Kaj morate upoštevati, če želite imeti uspešno WordPress stran?

Večina uporabnikov se dandanes odloča za izdelavo svoje v WordPressu, najbolj priljubljeni platformi na svetu. Razlog za to je enostavnost uporabe. Žal pa vas lahko majhne napake v WordPressu dolgoročno veliko stanejo. Če ste eden od podjetnikov, ki gradijo imperij v CMS WordPress, si na poti do uspeha pomagajte s spodnjimi nasveti.

Optimizacija in hitrost

Najprej poiščite dober paket gostovanja, ki ustreza zahtevam vaše spletne strani. V naši ponudbi boste našli neomejene pakete gostovanja, kjer vam ne bo potrebno skrbeti, da bi vam zmanjkalo npr. diskovnega prostora.

Poskrbite pa tudi za optimizacijo delovanja vaše spletne strani. Večino WordPress strani je mogoče izredno pohitriti že z ureditvijo le nekaj dejavnikov. Pri tem vam lahko pomagamo tudi mi, saj ponujamo storitev Pohitritev WordPress strani.

Uporabniška izkušnja

Izdelajte spletno stran, na kateri se bodo obiskovalci hitro znašli. Vsaka kategorija mora biti vidna in voditi ljudi neposredno na tisto, kar iščejo. Hkrati pa mora biti oblika spletne strani primerna za vaš tip podjetja.

Ker vedno več obiskovalcev uporablja mobilne naprave, izberite dizajn spletne strani, ki je prilagojen za različne naprave. Preverite izgled vsake strani na računalniku in mobilnem telefonu, da zagotovite najboljšo možno izkušnjo.

Vsebina

Vsebina je najpomembnejši del vaše spletne strani. Vsebina naj bo sestavljena iz besedila, fotografij, videoposnetka in/ali bloga. Objavljajte vsebine, ki zanimajo vaše obiskovalce. Dobra vsebina ustvarja skupnost in skupnost ustvarja stranke.

E-novice in pozivi k akciji

Poskrbite, da bodo obiskovalci vaše strani kmalu postali tudi vaši kupci. Vključite pozive k akciji in obiskovalca usmerite k oddaji povpraševanja ali h nakupu.

Včasih je dovolj, da začnete graditi bazo potencialnih kupcev. To najlažje storite z obrazcem za prijavo na e-novice. Te lahko nato izkoristite za pošiljanje sporočil z aktualno ponudbo, novostmi, ipd.

Zaščita

V spletnem svetu na vsakem koraku prežijo spletni kriminalci, zato poskrbite tudi za varnost strani. Uredite SSL certifikat, saj boste s tem poskrbeli za širfiranje povezave med vašo stranjo in obiskovalcem. Vedno uporabljajte preverjene in znane vtičnike. Izguba podatkov pogosto povzroči izpad prihodkov, v primeru izgube zasebnih podatkov pa se lahko soočate tudi s tožbami.

Preverite, da vaš ponudnik spletnega gostovanja redno ustvarja varnostne kopije ali vam ponuja orodja za ustvarjanje kopij.

Izdelava spletne strani na CMS WordPress je enostavna in zabavna!

Pazite le, da upoštevate prej navedena priporočila. Zahvaljujoč našim izkušnjam vam lahko pri tem pomagamo. Preverite storitev Pospešitev WordPress strani ali pa nas pokličite za pomoč pri drugih težavah.

Podobni članki