Linux sistemski administrator

Delo obsega načrtovanje in vzdrževanje strežniške infrastrukture več blagovnih znamk v Sloveniji (Domenca, Domovanje in Si-Shell) ter v Švici, na Hrvaškem in v Srbiji.

Si želiš nadgraditi svojo kariero v svetu tehnoloških rešitev?

 

Če si ambiciozen, iščeš dodatno znanje in se želiš dokazati ter biti del uspešne ekipe, ki je št. 1 na svojem področju, potem si na pravem mestu…

V podjetju Webtasy, d.o.o., ki nudi široko paleto spletnih rešitev več kot 30.000 strankam blagovnih znamk Domenca, Domovanje in Si-Shell, iščemo za dolgoročnejše sodelovanje novega sodelavca/ko v oddelku Sistemske administracije, v kateri je trenutno 6 članov.

Postani del super ekipe, ki širi svoja znanja tudi izven meja Slovenije – Webtasy je namreč del večje skupine podjetij DHH SpA, v kateri je zaposlenih več strokovnjakov na področju spletnih tehnologij. Poleg možnosti pridobivanja znanj na konferencah in podobnih dogodkih (Kubecon, PromCon, Shift, CloudFest, RIPE, …), letno organiziramo srečanje strokovnjakov znotraj skupine, kjer si izmenjujemo znanje in izkušnje. Možno je tudi začasno delo iz katerekoli lokacije skupine.

Ker si želimo še naprej ostati vodilno podjetje v svetu spletnih storitev, bomo še posebej veseli karierno usmerjenih posameznikov, ki so pripravljeni trdo in pametno delati ter hitro prevzeti odgovornost.

*Brez skrbi – pri spoznavanju okolja in osvajanju novega znanja boš deležen/a podpore celotne ekipe naših strokovnjakov, ki ti bo pomagala do hitrejšega napredka. 

Kaj bo obsegalo tvoje delo?

Delo obsega vzdrževanje preko 1.500 večinoma lastnih fizičnih in virtualnih strežnikov lociranih v Sloveniji, Švici, na Hrvaškem in v Srbiji ter načrtovanje, vzpostavljanje, nadzor in vzdrževanje strežnikov in rešitev na področju virtualizacije, omrežij in informacijske varnosti.

Naše poslanstvo je, da tehnično kompleksne rešitve poenostavimo in jih naredimo prijazne za končnega uporabnika, zato vedno iščemo nove načine (in postopke), kako lahko še izboljšamo uporabniško izkušnjo.

Uporabljamo sledeče tehnologije in rešitve:

  • mrežna oprema: Juniper, Fortinet, Mikrotik,
  • strežniki in diskovna polja: IBM, Supermicro, Dell,
  • operacijske sisteme: CloudLinux, AlmaLinux, CentOS, Debian, Windows,
  • virtualizacija: CloudStack, OVirt, Proxmox, KVM, LXC,
  • relacijske podatkovne baze: MariaDB, MySQL, PostgreSQL, MS SQL,
  • spletni strežniki: LiteSpeed, Apache, Nginx, HAProxy,
  • nadzorne plošče: cPanel, Plesk, DirectAdmin, Webuzo,
  • avtomatizacija: Puppet, Ansible,
  • nadzor delovanja sistemov: Prometheus, Grafana, Nagios, Zabbix
  • in drugo.
 

Predstavitev podjetja in ekipe

Podjetje Webtasy, d.o.o. upravlja blagovne znamke Domenca, Domovanje in Si-Shell ter je največji slovenski ponudnik spletnega gostovanja in registracije domen.

Poleg ekipe 25 sodelavcev (v Sloveniji) in več kot 24 let izkušenj, se lahko pohvalimo s tem, da skrbimo za več kot 30.000 strank z več kot 75.000 domenami.

Webtasy, d.o.o. je sicer del mednarodne skupine podjetij DHH SpA (www.dhh.international) s podjetji in oddelki v Sloveniji, Švici, Italiji, na Hrvaškem, v Srbiji in Bolgariji, v kateri je skupno preko 180 sodelavcev. Skupina upravlja s preko 200.000 domenami za več kot 120.000 strank.

Kaj lahko pričakuješ, ko boš prišel k nam?

Na začetku bo sledilo obdobje cca. 2-3 mesecev, ko ti bomo preko intenzivnega izobraževanja predali vse informacije in znanje, ki ga potrebuješ. Preko konkretnih primerov in s pomočjo mentorja (sodelavca) boš spoznal/a podrobnosti našega vsakdanjega dela.

Po koncu uvajanja boš pripravljen za samostojno delo. Še vedno pa boš imel na voljo sodelavce, ki vedno radi priskočijo na pomoč.

 

Kaj ti nudimo?

Delo se opravlja v prostorih podjetja Webtasy, d.o.o., natančneje na naslovu Pod hribom 55 v Ljubljani (blizu obvoznice in tik ob vznožju Rožnika), kjer te čaka tudi brezplačno parkiranje.

Mesečna plača sega od 2.000 € do 3.000+ € bruto / mesec (+nadomestilo za dežurstvo: 300 do 500 € bruto / mesec), odvisno od izkušenosti ter uspešnosti (o začetnih številkah se pogovorimo na spoznavnem sestanku).

Zaposlitev je redna.

Poleg tega ti pripada regres v višini 2.150 € neto, dodatek za prehrano in dodatek za prevoz na delo po zakonu (ponavadi po kilometrih).

Poleg samih številk obstaja še vrsto drugih simpatičnih razlogov, zakaj se ti splača prijaviti.

V naši ekipi vlada pozitivna energija, s katero bo pridobivanje novega znanja še lažje. Še posebej, ker velikokrat odidemo na konference in tečaje.

Za še bolj uspešno delo bomo za tebe poskrbeli z neomejeno količino sveže kave čaja in sadja, v poletnih dneh pa je vedno na voljo zamrzovalnik poln sladoleda.

Za sproščenost in še boljše vzdušje v pisarni pa poskrbijo turnirji v namiznem tenisu in PIZZA petki.

Tako da …

Verjamemo, da si ob zadnjih stavkih postal/a vsaj nekoliko lačen in željan prijave na delovno mesto …

 

Kako se lahko prijaviš?

Preprosto – svojo prijavo na delovno mesto pošlji do 30.6.2023 na elektronski naslov: zaposlitev@webtasy.com

Prosimo, da poleg prijave priložiš svoj življenjepis in podatek na katero delovno mesto se prijavljaš.

V kolikor te prepoznamo kot potencialnega kandidata za našo ekipo, te bomo v najkrajšem možnem času kontaktirali.

Komaj čakamo, da se spoznamo,

Ekipa Webtasy

 

P.S. V primeru, da se v zgornjem opisu nisi prepoznal, pa nič hudega. Če poznaš iz svojega kroga družine ali prijateljev osebo, ki bi mu delovno mesto bilo všeč, te lepo prosimo, da tole spletno stran posreduješ naprej.

 

"Za popuste do 57% izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 04 58 35 444 in vrnili vam bomo klic v najkrajšem možnem času"