7 razlogov za Dostavljalca

Za Dostavljalca ste gotovo že slišali, saj je pri nas najbolj priljubljeno orodje za e-poštni marketing, ki je hkrati tudi zelo prijazen do uporabnikov, ki v teh vodah morda niso najbolj vešči. Še 🙂

Danes vam na pladnju ponujamo 7 skoraj da pravljičnih razlogov, zaradi katerih boste ob koncu tega prispevka že hiteli na dostavljalec.si in si kreirali svoj račun. Hint, hint: 2000 sporočil na mesec lahko pošljete popolnoma brezplačno!

  1. Omogoča vse, kar omogočajo „veliki“

Niste prepričani, kateri naslov je boljši – testirajte ga! Ne veste, koliko od 1000 poslanih sporočil je tudi dejansko odprtih? Ni problema – preverite v poročilu! Dostavljalec omogoča A/B testiranje, sledenje klikom in drugo analitiko, s pomočjo katere spremljate uspešnost kampanj ter jih nato tudi lažje prilagodite.

2. Enostavno urejanje predlog

Pozabite na (pred)znanje programiranja in uporabo orodij, ki so namenjena spletnim oblikovalcem. V Dostavljalcu boste predlogo uredili na enostaven, „vleci in spusti“ princip, ki ne zahteva posebnih sposobnosti, hkrati pa lahko z njim uredite krasne predloge, ki se skladajo s celostno grafično podobo vašega podjetja.

3. Velika izbira prednastavljenih predlog

In če se vam z oblikovanjem predlog sploh ne da ukvarjati – ni panike! Izbirate lahko kar med 75 različnimi in že izdelanimi predlogami. Seveda lahko uporabite tudi lastno HMTL predlogo, če jo imate. Uvozite jo v Dostavljalca in evo – že ste pripravljeni na akcijo!

4. Prilagojen tudi za mobilne naprave

Ali veste, da se večina e-mailov danes prebere na mobilnih napravah? Hja, tako je, mobitele imamo pač vedno s sabo … A nič ni hujšega kot to, da želiš med malico na mobitelu preveriti vsebino sporočila in je v resnici ne moreš, ker ni prilagojena mobilni napravi.

Z uporabo Dostavljalca se boste tej neprijetnosti izognili, saj se vsebina sporočil avtomatsko prilagodi različnim napravam in je zato bolj prijazna za branje.

5. Enostaven uvoz stikov

Imate vaše stike shranjene v Excellu ali kateri drugi tekstovni datoteki? Odlično! Na prav enostaven način jih lahko uvozite v Dostavljalca. Seveda lahko bazo stikov kasneje tudi izvozite

6. Vmesnik in podpora v slovenskem jeziku

Mnogi se ustrašijo profesionalnih orodij za e-mail marketing, ker so ta povečini na voljo v angleškem jeziku. Zdaj pa je tako: če si začetnik, ti določeni izrazi še v slovenščini niso jasni, kaj šele v angleščini! Evo, Dostavljalec rešuje tudi ta problem, saj je v celoti v slovenskem jeziku! Če naletite na težave, se lahko obrnete na našo ekipo, ki vam bo z veseljem pomagala … v slovenskem jeziku 🙂

7. Enostaven, a profesionalen

Dostavljalec je nedvomno zelo prijazen za uporabo, a zato nič manj profesionalen! Primeren je zlasti za manjša podjetja, društva in zavode, ki potrebujejo orodja za pošiljanje e-novic oz. obveščanje svojih članov o tekočem dogajanju. Čeprav mnogi to še vedno počnete preko lastnega e-naslova, to ni primer dobre prakse, saj izpadete zelo amaterski, ob večjem številu kontaktov pa lahko pri vašem ponudniku gostovanja hitro dosežete omejitev poslanih sporočil na uro.

Razlogov za uporabo Dostavljalca je sicer še najmanj 1-krat toliko. Ne verjamete? Prepričajte se tako, da ga preizkusite še danes … in to popolnoma brezplačno >>>

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja