➡️ BLACK FRIDAY DO -90 % POPUSTA

Strokovnjak na področju razvoja - PHP programer (ž/m)

Ste nekdo, ki mu je programiranje v veselje? Se vidite delati z ekipo razvijalcev, ki razvija interne razne informacijske sisteme?

Če je vaš odgovor na zgornja vprašanja DA, potem ste na pravem mestu.

V podjetju DHH.si d.o.o., ki nudi široko paleto rešitev gostovanja in drugih spletnih storitev več kot 28.000 strankam blagovnih znamk Domenca, Domovanje in Si-Shell, iščemo novega sodelavca v oddelku razvoja.

Kaj obsega delo?

Delo obsega načrtovanje, razvoj in testiranje sistemov s poudarkom na backendu ter za pomoč pri razvoju produktov povezanih z gostovanjem (“mass hosting” platforma, “managed application” produkti). Če se nam pridružite, boste postali del mednarodnega “devops” tima in sodelovali pri projektih kot so prenos infrastrukture v oblak, razvoj skupne platforme in razvoj inovativnih produktov z globalnim potencialom.

Kdo je ekipa, ki upravlja Domenco?

Dobro vprašanje.

Domenca je ena izmed 3 blagovnih znamk (poleg Domovanje.com in Si-Shell.net), ki pripadajo podjetju Webtasy, d.o.o. – največjemu slovenskemu ponudniku spletnega gostovanja in registracije domen.

Poleg ekipe 23 sodelavcev in 23 let izkušenj, se lahko pohvalimo s tem, da skrbimo tudi za več kot 30.000 strank z več kot 72.000 domenami.

Webtasy, d.o.o. je sicer del mednarodne skupine podjetij DHH SpA (www.dhh.international) s podjetji in oddelki v Sloveniji, Švici, Italiji, na Hrvaškem, v Srbiji in Bolgariji. Skupina upravlja s preko 200.000 domenami za več kot 100.000 strank.

Naša misija je preoblikovanje tehnološko naprednih rešitev na področju gostovanja v storitve, ki so uporabne za tehnično manj vešče uporabnike.

Kako bo izgledalo
delo pri nas?

Na začetku bo sledilo obdobje cca. 2 tednov, kjer vam bomo predali vse informacije, ki jih potrebujete za delo v našem podjetju.

Preko konkretnih primerov in skozi oči mentorja (sodelavca) boste spoznali podrobnosti našega vsakdanjega dela. Najprej boste odgovarjali na e-maile, sčasoma pa bo prišla na vrsto tudi telefonska podpora.

Po obdobju uvajanja, ki traja cca. 2-3 mesece, boste pripravljeni za samostojno delo. Na vsakem koraku boste imeli na voljo pomoč sodelavcev.

Kaj vam nudimo?

Delovno mesto se opravlja v prostorih podjetja DHH.si d.o.o., natančneje na naslovu Pod hribom 55 v Ljubljani (blizu obvoznice in tik ob vznožju Rožnika).

Mesečna plača sega od 2.600+ € bruto / mesec odvisno od izkušenosti ter uspešnosti (o začetnih številkah se pogovorimo na spoznavnem sestanku). 

Zaposlitev je redna.

Poleg tega vam pripada regres v višini 1.800 € neto, dodatek za prehrano 6,12 € na dan neto (najvišji neobdavčljiv znesek) in dodatek za prevoz na delo po zakonu (ponavadi mesečna karta za javni prevoz).

Poleg samih številk obstaja še vrsto drugih simpatičnih razlogov, zakaj se vam splača prijaviti.

V naši ekipi vlada pozitivna energija, s katero bo pridobivanje novega znanja še lažje. Še posebej, ker velikokrat odidemo na konference in tečaje (seveda ko nam tega ne prepreči covid).

Za še bolj uspešno delo bomo za vas poskrbeli z neomejeno količino sveže kave in čaja, v poletnih dneh pa je vedno na voljo zamrzovalnik, poln sladoleda.

Za sproščenost in še boljše vzdušje v pisarni pa poskrbijo PIZZA petki. : )

Tako da…

Verjememo, da ste ob zadnjih stavkih postali vsaj nekoliko lačni in željni prijave na delovno mesto…

Kako se lahko prijaviš?

Preprosto – svojo prijavo na delovno mesto pošljete na elektronski naslov: zaposlitev@domenca.com

*Prosimo, da poleg prijave priložite vaš življenjepis v Europass obliki, vsa potrebna dokazila in pa na katero delovno mesto se prijavljate.

V kolikor vas na podlagi poslanega prepoznamo kot potencialnega kandidata za našo ekipo, vas bomo v najkrajšem možnem času kontaktirali.

Komaj čakamo, da se spoznamo,

Ekipa Domenca

P.S. V primeru, da se v zgornjem opisu niste prepoznali, pa nič hudega. Če po nekem naključju poznate iz svojega kroga družine ali prijateljev osebo, ki bi mu delovno mesto bilo všeč, vas lepo prosimo, da tole spletno stran posredujete naprej.

"Za popuste do 57% izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 04 58 35 444 in vrnili vam bomo klic v najkrajšem možnem času"