Hiper gostovanje: kjer tudi najzahtevnejše spletne trgovine delujejo hiper HITRO

Ste (ali boste kmalu) lastnik dobro obiskane in uspešne spletne strani ali trgovine? Verjetno se še spomnite časov, ko je vaša stran hitro delovala na deljenem spletnem gostovanju – na paketu, ki vas je letno stal le 50 €. Z uspehom spletne strani so prišle nove težave: počasno delovanje ali tudi občasno nedelovanje zaradi prevelikega navala obiskovalcev (potencialnih kupcev).

Zavedate se, da boste morali kmalu poiskati nov paket gostovanja. A kaj ko ne veste, katerega izbrati … 🙁 Berite dalje, predstavljamo novo ponudbo spletnega gostovanja, ki je namenjeno prav vam!

Kako prepoznati, da je stran prerasla trenutni paket gostovanja?

Lastniki strani, ki šele začenjate s spletnim poslom, najpogosteje izberete najcenejši paket gostovanja (pri nas je to paket Neomejen začetek). Prepriča vas nizka cena, saj dobite paket že za 20 € / leto.

S tem ni nič narobe – neomejeni paketi so namenjeni spletnim začetnikom, ki potrebujejo zanesljiv paket gostovanja za ugodno ceno.

A dobro je vedeti, da so ti paketi ugodni z razlogom: ker so namenjeni manj obiskanim spletnim stranem, so tudi manj zmogljivi. Zmogljivost paketa je določena z različnimi parametri, med njimi sta tudi procesorska moč ter največje število sočasnih povezav. Ko spletna stran preseže omejitve paketa gostovanja, nastopijo težave, ki se izrazijo s počasnim delovanjem ali prikazom strani napake.

Če vaša vse bolj obiskana spletna trgovina še vedno gostuje na paketu gostovanja z osnovno zmogljivostjo, bodo obiskovalci najverjetneje to opazili kot počasno delovanje ali javljanje napak. Verjetno nočete preizkusiti zmogljivosti paketa gostovanja, ko se odločite oglaševati na Facebooku ali Googlu in na spletni strani pričakujete povečan obisk? Bo potem sploh še delala? 🙂

Rešitev za profesionalce: VPS strežnik

Dolgo je veljalo, da je edina rešitev za zahtevnejše spletne strani lasten strežnik oziroma VPS gostovanje. A žal ta izbira za sabo potegne ogromne stroške ne le strežnika, pač pa tudi sistemskega administratorja, ki bo znal rokovati z VPS strežnikom. To je pa cena, ki je večina lastnikov spletnih trgovin ne želi in ne more plačati.

Rešitev za navadne smrtnike (lastnike zahtevnejših strani in trgovin): Hiper gostovanje

Pri Domenci smo našli rešitev! Oblikovali smo nove pakete gostovanja, ki združujejo enostavnost upravljanja neomejenih paketov in zmogljivost VPS strežnikov.

Delo s Hiper paketom je zelo podobno rokovanju z navadnim, neomejenim paketom. Na voljo imate cPanel nadzorno ploščo ter vse njene prednosti (Softaculous za hitro namestitev WordPressa, izdelavo varnostnih kopij, WP-CLI, SSH, …).

Neverjetno hitro delovanje omogočajo strežniki z SSD diski ter Litespeed cache. Poskrbeli pa smo tudi za znatno večje omejitve (npr. sočasnih povezav), ki bodo prenesle tudi največje navale obiskovalcev.

Kot bonbonček smo dodali še brezplačne SSL certifikate ter Domenca aktivno zaščito, ki bo samodejno odpravila varnostne ranljivosti vaše spletne strani, preprečila morebitne napade ter vas opozorila ob najdbi sumljivih datotek.

Dodatna prednost: ekipa, na katero se lahko zanesete

Če še vedno berete, se verjetno res ne želite ukvarjati z administracijo lastnega strežnika, ampak želite vso pozornost nameniti svojemu spletnemu poslu. A če niste čisti novinec, že veste, da lahko vedno pride do težav. Takrat se boste lahko obrnili na našo ekipo: sestavljajo jo strokovnjaki različnih področij, ki vam bodo na voljo vsak dan med 8. in 20. uro.

Preverite našo novo ponudbo paketov HIPER GOSTOVANJA >>>

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.