Domenca Logo

Kaj pomeni neomejeno?

Ni vam več treba skrbeti, da bi vaše spletno mesto preseglo promet ali prostor in kaj se bo potem zgodilo.

Divider

Še vedno pa pričakujemo, da boste poskrbeli za veliko drugih stvari. Če vaše spletno mesto ni primerno tehnično optimizirano in povzroča težave drugim stranem na istem strežniku, potem lahko pričakujete, da vas bo naše osebje kontaktiralo ter prosilo, da uredite težavo in/ali vam predlagalo večji paket.

Med tipične težave “nevzgojenih” spletnih strani sodi prevelika poraba pomnilnika (RAM), preveč porabe procesorja ali izvajanje nenormalno velikega števila branj in pisanj z diska. Zato smo tu postavili tudi zgornjo mejo, ki jo paketi še podpirajo, kar je podrobno opisano na strani Zmogljivosti paketov.

Vsekakor imate lahko tudi neomejeno število podatkovnih baz. Prosimo pa vas, da jih redno optimizirate, obdržite velikost posamezne baze na nekaj GB in ne izvajate večjega števila sočasnih povezav, če to ni nujno.

Neomejeno ne pomeni, da lahko neracionalno uporabljate sistemske vire. Še vedno pričakujemo, da boste poskrbeli za to, da bo vaša stran delovala hitro in uporabljala čim manj sistemskih virov. To bo dobro tudi za vas in vaše obiskovalce!

Verjemite, vsak urejen gostitelj ima iste omejitve. Mi se le trudimo biti pošteni in vas o tem obvestimo vnaprej.

 

Kaj ni dovoljeno v neomejenih paketih?

Na kratko bi lahko rekli, da niso dovoljene spletne strani, kjer je osnovni namen uporaba prometa ali diska.

Bolj natančni primeri strani, ki niso dovoljene:

  •   strani, kjer vire v vašem gostovanju brezplačno ali plačljivo ponujate tretjim osebam,
  •   strani za deljenje, nalaganje datotek, distribuiranje datotek,
  •   strani za izdelovanje varnostnih kopij,
  •   oglaševalski strežniki, igralni in podobni strežniki.

 

To se pa ne sliši neomejeno?

V resnici je za vsakogar, ki želi dati na strežnik dobro napisano spletno stran za tipično podjetje, popolnoma neomejeno.

Namen tega zapisa je, da tisti majhni desetinki odstotka uporabnikov, ki bi deljeno gostovanje radi zlorabljali za gostovanje piratske vsebine ali pa bi poceni, na račun drugih uporabnikov, radi prišli do virov celotnega strežnika, povemo, da tega ne bomo dopustili.

  

Preverite torej našo ponudbo paketov:

Divider

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav.

"Za popuste do 57% izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 04 58 35 444 in vrnili vam bomo klic v najkrajšem možnem času"