Je vaša spletna trgovina pripravljena na Black Friday?

Do Black Friday nas loči dober teden, zato ste načrt akcij zagotovo že pripravili. Pa ste preverili, da je na povečanje števila obiskovalcev pripravljena tudi vaša spletna trgovina?

Na hitro delovanje spletne trgovine vpliva mnogo dejavnikov: od same optimizacije delovanja trgovine, do zmogljivosti paketa gostovanja, kjer se stran nahaja. Če vaša spletna trgovina še vedno gostuje na manj zmogljivih (a zato ugodnih) paketih spletnega gostovanja, obenem pa beležite vse več obiskovalcev, je pred Black Friday pametno razmisliti o selitvi na zmogljivejše pakete. Verjetno ne želite, da bi vaša trgovina v času največjega navala obiskovalcev prenehala delovati?

Rešitev je spletno gostovanje za najbolje obiskane spletne trgovine: Hiper gostovanje

Hiper pakete odlikujejo zmogljivost VPS strežnikov ter vse prednosti deljenega gostovanja. So najboljša izbira za vse lastnike zahtevnejših spletnih trgovin in spletnih strani, ki nimate želje ali znanja, da bi urejali lasten strežnik, potrebujete pa napredne rešitve.

Naj izpostavimo le 3 prednosti novega Hiper gostovanja:

  • Vaša stran bo delovala do 6x hitreje! Za to bodo poskrbeli hitri Litespeed strežniki in SSD diski.
  • Optimizirano delovanje za Magento in WordPress + WooCommerce. S pomočjo vtičnikov za predpomnjenje boste lahko izkoristili vse prednosti, ki jih nudi Litespeed. Preverite LSCache za WordPress trgovine in LiteMage Cache za Magento trgovine.
  • Za varnost poskrbimo mi z Domenca aktivno zaščito. Domenca aktivna zaščita samodejno odpravlja ranljivosti, s pomočjo požarnega zida (Firewall) preprečuje vdore in napade (npr. DDoS napade) ter vas opozori v primeru najdbe sumljivih datotek ali aktivnosti.

Pomembna prednost je še zanesljiva ekipa Domence, na katero se lahko obrnete ob težavah. Štejemo več kot 20 članov in smo specializirani za različne spletne naloge. Če boste potrebovali pomoč ali nasvet, nas lahko pokličete oziroma nam pišete vsak dan od 8:00 do 20:00.

Preizkusite, kako hitro lahko vaša trgovina deluje na Hiper gostovanju!

Verjamemo, da je Hiper gostovanje res najboljša rešitev za vse priljubljene spletne trgovine. Da bo odločitev za prehod na zmogljivejše gostovanje lažja, smo pripravili posebne popuste za nova naročila. Izkoristite 30 % popust in NAROČITE HIPER PAKET še danes!

PREVERI HIPER GOSTOVANJE >>>

Podobni članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja