Prenovljeno orodje za e-mail marketing Dostavljalec

Dostavljalec je orodje za e-mail marketing s skoraj 8 letno tradicijo, saj ga naše stranke uporabljajo že od leta 2011. V letošnjem letu je bil uporabniški vmesnik Dostavljalca popolnoma prenovljen in je sedaj še prijaznejši za uporabo.

Katere novosti prinaša?

  • Prijazen in enostaven urejevalnik

Orodje Dostavljalec vsebuje povleci & spusti (drag & drop) urejevalnik, s katerim boste hitro izdelali lepe e-mail kampanje – brez znanja HTML-ja ali programiranja!

  • Ogromno oblikovnih predlog e-novic

Nimate žilice za oblikovanje? V Dostavljalcu boste našli mnogo predpripravljenih predlog za vsako priložnost: predstavitev izdelkov spletne trgovine, božično čestitko ali pa le lepo moderno e-novico.

Predloge so prilagojene tudi za mobilne naprave, zato bodo vaše e-novice lepo prikazane na vseh napravah.

  • V slovenskem jeziku, s podporo v slovenščini

Uporabniški vmesnik Dostavljalca, vsa navodila in podpora so v slovenskem jeziku. Če potrebujete pomoč, nam lahko kadarkoli pišete ali pa nas pokličete vsak delavnik med 8:00 in 20:00.

Za Dostavljalcem stoji podjetje, ki bedi tudi nad blagovno znamko Domenca.com. Zato pričakujte hitro in strokovno podporo.

  • Napredna orodja za vse, ki potrebujete nekaj več

Izkoristite vse prednosti personalizacije sporočil, segmentacije baz stikov, samodejne odzivnike in sprožilce, A/B teste in mnogo več.

Presenetite svoje stranke z e-voščilom

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.