Ste pripravljeni na Black Friday?

Konec novembra se z Black Friday začne praznično obdobje, ko večina podjetij pripravi posebne akcijske ponudbe izdelkov in storitev, s čimer želijo še izboljšati poslovne rezultate. A praznične ponudbe so lahko uspešne le, če potencialni kupci vedo zanje: eden od načinov obveščanja so tudi e-novice.

Priprava na Black Friday zato ne zajema le priprave akcijske ponudbe, ampak tudi zakup orodja, s katerim boste lahko svojim obstoječim in potencialnim strankam poslali e-mail.

Katero orodje za e-novice izbrati?

Na trgu boste našli mnogo orodij za e-mail marketing. Med najbolj priljubljenimi na svetu je zagotovo MailChimp, ki je izredno zmogljivo orodje. Alternativa je Dostavljalec: prijazno orodje za e-mail marketing, v slovenskem jeziku in s slovensko podporo (zanjo skrbi ekipa Domence). Dostavljalec je najboljša izbira za vse, ki šele začenjate z e-mail marketingom, saj je izredno enostaven za uporabo.

Naj naštejem le nekaj prednosti Dostavljalca:

  • Enostaven urejevalnik: svojo prvo e-novico boste izdelali s preprostim povleci & spusti urejevalnikom. Za izdelavo lepe e-novice ne potrebujete znanja HTML-ja!
  • Tako lahko izgleda vaša Black Friday novica.

    Več kot 75 responsive predlog. Izberite eno od prednastavljenih oblikovnih predlog (med njimi najdete tudi predloge, ki so namenjene prav Black Friday akcijam), vnesite besedilo in e-novica je pripravljena za pošiljanje!

  • V slovenskem jeziku: kot smo že omenili, je vmesnik in podpora v slovenskem jeziku. Za Dostavljalca skrbi ekipa več kot 20 strokovnjakov ekipe Domence, ki je z vami že več kot 20 let.
  • Poročila o uspešnosti kampanje: ko boste e-novico poslali, boste lahko spremljali, kateri uporabniki so odprli vaše sporočilo ter na katere povezave so kliknili.
  • Napredna orodja: Dostavljalec ponuja tudi mnoga napredna orodja in bo zato lahko »rastel« skupaj z vašim poslom. Ko boste pripravljeni na naslednji korak, boste lahko preizkusili personalizacijo sporočil, segmentacijo, samodejne odzivnike, A/B teste in še mnogo več!

Pripravili smo različne pakete, med katerimi najdete tudi brezplačen paket FREE, s katerim lahko pošljete do 2.000 sporočil / mesec.

Za »resno« pošiljanje sicer priporočam enega od plačljivih paketov. Če pošiljate le občasno, preverite Predplačniške pakete. Ti omogočajo zakup paketa sporočil, katere lahko porabite kadarkoli želite. Paketi so cenovno zelo ugodni: najcenejši paket s 5.000 sporočili je na voljo že za 54,99 € kot enkraten znesek.

Vas zanima še več o Dostavljalcu? Preverite vse prednosti izbire Dostavljalca >

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja