Strokovnjak na področju marketinga (ž/m)

Ste nekdo, ki mu je pri srcu marketing? Mogoče ste v preteklosti že izpeljali kakšno oglaševalsko kampanjo za naročnike in poznate osnove digitalnega marketinga?

Če je vaš odgovor na zgornja vprašanja DA, potem ste na pravem mestu.

V podjetju DHH.si d.o.o., ki nudi široko paleto rešitev gostovanja in drugih spletnih storitev več kot 28.000 strankam blagovnih znamk Domenca, Domovanje in Si-Shell, iščemo novega sodelavca v oddelku marketinga.

Kaj obsega delo?

Delo obsega vse sklope digitalnega marketinga kot je urejanje spletnih strani, pisanje marketinških besedil ter distribucija preko različnih kanalov. Dnevna komunikacija z oddelkom razvoja storitev in marketinško agencijo za pomoč pri projektih. Pregled podatkov in priprava poročil o uspešnosti.

Kdo je ekipa, ki upravlja Domenco?

Dobro vprašanje.

Domenca je ena izmed 3 blagovnih znamk (poleg Domovanje.com in Si-Shell.net), ki pripadajo podjetju Webtasy, d.o.o. – največjemu slovenskemu ponudniku spletnega gostovanja in registracije domen.

Poleg ekipe 23 sodelavcev in več kot 23 let izkušenj, se lahko pohvalimo s tem, da skrbimo tudi za več kot 30.000 strank z več kot 71.000 domenami.

Webtasy, d.o.o. je sicer del mednarodne skupine podjetij DHH SpA (www.dhh.international) s podjetji in oddelki v Sloveniji, Švici, Italiji, na Hrvaškem, v Srbiji in Bolgariji. Skupina upravlja s preko 200.000 domenami za več kot 100.000 strank.

Kako bo izgledalo delo pri nas?

Na začetku bo sledilo obdobje cca. 2-3 tednov, ko ti bomo preko intenzivnega izobraževanja predali vse informacije in znanje, ki jih potrebuješ.

Preko konkretnih primerov in s pomočjo mentorja (sodelavca) boš spoznal/a podrobnosti našega vsakdanjega dela. Najprej boš odgovarjal/a na e-maile in spletne klepete, sčasoma pa bo prišla na vrsto tudi telefonska podpora.

Po koncu uvajanja, ki traja cca. 2-3 mesece, boš pripravljen/a za samostojno delo. Še vedno pa boš imel na voljo sodelavce, ki vedno radi priskočijo na pomoč.

Kaj vam nudimo?

Delovno mesto se opravlja v prostorih podjetja DHH.si d.o.o., natančneje na naslovu Pod hribom 55 v Ljubljani (blizu obvoznice in tik ob vznožju Rožnika).

Mesečna plača sega od 1.500 do 2.000+ € bruto / mesec odvisno od izkušenosti ter uspešnosti (o začetnih številkah se pogovorimo na spoznavnem sestanku). 

Zaposlitev je redna.

Poleg tega vam pripada regres v višini 2.000 € neto, dodatek za prehrano 6,12 € na dan neto (najvišji neobdavčljiv znesek) in dodatek za prevoz na delo po zakonu (ponavadi mesečna karta za javni prevoz).

Poleg samih številk obstaja še vrsto drugih simpatičnih razlogov, zakaj se vam splača prijaviti.

V naši ekipi vlada pozitivna energija, s katero bo pridobivanje novega znanja še lažje. Še posebej, ker velikokrat odidemo na konference in tečaje (seveda ko nam tega ne prepreči covid).

Za še bolj uspešno delo bomo za vas poskrbeli z neomejeno količino sveže kave in čaja, v poletnih dneh pa je vedno na voljo zamrzovalnik, poln sladoleda.

Za sproščenost in še boljše vzdušje v pisarni pa poskrbijo PIZZA petki. : )

Tako da…

Verjememo, da ste ob zadnjih stavkih postali vsaj nekoliko lačni in željni prijave na delovno mesto…

Kako se lahko prijavite?

Preprosto – svojo prijavo na delovno mesto pošljete na elektronski naslov: zaposlitev@domenca.com

*Prosimo, da poleg prijave priložite vaš življenjepis v Europass obliki, vsa potrebna dokazila in pa na katero delovno mesto se prijavljate.

V kolikor vas na podlagi poslanega prepoznamo kot potencialnega kandidata za našo ekipo, vas bomo v najkrajšem možnem času kontaktirali.

Komaj čakamo, da se spoznamo,

Ekipa Domenca

P.S. V primeru, da se v zgornjem opisu niste prepoznali, pa nič hudega. Če po nekem naključju poznate iz svojega kroga družine ali prijateljev osebo, ki bi mu delovno mesto bilo všeč, vas lepo prosimo, da tole spletno stran posredujete naprej.

"Za popuste do 57% izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 04 58 35 444 in vrnili vam bomo klic v najkrajšem možnem času"