiguracije v katerem koli od teh orodij za preusmerjanje, lahko vaše spletno mesto na koncu preusmeri uporabnike na URL, ta pa jih preusmeri nazaj na referenčni URL. V tem primeru je uporabniški brskalnik ujet med dvema stranema in zato vidite napako.

Ena od možnih rešitev je, da preverite, da sta URL naslova v vaši administratorski plošči WordPressa enaka. V meniju kliknite povezavo “Setting” in nato “Splošno”. Polji “Naslov za WordPress (WordPress Address)” in “Naslov spletišča (Site Address)” naj bosta nastavljeni enako.

Omenjeno lahko uredite tudi preko “wp-config.php” datoteke. Dodajte spodnji vrstici pred stavkom ‘That’s all, stop editing! Happy blogging’.

define(‘WP_HOME’,’http://mojadomena.si’);
define(‘WP_SITEURL’,’http://mojadomena.si’);

Če to ni rešilo vaše težave, je verjetno, da je prišlo do težave z vtičnikom. Kot že omenjeno, več vtičnikov WordPress uporablja tehnike preusmerjanja. Poskusite izklopiti vtičnik, ki povzroča težave.

Potrebujete pomoč pri ureditvi napake?

Pri tem vam lahko pomaga tudi naša ekipa Domenca strokovnjakov. Pišite nam ali pa si preberite več o storitvah, ki jih nudimo za naše stranke.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja