Domenca logotip

ADMINISTRATOR/KA - RAZNOVRSTNA PISARNIŠKA DELA (Ž/M)

Zaposlitev za obdobje enega leta

Si nekdo, ki mu je pisarniško delo v veselje? Si pozitivno naravnana in komunikativna oseba, ki se hitro uči in proaktivno rešuje probleme?

Če je tvoj odgovor na zgornja vprašanja DA, potem si na pravem mestu… 

V podjetju Webtasy, d.o.o., ki nudi široko paleto rešitev gostovanja in drugih spletnih storitev več kot 31.000 strankam blagovnih znamk Domenca, Domovanje in Si-Shell, iščemo novega sodelavca/ko v oddelku administracije za obdobje enega leta.

Kaj obsega delo?

Pod vodstvom mentorja boš najprej skrbel/a za pregled plačil in naročil, registracijo domen ter za izdajo računov in enostavnejša administrativna dela. Ne skrbi, imamo avtomatiziran sistem, ki (skoraj) vse naredi sam. 

Po obdobju uvajanja, ki traja cca. 3-4 mesece, boš pripravljen/a za samostojno delo. Sledilo bo še delo na področju podpore strank, pripravi podatkov za obračun plač, vodenje in ažuriranje kadrovskih evidenc in še več podobnih zanimivih nalog.

Kdo je ekipa, ki upravlja Domenco?

Dobro vprašanje. 

Domenca je ena izmed 3 blagovnih znamk (poleg Domovanje.com in Si-Shell.net), ki pripadajo podjetju Webtasy, d.o.o. – največjemu slovenskemu ponudniku spletnega gostovanja in registracije domen. Poleg ekipe 25 sodelavcev in več kot 24 let izkušenj, se lahko pohvalimo s tem, da skrbimo tudi za več kot 31.000 strank z več kot 75.000 domenami.

Webtasy, d.o.o. je sicer del mednarodne skupine podjetij DHH S.p.A. (www.dhh.international) s podjetji in oddelki v Sloveniji, Švici, Italiji, Bolgariji, na Hrvaškem in v Srbiji. Skupina upravlja s preko 200.000 domenami za več kot 100.000 strank. Naša misija je preoblikovanje tehnološko naprednih rešitev na področju gostovanja v storitve, ki so uporabne za tehnično manj vešče uporabnike.

Kako bo izgledalo delo pri nas?

Prva 2 tedna ti bomo predali vse informacije, ki jih potrebuješ za delo v našem podjetju.

Pod vodstvom mentorja boš nato spoznal/a osnovne naloge in zadolžitve. Po obdobju uvajanja, ki traja cca. 3-4 mesece, boš pripravljen/a za samostojno delo.

Na vsakem koraku boš imel/a na voljo pomoč sodelavcev.

Kaj vam nudimo?

Delovno mesto se opravlja v prostorih podjetja Webtasy, d.o.o., natančneje na naslovu Pod hribom 55 v Ljubljani (blizu obvoznice in tik ob vznožju Rožnika).

Mesečna plača sega od 1.500 do 2.000+ € bruto / mesec odvisno od izkušenosti ter uspešnosti (o začetnih številkah se pogovorimo na spoznavnem sestanku). 

Zaposlitev je redna.

Poleg tega ti pripada regres v višini cca. 2.000 € neto oz. najvišji neobdavčljiv znesek, dodatek za prehrano 7,96 € na dan neto in dodatek za prevoz na delo po zakonu (glede na število kilometrov).

Poleg samih številk obstaja še vrsto drugih simpatičnih razlogov, zakaj se ti splača prijaviti.

V naši ekipi vlada pozitivna energija, s katero bo pridobivanje novega znanja še lažje. Še posebej, ker velikokrat odidemo na konference in tečaje.

Za še bolj uspešno delo bomo zate poskrbeli z neomejeno količino sveže kave in čaja, v poletnih dneh pa je vedno na voljo zamrzovalnik, poln sladoleda.

Za sproščenost in še boljše vzdušje v pisarni pa poskrbijo turnirji v namiznem tenisu, PIZZA petki ter pikado. : )

Tako da…

Verjamemo, da si ob zadnjih stavkih postal/a vsaj nekoliko lačn/a in željan/a prijave na delovno mesto…

Kako se lahko prijaviš?

Preprosto – svojo prijavo na delovno mesto pošljete na elektronski naslov: zaposlitev@domenca.com

Prijave zbiramo do 5.11.2023.

*Prosimo, da poleg prijave priložite vaš življenjepis v Europass obliki, vsa potrebna dokazila in pa na katero delovno mesto se prijavljate.

V kolikor vas na podlagi poslanega prepoznamo kot potencialnega kandidata za našo ekipo, vas bomo v najkrajšem možnem času kontaktirali.

Komaj čakamo, da se spoznamo,

Ekipa Domenca

P.S. V primeru, da se v zgornjem opisu niste prepoznali, pa nič hudega. Če po nekem naključju poznate iz svojega kroga družine ali prijateljev osebo, ki bi mu delovno mesto bilo všeč, vas lepo prosimo, da tole spletno stran posredujete naprej.

"Podaljšanje domen tudi do 56% ceneje od objavljenih cen. Če imate večje število domen izpolnite spodnji obrazec."